Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Динамо» – «АЗ»: котирування букмекерів на матч Ліги чемпіонів

Владислав Стародубцев
«Динамо» на НСК «Олімпійський» зустрінеться з нідерландським «АЗ» в поєдинку 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Що пропонують букмекери на майбутнє протистояння та хто фаворит – читайте в анонсі «Рейтингу Букмекерів».
«Динамо» - «АЗ»: котирування букмекерів на матч Ліги чемпіонів

«Динамо» – «АЗ»: котирування букмекерів на матч Ліги чемпіонів

У вівторок, 15-го вересня, столичний клуб у рідних стінах прийматиме «АЗ» з міста Алкмар. За оцінкою фахівців букмекерської компанії Favbet, підопічні Мірчі Луческу мають вищі шанси пройти до наступного раунду змагань, аніж суперник.

На звитягу «Динамо» в основний час пропонується коефіцієнт 2.19, на нічийний результат можна укласти парі за 3.75, шанси «АЗ» переграти киян оцінили котируванням 3.15.

У відсотковому співвідношенні перемога господарів – 44% ймовірності, нічия – 26% ймовірності, вікторія гостей – 30% ймовірності.

На перебіг подій, за яким «Динамо» пройде до плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів, можна «зарядити» за 1.63 (59% ймовірності), тоді як ймовірність виходу «АЗ» до наступного раунду турніру складає 41% (коефіцієнт 2.30).

Поставити на те, що «Динамівці» переграють суперника з форою (-1), можна за 3.30 (30%), на аналогічний сценарій, проте на користь «Червоно-білих», пропонується котирування 6.0 (17%).

Обидвом колективам вдасться забити бодай один гол, принаймні про це свідчать розрахунки фахівців. Ставку за 1.81 (53%) розрахують як виграшну, якщо команди обидві заб’ють, а якщо ви впевнені, що хоча б одна з команд залишить власні ворота недоторканими, то до вашої уваги коефіцієнт 2.01 (47%).

На тотал більше 2,5 пропонують укласти парі за 1.98 (49%), а на «низ» можна поставити за 1.88 (51%).

Найімовірніший підсумок зустрічі – перемога української команди з гандикапом в 1 гол (3.75, 27%). Найнижчий коефіцієнт на точний рахунок – 7.20 або майже 14 ймовірності (1:0).

Шанси побачити дубль у матчі оцінили у 22% ймовірності (4.45), на хет-трик пропонують поставити за 12.50 (7%).

Ставка за 3.70 (27%) виявиться виграшною, за умови перемоги господарів всуху.

За «Динамо» найбільше шансів забити мають Франціско Соль (2.70, 37%), Віктор Циганков (2.80, 36%), Артем Кравець (2.90, 34%) та Жерсон Родрігес (3.0, 33%).

У складі «АЗ» найбільше шансів відзначитися у воротах суперника у Закарії Абухлали (3.30, 30%), Ферді Друйфа (3.50, 29%), Мирона Боаду (3.50, 29%) та Усами Ідрісі (4.0, 25%).

Статистичні факти про матч «Динамо» – «АЗ»

  • Вперше та поки востаннє «Динамо» та «АЗ» зустрічалися 10 років тому на груповому етапі Ліги Європи. У обидвох поєдинках кияни виявилися сильнішими: спершу «Біло-сині» на виїзді переграли суперника з рахунком 1:2 (відзначалися Мілевський та Хачеріді), а згодом підопічні Олега Лужного святкували домашню перемогу з рахунком 2:0 (дубль Мілевського).
  • У двох матчах «Динамівці» спромоглися забити 4 голи, натомість нідерландці відповіли лишень 1 влучним пострілом.
  • В попередніх 5 поєдинках кияни здобули 3 перемоги, 1 разу зіграли внічию та 1 разу поступилися. У «АЗ» статистика дещо гірша: 2 перемоги, 2 поразки, 1 нічия.

Кадрові втрати обох команд

У таборі команди Луческу кадровий голод через травми. Насамперед це помітно у лінії захисту, позаяк в минулому матчі УПЛ проти «Десни» у центрі оборони вийшли Віталій Миколенко та Томаш Кендзьора, які номінально є крайніми захисниками. Поєдинок проти чернігівців через травму привідного м’яза стегна не зміг дограти Олександр Тимчик, хворіє на ангіну Денис Попов, а Микита Бурда був прооперований у Мюнхені після травми на ахіловому сухожиллі. Не в оптимальних кондиціях перебуває Артем Шабанов, який тільки-но залікував пошкодження.

Що стосується «АЗ», то тут втрат не менше: ризикують не зіграти у Києві ключові атакувальні виконавці команди – Келвін Стенгс та Усама Ідрісі, які не брали участь у контрольних матчах команди в рамках підготовки до Ліги чемпіонів. Окрім цього, під питання участь півзахисника Йорді Класі, у якого проблеми зі здоров’ям.

Поєдинок 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між «Динамо» та «АЗ» зіграють завтра, 15-го вересня. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 20:00. Зустріч обслуговуватиме ізраїльська бригада арбітрів під керівництвом Ореля Грінфельда. На лініях йому допомагатимуть Рой Хассан та Ідан Яркон. Четвертого рефері – Гал Лейбовіц.

Нагадаємо, що через пандемію COVID-19 на цей етап Ліги чемпіонів складатиметься з одного матчу, а не звичних двох. Переможець пари «Динамо» – «АЗ» у плей-оф кваліфікації зустрінеться з сильнішим пари «Гент» – «Рапід» Відень.

В’ячеслав Заховайло: «Якщо вдома не проходити «АЗ» – «Динамо» потрібно завершувати з футболом»

«Динамо» – «АЗ»: прогноз і ставка Мирона Маркевича

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт