Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Ігор Кочетов: «Іллічівець» і «Гірник-Спорт» «заслужили» на пониження в класі»

Рейтинг Букмекерів
Колишній голова, а нині куратор Комітету етики та чесної гри ФФУ Ігор Кочетов розповів про те, які справи передав новому очільнику Комітету Федерації футболу України Франческо Баранці.

Ігор Кочетов: «Іллічівець» і «Гірник-Спорт» «заслужили» на пониження в класі»

«Вчора я зустрічався з Франческо Баранкою і детально поінформував його про алгоритм розслідувань, який використовувався минулим складом Комітету при розгляді справ по матчах з фіксованим результатом, про інші напрямки діяльності Комітету, а також ознайомив його з тими справами, за якими з 12.12.2016 року (обрання Баранки головою Комітету) розслідування були зупинені», – сказав Кочетов в коментарі football24.ua.

«В першу чергу, це справи по матчах «Іллічівець» – «Гірник-Спорт», «Миколаїв» – «Верес», «Буковина» – «Колос», «Арсенал-Київ» – «Верес», а також матеріали щодо «Металурга» (Запоріжжя). Частина зазначених справ передана Баранці для більш детального ознайомлення, інші справи будуть передані на його прохання в будь-який зручний для нього час.

Що стосується матчу «Іллічівець» – «Гірник-Спорт», ці клуби, на мою думку, цілком «заслужили» право наступний сезон провести у Другій лізі. І я думаю, що для нового складу Комітету рішення у цій справі буде лакмусовим папірцем у прояві професіоналізму і волі, тим більше, що сам Баранка назвав даний матч «обурливим договірняком», – сказав екс-голова Комітету етики.

Крім того, Ігор Кочетов розповів про долю документів справи по матчу «Олімпік» – «Металіст». «1 жовтня 2015 року Комітет повторно розглянув матеріали справи «Олімпік» – «Металіст», які КДК ФФУ повернув до Комітету на дорозслідування. Комітет етики дорозслідував і, залишивши первинне рішення в силі, передав через канцелярію ФФУ за №4649 від 15.10.2015 назад в КДК. На той момент працював ще минулий склад КДК ФФУ. Подальша доля цієї справи мені невідома», – сказав Ігор Кочетов, навівши як доказ фото з журналу реєстрації вхідних і вихідних документів ФФУ».

Фото football24.ua

Нагадаємо, що недавно відбулося перше засідання оновленого Комітету з етики і чесної гри, на якому новий голова Франческо Баранка заявив, що «хоче, щоб Україна стала першою країною, де забудуть про договірні матчі».

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт