Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Оце так ставка! Беттор виграв понад ₴1,1 млн завдяки експресу на 19 матчів

Владислав Стародубцев
Сьогодні у рубриці «Оце так ставка!» «Рейтинг Букмекерів» розповідає про валлійця, який виграв £29 385 (₴1 138 232), поставивши £5 (₴194) у компанії Paddy Power. Експрес налічував 19 (!) матчів.
Оце так ставка! Беттор виграв понад ₴1,1 млн, поставивши ₴194.

Оце так ставка! Беттор виграв понад ₴1,1 млн, поставивши ₴194.

Гравець з містечка на півдні Уельсу змусив букмекера Paddy Power суттєво розщедритися, щоб здійснити виплату божевільного експресу з 19 футбольних матчів. Так, у це складно повірити, але британцеві вдалося правильно спрогнозувати підсумки усіх поєдинків, зокрема завдяки голу форварда «Атлетіко» Луїса Суареса на 90 хвилині зустрічі, а загальний коефіцієнт купону дорівнював 5877.0

Букмекеру ще пощастило, що беттор вирішив витрати на ставку £5 (₴194), а не, до прикладу, £20. Для когось перший футбольний вікенд 2021-го року назавжди закарбується у пам’яті.

Отож, наш герой обрав шість матчів італійської Серії А, по чотири поєдинки в іспанській Ла Лізі та німецькій Бундеслізі, три зустрічі в АПЛ, дербі «Старої фірми» «Рейнджерс» – «Селтік» і один матч елітного дивізіону чемпіонату Португалії. 

Довгий та тернистий шлях експресу до перемоги стартував зі стартовим свисток у матчі «Тоттенхем» – «Лідс Юнайтед», де наш герой не сумнівався у перемозі команди Жозе Моурінью. Лондонці не підвели, зробивши основний вклад у перемогу ще у першій 45-хвилинці, а довершив розгром Тобі Алдервейрелд на початку другого тайму – 3:0. У другому поєдинку валлієць вдало спрогнозував перемогу «Крістал Пелас» над «Шеффілд Юнайтед» (2:0), який продовжив ганебну безвиграшну серію. 

Далі його увага була прикута до Шотландії, де відбувалося легендарне дербі «Старої фірми» «Рейнджерс» – «Селтік» (1:0). Матч минув у традиційній запеклій боротьбі, але переможцем вдалося вийти команді Стівена Джеррарда завдяки автоголу у другому таймі. Наш герой вірив у тренерський талант Мікеля Артети і, як виявилося, не дарма, позаяк його «Арсенал» каменя на камені не залишив від «Вест Бромвіча» (4:0), що переживає не найкращі часи. 

Наступною зупинкою беттора став Піренейський півострів: у купоні перебували два матчі Ла Ліги та один поєдинок у Португалії. Гравець передбачив перемоги «Вільяреала» (2:1) і мадридського «Реала» (2:0) над «Леванте» та «Сельтою» відповідно. 

Щоб залишити експрес у грі «Спортінг» повинен була здобувати три очки в зустрічі з непоступливою «Брагою». Тут беттору дещо пощастило, адже після перегляду відеоповтору португальським «Канонірам» скасували взяття воріт, тоді як «Леви» зуміли зібратися і забити два м’ячі наприкінці зустрічі – 2:0. Однак справжнє везіння чекало на нього попереду. 

Останніми суботніми подіями залишилися три матчі Бундесліги: «Армінія» – «Боруссія» Менхенгладбах» (0:1), «Штутгарт» – «РБ Лейпциг» і «Герта» – «Шальке» (3:0). Ви, мабуть, вже здогадалися, що усюди клієнт Paddy Power виявився правим щодо переможця зазначених зустрічей. 

Це була лишень половина шляху, адже у неділю було ще 9 матчів, підсумки яких були вірно спрогнозовані: «Боруссія» Дортмунд» – «Вольфсбург» (2:0), «Уеска» – «Барселона» (0:1), «Інтернаціонале» – «Кротоне» (6:2), «Аталанта – «Сассуоло» (5:1), «Кальярі» – «Наполі» (1:4), «Рома» – «Сампдорія» (1:0), «Беневенто» – «Мілан» (0:2), «Ювентус» – «Удінезе» (4:1) і «Алавес» – «Атлетіко» (1:2)

Поєдинок між «Алавесом» та «Атлетіко» видався для беттора максимально напруженим, оскільки «Матрацники» зуміли вирвати перемогу на останній хвилині основного часу: переможний гол до свого активу записав уругвайський форвард Луїс Суарес. 

Неймовірний експрес на 19 матчів зіграв, а беттор отримав виплату у розмірі майже £30 000 та визнання: його ім’я назавжди потрапило до залу слави Paddy Power.  

Експрес (коефіцієнт 5877.0):

  • «Тоттенхем» – «Лідс Юнайтед» (3:0) (п1);
  • «Рейнджерс» – «Селтік» (1:0) (п1);
  • «Крістал Пелас» – «Шеффілд Юнайтед» (2:0) (п1);
  • «Вест Бромвіч» – «Арсенал» (0:4) (п2);
  • «Вільяреал» – «Леванте» (2:1) (п1);
  • «Спортінг – «Брага» (2:0) (п1);
  • «Реал Мадрид» – «Сельта» (2:0) (п1);
  • «Армінія» – «Боруссія Менхенгладбах» (0:1) (п2);
  • «Герта» – «Шальке» (3:0) (п1);
  • «Штутгарт» – «РБ Лейпциг» (0:1) (п2);
  • «Боруссія» Дортмунд» – «Вольфсбург» (2:0) (п1);
  • «Інтернаціонале» – «Кротоне» (6:2) (п1);
  • «Ювентус» – «Удінезе» (4:1) (п1);
  • «Беневенто» – «Мілан» (0:2) (п2);
  • «Аталанта – «Сассуоло» (5:1) (п1);
  • «Кальярі» – «Наполі» (1:4) (п2);
  • «Рома» – «Сампдорія» (1:0) (п1);
  • «Алавес» – «Атлетіко» (1:2) (п2);
  • «Уеска» – «Барселона» (0:1) (п2).

Раніше «Рейтинг Букмекерів» розповідав історію беттора, у якого зіграв експрес з коефіцієнтом 2166.0 завдяки голу на 92-й хвилині матчу. 

Оце так ставка! Беттор перетворив 38 грн на 618 тисяч завдяки епічному двійнику

Оце так ставка! Гравець виграв 467 тисяч, поставивши 75 гривень

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт