Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

На думку букмекерів, Кличко перестав бути фаворитом в бою з Ф’юрі

Олександр Веселов
Сьогодні стало відомо, що матч-реванш за боксерську корону в суперважкій вазі між британським чемпіоном Тайсоном Ф’юрі та легендарним українцем Володимиром Кличком точно відбудеться. Якщо не станеться нічого непередбачуваного, поєдинок пройде дев’ятого липня 2016-го року в англійському Манчестері на рингу «Манчестер Арени». Боксери посперечаються за чемпіонські пояси за версіями WBA, WBO та IBO. Наразі букмекери вважають, що чинний чемпіон Ф’юрі має вищі шанси на перемогу, аніж Кличко-молодший.
Володимир Кличко проти Тайсона Ф’юрі

Володимир Кличко проти Тайсона Ф’юрі

Згідно з коефіцієнтами букмекерської контори William Hill, шанси українського боксера повернути чемпіонські пояси складають 45% (2.00). За перемогу 27-річного Тайсона Ф’юрі пропонують 1.80 (51%). Нічию в матчі оцінено котируванням 23.00 (4%).

Відзначимо, що трейдери даного букмекера трохи змінили свої колишні оцінки – наприкінці минулого року, вже після поразки Володимира, він все одно залишався фаворитом у матчі-реванші.

Але, як бачимо, перевага британського чемпіона зовсім незначна, особливо це відчувається, якщо поглянути на коефіцієнти за перемогу в конкретному раунді. Найнижче котирування – 26.00 (4%) – за тріумф Володимира Кличка в якомусь з цих раундів – з п’ятого по восьмій (включно).

Судячи з оцінок фахівців, якщо поєдинок завершиться відносно швидко, то переможцем стане досвідчений Кличко, за його перемогу з 4 по 6 раунд дають 10.00 (10%). Проте, якщо двобій затягнеться, це гратиме на руку молодшому на 13 років Ф’юрі, його успіх з 7 по 9 раунди оцінено тотожним коефіцієнтом 10.00.

Якщо переможця поєдинку буде виявлено за рахунок суддівських голосів, як це було у першій зустрічі, тут аналітики віддають мінімальну перевагу британцю. Перемога Тайсона Ф’юрі за очками – 2.75 (36%), Володимира Кличка – 3.00 (33%). А чи пройдуть боксери всю раундову дистанцію чемпіонської сутички? Так – 1.53 (61%), ні – 2.37 (39%).

На перемогу українського спортсмена нокаутом, технічним нокаутом або за рішенням суддів можна поставити за 3.75 (27%), аналогічна звитяга чинного чемпіона оцінена котируванням 5.00 (20%).

Нагадаємо, що після завершення першого поєдинку між Кличком і Ф’юрі стали відомо про деякі цікаві ставки, які було зроблено на цій бій. Водночас російський промоутер Володимир Хрюнов взагалі звинуватив українського боксера у «грі на контору».

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт