Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Довгострокові ставки на Ла Лігу: переможець, топ-4, найкращий бомбардир

Владислав Стародубцев
Великий клубний футбол повертається! У п’ятницю розпочнуться перші тури у низці топових ліг Європи, серед яких і елітний дивізіон чемпіонату Іспанії. «РБ» пропонує читачам ознайомитися з лініями букмекерських компаній Melbet та 1xBet на переможця, найкращого бомбардира Ла Ліги і команд, які фінішують у зоні Ліги чемпіонів.
Довгострокові ставки на Ла Лігу: переможець, топ-4, найкращий бомбардир

Довгострокові ставки на Ла Лігу: переможець, топ-4, найкращий бомбардир

91 за ліком розіграш чемпіонату Іспанії стартує за два дні. У статусі чинного тріумфатора перебуває мадридський «Атлетіко». За підсумками минулого сезону до Сегунди вилетіли «Ейбар», «Уеска» та «Реал Вальядолід», а підвищили у класі «Еспаньйол», «Мальорка» і «Райо Вальєкано».

Трійка головних претендентів на чемпіонство незмінна 

Традиційно у Іспанії є три команди, у яких найвища ймовірність виграшу Ла Ліги – це мадридський «Реал», «Барселона» і «Атлетіко». 

У лінії команди розташувалися у аналогічному порядку: «Вершкові» – фаворит (41%, 2.25), «Блаугранас» – другі за шансами (30%, 3.10), а «Матрацники» – треті (23%, 4.0). 

І «Реал», і «Барселона» наразі перебувають на етапі кадрової перебудови. «Синьо-гранатові» повинні звикати до нової реальності без Лео Мессі, який перебрався в «ПСЖ», а футболісти «Королівського клубу» потроху звикають до ігрових та тактичних вимог старого-нового тренера – Карло Анчелотті. За таких умов відносний штиль спостерігається у розташуванні «Атлетіко». Були розмови про обмін Сауля Ньїгеса на Антуана Грізманна, але далі чуток справа так і не зрушила. 

Серед інших команд, які можуть поборотися за чемпіонство, фігурують «Севілья», «Реал Сосьєдад», «Вільярреал» і «Бетіс», але шанси кожного із згаданих колективів видаються примарними: найвища ймовірність фінішувати на вершині таблиці у підопічних Хулена Лопетегі – 5% (20.0). 

Які команди потраплять у зону Ліги чемпіонів? 

Знову ж таки, доля трьох з чотирьох вакантних місць у першій частині таблиці, схоже, міцно зарезервована – принаймні, про це свідчать котирування. 

Розподіл сил у лінії на потрапляння до четвірки найкращих: «Реал» – 91% (1.02), «Барселона» – 88% (1.05), «Атлетіко» – 80% (1.15). Водночас бодай якоїсь заруби за останнє місце варто очікувати між «Севільєю» (50%, 1.97), «Вільярреалом» (25%, 4.0) і «Реалом Сосьєдадом» (22%, 4.50).

В минулому сезоні на четвертому місці фінішувала якраз колишня команда вінгера збірної України Євгена Коноплянки. 

Хто фаворит на «Золоту бутсу» Ла Ліги за версією 1xBet?

За умови відсутності Ліонеля Мессі на перший план у контесті боротьби за звання найрезультативнішого футболіста сезону виходять досвідчені форварди мадридських команд Карім Бензема (18%, 5.0) і Луїс Суарес (15%, 6.0). 

Також до трійки гравців з найвищими шансами заскочив новачок «Барселони» Мемфіс Депай (15%, 6.0). Вочевидь, відтепер саме 27-річний нідерландець покликаний грати першу скрипку в атаці «Блаугранас», позаяк Серхіо Агуеро, Ансу Фаті і Усман Дембеле травматичні, а Феліппе Коутінью і Антуану Грізманну поки не вдалося стати «своїми» на «Камп Ноу».  

У кампанії 2020/2021 найкращим голеадором був саме шестиразовий володар «Золотого м’яча» – Мессі забив 30 голів в 35 матчах. Його головними конкурентами були нападник «Вільярреала» Жерар Морено (23 голи у 31 поєдинку) і лідер атак «Реала» Карім Бензема (23 голи у 31 зустрічі).

Раніше букмекери оцінили шанси Лео стати найкращим бомбардиром у поточному сезоні Ліги 1. 

Довгострокові ставки на АПЛ: переможець, топ-4, найкращий бомбардир

Букмекери: «ПСЖ» – новий фаворит Ліги чемпіонів

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт