Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: які команди покинуть УПЛ за підсумками сезону?

Владислав Стародубцев
Букмекерська компанія Favbet пропонує клієнтам спрогнозувати дві команди, що понизяться у класі за підсумками сезоні 2021/2022 років в елітному дивізіоні українського футболу.
Букмекери: які команди покинуть УПЛ за підсумками сезону 2021/2022?

Букмекери: які команди покинуть УПЛ за підсумками сезону 2021/2022?

За підсумками минулої кампанії УПЛ повинен був покинути закарпатський «Минай», але продовжить виступи у Першій лізі донецький Олімпік, позаяк команда вирішила не брати участь у поточному розіграші. 

З нового сезону у набирають чинності нові правила: виліє з УПЛ не одна команда, як було раніше, а дві (15 і 16 місця турнірної таблиці). За розрахунками аналітиків, до трійки головних претендентів на виліт потрапили вже згаданий «Минай», «Чорноморець» і «Інгулець». 

«Минай»

  • Місце у минулому сезоні: 14 (останнє)
  • Загальна вартість гравців: 4,20 млн євро
  • Ймовірність вильоту: 59% (1.70)

Закарпатський клуб – перший за шансами на пониження у класі. Це і не дивно, адже у минулому сезоні колектив радше запам’ятався скандалами, аніж структурою гри і перемогами. 

Перед стартом сезону на контракті в «Минаї» залишилося лишень 6 футболістів – команду, серед інших, покинув лідер і головний бомбардир Анатолій Нурієв, який перебрався до «Колоса». Команду все ж встигли нашвидкоруч доукомплектувати, але не зрозуміло, чи вдасться гравцям у найкоротші терміни налагодити ігрову хімію. 

«Чорноморець»

  • Місце у минулому сезоні: 2 (срібний призер Першої ліги)
  • Загальна вартість гравців: 6,13 млн євро
  • Ймовірність вильоту: 45% (2.20)

Під час міжсезоння «Моряки» пережили кадрову революцію: до команди на правах оренди приєдналося 14 футболістів київського «Динамо», а також змінився тренерський штаб – колектив очолив Юрій Мороз, який до цього працював з «Динамівцями» U-21.

Словом, «Чорноморець» потроху перетворюється у платформу для обкатки молодих виконавців з Києва. Навряд така стратегія виявиться життєздатною у довгостроковій перспективі, тому цілком імовірно, що одесити пробудуть в УПЛ лишень один сезон. 

«Інгулець»

  • Місце у минулому сезоні: 11
  • Загальна вартість гравців: 5,98 млн євро
  • Ймовірність вильоту: 45% (2.20)

Клуб з Кіровоградщини активно будує стадіон, відкриття якого заплановане на початок весняної частини сезону. Водночас власник Олександр Поворознюк мріє, що одного разу у Петрово завітає мадридський «Реал», щоб зіграти проти його дітища. 

Втім, у минулому сезоні підопічні Сергія Лавриненка, м’яко кажучи, не надто відповідали амбіціям президента, здобувши 26 очок у 26 матчах. Та і старт поточного сезону складається поки що не найкращим чином: «Інгулець» у компанії з «Чорноморцем» і «Рухом» потрапив до трійки команд з нулем у графі очок після двох турів УПЛ. При цьому «Червоно-жовті» спромоглися пропустити вже 7 голів. 

«Рух»

219356724_2928562037459739_2575876476780766503_n

  • Місце у минулому сезоні: 9
  • Загальна вартість гравців: 6,50 млн євро
  • Ймовірність вильоту: 40% (2.50)

«Рух» – ще один клуб, долю якого надзвичайно складно спрогнозувати. У минулому сезоні львів’янам вдалося зберегти прописку насамперед вдалому завершальному ігровому відрізку (4 перемоги і 3 нічиї у останніх 7 турах). 

Але старт турніру був просто жахливим: безвиграшна серія налічувала 12 матчів. Вперше підопічні Івана Федика здобули перемогу аж 12 грудня (над «Дніпром-1» 4:1), у заключному турі першої частини сезону. До цієї звитяги «Рух» з 6 очками був одним з аутсайдерів. 

Новий сезон львів’яни теж розпочали з двох поразок – від «Металіста 1925» (1:2) і «Ворскли» (0:2). 

«Верес»

Чи втримається «Верес» в УПЛ?

  • Місце у минулому сезоні: 1 (чемпіон Першої ліги)
  • Загальна вартість гравців: 5,60 млн євро
  • Ймовірність вильоту: 33% (3.0)

«Верес» – п’ятий у лінії букмекерів серед команд, які можуть втратити місце в УПЛ. В минулій кампанії рівняни досить впевнено тріумфували у Першій лізі, але за складом не можна сказати, що команда Юрія Вірта сильніша за «Рух» або «Інгулець».

Головний тренер пообіцяв не бути статистами в УПЛ, хоча і визнав, що «Вересу» складно оформлять трансфери гравців, оскільки у клубу достатньо скромний бюджет. За словами президента Іван Надєїна, мова про приблизно 75 млн гривень. 

Як інформував «РБ», фахівці назвали головних претендентів у боротьбі за звання найкращого бомбардира УПЛ 2021/2022. Підписуйтеся на нашу сторінку в Instagram та канал у Telegram.

Букмекери відкрили лінію на наступника Шевченка у збірній України

Половина експертів «Рейтингу Букмекерів» вийшла в плюс у липні

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт