Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Британець зробив ставку на власне схуднення – чоловік скинув 32 кг і виграв ₴186 тисяч

Владислав Стародубцев
«Рейтинг Букмекерів» розповідає історію Кріса Демпсі, жителя містечка Амершем, що неподалік Лондона, який не тільки зміг суттєво поліпшити свій стан здоров’я завдяки схудненню, а й примудрився заробити на цьому.
Кріс Демпсі

Кріс Демпсі

Усе розпочалося у 2013-му році, коли британець, який до того не мав проблем із вагою, почав набирати кілограми. Як розповідає Кріс, він почав стрімко гладшати одразу після розлучення з дружиною, позаяк їв що йому заманеться: здебільшого фаст-фуд, напівфабрикати, солодощі та іншу нездорову їжу. 

Точкою неповернення став лютий минулого року: позначка на вагах під Крісом перевалила відмітку 140, і згодом його терміново ушпиталили до лікарні з діагнозом дивертикуліт – це запалення дивертикулу (вродженого або набутого випинання стінки товстого кишечника). Під час чотириденного перебування у шпиталі лікарі попередили чоловіка про згубні наслідки нездорової їжі для здоров’я. Мовляв, залишкова вага серйозно наражає на небезпеку його життя, тож необхідно вживати якихось заходів. 

Демпсі одразу після лікарні

Демпсі одразу після лікарні

Після виписки Демпсі попрямував, куди б ви думали? Правильно, у букмекерську компанію William Hill, щоб домовитися про укладання парі на власне схуднення. Британець поставив £200 (₴7 680) на перебіг подій, за яким він схудне на 32 кілограми за 10 місяців. Букмекер оцінив імовірність цього у 25.0, що відповідає 4% ймовірності. 

«У мене була вагома причина для схуднення, адже я потрапив до лікарні. Вирішив, що ставка на своє схуднення стане відмінним стимулом для мене», – пояснив чоловік у коментарі таблоїду Daily Mirror

«Після розлучення я мав не найкращий емоційний стан. Я просто шукав розради у їжі, коли було мені паршиво», – додає герой оповіді. 

Ставка і якості стимулу спрацювала, оскільки Кріс зумів виконати умови парі за місяць до дедлайну – торік у грудні. Демпсі зізнався, що у процесі схуднення йому дуже допоміг додаток для фітнесу, за допомогою якого він контролював кількість споживаних калорій. 

 Чоловік кардинально змінив раціон, відмовившись від улюбленого солодкого лате, напівфабрикатів та послуг служб доставки їжі. Натомість британець почав пильно стежити за харчуванням. У зв’язку з пандемією COVID-19 тренажерні зали на Туманному Альбіоні левову частину часу були зачинені, тому він почав займатися ходьбою. Спершу на його трекері стояла позначка у 10 000 кроків, але цифра поступово збільшувалася, аж допоки не досягла неймовірних 32 кілометри щоденно. У вересні Кріс подолав марафонську дистанцію (42 км) за шість з половиною годин. 

«Я почуває себе якнайкраще. Став більш бадьорим та енергійним, навіть сплю краще. Для мене це величезне досягнення. 2020-й рік виявився у багатьох аспектах надскладним, тому моє схуднення – це найкраще, що могло зі мною сталося торік», – резюмував він. 

Як Кріс виглядає зараз

Як Кріс виглядає зараз

Повідомляється, що Демпсі планує витрати свій виграш у William Hill (£5 000 або ₴186 000), поїхавши на сімейний відпочинок з дітьми у наступному році, коли, можливо, пом’якшать обмеження, пов’язані з пандемією COVID-19. 

Як раніше писав «Рейтинг Букмекерів», фанат «Манчестер Юнайтед» поставив £55 тисяч спадщини від матері на чемпіонство «Ліверпуля».

Оце так ставка! Гравець виграв понад ₴86 тисяч, поставивши ₴190

Оце так ставка! Беттор виграв понад ₴1,1 млн завдяки експресу на 19 матчів

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт