Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери оцінили шанси Мессі стати найкращим голеадором Ліги 1

Владислав Стародубцев
Новоспечений форвард «ПСЖ» Ліонель Мессі – перший за шансами у боротьбі за звання найкращого бомбардира елітного дивізіону чемпіонату Франції.
Букмекери оцінили шанси Мессі стати найкращим голеадором Ліги 1

Букмекери оцінили шанси Мессі стати найкращим голеадором Ліги 1

Один з найгучніших переходів в історії футболу стався – «ПСЖ» офіційно повідомив про підписання угоди з Мессі. Контракт розрахований на два сезони – до літа 2023 року – з опцією пролонгації ще на один сезон. 

Відомо, що Лео захищатиме кольори парижан під 30 номером, а його річний оклад становитиме близько 40 млн євро. Загалом за «Барселону» Лео відіграв 778 матчів, в яких забив 672 голи і став автором 305 гольових передач. 

34-річний аргентинець – фаворит бомбардиської гонки чемпіонату Франції

За розрахунками аналітиків букмекерської компанії 1xBet, на цю мить у Мессі найвищі шанси на здобуття «Золотої бутси» Ліги 1. Ймовірність відповідного сценарію оцінюють у 50% (коефіцієнт – 2.0). До трійки головних претендентів також потрапили його не менш зіркові одноклубники – Кіліан Мбаппе з 37% (2.70) і Неймар з 14% (7.0). 

Загалом у лінії фігурують імені більше тридцяти виконавців, але після першої трійки коефіцієнт різко зростає. До прикладу, лідер атак «Монако» Віссам Бен-Єддер є четвертим за шансами, але ймовірність його перемоги лишень 4% (25.0). 

Словом, найімовірніше, звання найрезультативнішого футболіста Ліги 1 розігруватимуть Лео Мессі, Кіліан Мбаппе і Неймар. Навіть страшно уявити, на що здатне це тріо, граючи пліч-о-пліч в атаці «ПСЖ». 

У попередньому сезоні шестиразовий володар «Золотого м’яча» став найкращим бомбардиром Ла Ліги з показником у 30 голів в 35 поєдинках (середній показник – 0.86). У Лізі 1 показники найкращого голеадора 2020/2021 років дещо скромніші – Кіліан Мбаппе забив 27 м’ячів у 31 зустрічі (середній показник – 0.87). Зважаючи на середній показник, варто очікувати запеклої заруби між молодим французом і досвідченим аргентинцем. 

Хто стане чемпіоном Франції 2021/2022?

Тут, звісно, поза конкуренцією «ПСЖ». Шанси парижан виграти національну першість – 83% (1.12). 

Тоді як імовірність перебігу подій, за яким «Лілль» захистить титул найкращої команди Ліги 1, оцінюють лишень у трохи більше як 5% (19.0) – це четвертий показник у лінії 1xBet після «Ліона» (6,5%, 15.0) та «Монако» (5,9%, 17.0). 

Як писав «РБ», букмекери обвалили коефіцієнт на виграш «ПСЖ» Ліги чемпіонів. Команда Маурісіо Почеттіно стала фаворитом найпрестижнішого клубного турніру Європи.

Довгострокові ставки на АПЛ: переможець, топ-4, найкращий бомбардир

Оце так ставка! У гравця доїхав експрес на 4 матчі: чистий прибуток – 211 тисяч гривень

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт