Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Говерла» U-21: програти, щоб перемогти

Роман Тверденко
Останніми тижнями матчі за участю футбольного клубу «Говерла» стали одними із найбільш передбачуваних у плані підсумку зустрічей. Наш сайт вже публікував новини та матеріали, пов’язані з тим, що багато хто з гравців у букмекерських конторах та на біржі ставок раптово став експертом саме з матчів ужгородської команди. Попередні рази вкрай передбачуваними були зустрічі «Говерли» у рамках Прем’єр-ліги – з «Олімпіком» вдома та «Чорноморцем» в Одесі. Цього разу раптовий інтерес бетторів викликала зустріч дублюючого складу ужгородців, які приймали молодіжний склад київського «Динамо». «Рейтинг Букмекерів» пояснює чому.

Коли перемога однієї команди може бути успіхом і для іншої

Формально уік-енд у вітчизняному футболі ще не закінчився, оскільки у вівторок вдень у рамках чемпіонату України серед гравців віком до 19-ти років зустрінуться «Говерла» та «Волинь», а «Олімпік» зіграє з однолітками з «Динамо». А вони з тих, хто може привернути до себе увагу, враховуючи нещодавні події у матчі тих же юних лучан у матчі з «Олександрією».

Однак, за підсумками вихідних вже вистачає матеріалу, щонайменше на одну публікацію, а можливо і більше.

Тепер до справи.

У п’ятницю, 15-го квітня, у рамках молодіжного чемпіонату України відкривали черговий тур своїм поєдинком в Ужгороді «Говерла» та «Динамо». Команди знаходяться на полярних позиціях, якщо зазирнути у турнірну таблицю – кияни ділять перший рядок з «Шахтарем», а «Говерла» також не менш щедро розділяє статус аутсайдера змагань із вже неіснуючим запорізьким «Металургом» (що, до речі, не заважає ужгородцям програвати запоріжцям за кількістю пропущених голів в два рази).

скрин 1

Усім відомо, що «Говерла» переживає складні часи у багатьох планах. Ці труднощі відбиваються на якості та кількості гравців у структурі клубу. Проте, у матчі лідера та аутсайдера більшу кількість гравців у заявці мали як раз вкрай проблемні господарі.

скрин 2

Нічого нового у становищі «Говерли» перед цим матчем. Майже щоразу у своїх матчах, особливо з командами з верхньої частини таблиці, молоді ужгородці опиняються у статусі суттєвих андердогів, що цілком закономірно відображається на котируваннях, якими наділяють їх букмекери. Звичайно, що виключенням не була і ця зустріч. Окрім того, суттєвих рухів коефіцієнту не було. Та і ніде їм там було, власне, рухатись.

скрин3

Типові цифри у вищезазначених умовах.

А ось тут і починається найцікавіше.

За деякий час до матчу та під час нього на біржі Betfair почався значний рух грошей на певні варіанти розвитку подій у зустрічі.

За деякий час до матчу та під час нього на біржі Betfair почався значний рух грошей на певні варіанти розвитку подій у зустрічі. Гравці були впевнені, що у матчі буде забито щонайменше чотири м’ячі. До 27-ї хвилини зустрічі на варіант «тотал більше 3.5 голів» було проставлено майже 8 тисяч фунтів стерлінгів (більш ніж 11 тисяч доларів США). Незважаючи на безгольовий розвиток подій у зустрічі, суттєва частина цих коштів була внесена в режимі «live».

скрин4

Окрім цього, багато хто був вкрай впевнений, що саме гості будуть авторами цих голів, що відобразилось у суттєвому потоці грошей на варіант фори «-3». Для того, щоб ставка на цю пропозицію виявилась виграшною, необхідна перемога команди (у даному випадку, дублерів «Динамо») не менш, ніж у чотири м’ячі. Якщо ж різниця м’ячів на момент кінця зустрічі становить позначку «три», то це означало б розрахунок ставок з коефіцієнтом «1», тобто просто повернення грошей. На цей варіант на той самий момент занесли більше 3000 фунтів (4 з половиною тисячі вічнозеленої валюти США).

скрин5

Подальший перебіг зустрічі не змусив гравців надто довго нервувати.

Подальший перебіг зустрічі не змусив гравців надто довго нервувати. Початок було покладено на 32-й хвилині Богданом Михайліченком. За п’ять хвилин подвоїв перевагу киян капітан господарів Станіслав Котьо, забивши у власні ворота. А довершили справу вже у другій частині зустрічі голи Данила Книша (49-та хвилина) та Сергія Мякушки (53-тя хвилина). За рахунку 0-4 на користь «Динамо» голепад (а чотири голи за 21 хвилину інакше важко назвати) припинився. Маючи таку перевагу, молоді кияни не мали великої потреби бігти щосили вперед і ще більше засмучувати прихильників господарів, а для «Говерли»…А для «Говерли», можливо, що ця математика не мала настільки смутний відтінок. Підсумковий рахунок 0:4 в точності збігся з тим, який був необхідний джентльменам, які ставили на фору і тотал. Конкретні фору і тотал. Інші варіанти кількості забитих м’ячів та фори будь-якої з команд на момент рахунку 0-0 суттєво нікого не цікавили, окрім вищезгаданих.

Так, суми, які фігурували на ринку у зустрічі молодіжних команд «Говерли» та «Динамо» не є настільки великими, як ті, що ми бачили, до прикладу, у матчі юнаків «Волині» та «Олександрії» минулого понеділка. Однак, ці цифри все ж є аномальними для цих змагань на біржі Betfair. Як вже було сказано, «Говерла» вже не вперше виходить на матч у статусі абсолютного андердогу. У доказ цих слів ринок зустрічі молодіжних колективів «Чорноморця» та «Говерли» минулого туру.

На 76-ту хвилину матчу на варіанти результату та кількості голів було проставлено у кілька разів менше, аніж до 27-ї хвилини матчу «Говерла» – «Динамо». До того ж, абсолютна більшість ставок у зустрічі одеситів з ужгородцями була зроблена вже після доволі раннього голу «Чорноморця». А фори й зовсім не мали попиту з боку бетторів.

скрин6

Видаливши складний філософський абзац, я просто вас полишу у кінці з сюжетом колег з програми «ПРОФУТБОЛ», які були свідками цього «видовища» і побували особисто на зустрічі молодіжних складів «Говерли» та «Динамо».

Далі буде…

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт