Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Довгострокові ставки на АПЛ: переможець, топ-4, найкращий бомбардир

Владислав Стародубцев
Найближчої п’ятниці стартує англійська Прем’єр-ліга. «РБ» пропонує ознайомитися з лініями букмекерської компанії Favbet на переможця, четвірку найкращих команд, найрезультативнішого футболіста.
Довгострокові ставки на АПЛ: переможець, топ-4, найкращий бомбардир

Довгострокові ставки на АПЛ: переможець, топ-4, найкращий бомбардир

«Манчестер Сіті» – фаворит чемпіонської гонки 

Команда Хосепа Гвардіола – перша у лінії за шансами на виграш чемпіонату. Ймовірність перебігу подій, за яким «Містянам» вдасться захистити титул найкращої команди Англії, оцінюють у 60% (коефіцієнт – 1.65). 

Минулого четверга «Ман Сіті» підсилився лідером «Астон Вілли» Джеком Грішілом, який переїхав на «Етіхад» за рекордні для АПЛ 100 млн фунтів. Також Пеп підтвердив інтерес до форварда «Тоттенхема» Харрі Кейна, зазначивши, що усе залежить від волі «Шпор».

«Челсі», «Ліверпуль» і «Манчестер Юнайтед» – головні конкуренти «Сіті» 

Далі у лінії з величезним відривом перебувають «Челсі» і «Ліверпуль» – по 16,5% (6.0) і «Манчестер Юнайтед», шанси якого трохи нижчі – 15% (6.50). 

«Аристократи» перебувають за крок від повернення забивного нападника Ромелу Лукаку, а «Дияволи» вже оформили один з найгучніших переходів цього літа – нарешті підписали Джейдона Санчо з дортмундської «Боруссії». Водночас «Червоні» поки що обмежилися придбанням перспективного оборонця «РБ Лейпциг» Ібрагіми Конате. 

Кампанію 2020/2021 років виграв «Манчестер Сіті»: «Містяни» завершили розіграш з 86 очками в активі, тоді як найближчі переслідувачі – «Манчестер Юнайтед» і «Ліверпуль» – мали у своєму доробку 74 і 69 пункти відповідно. 

Хто головні претенденти на «Золоту бутсу» за версією букмекерів? 

За розрахунками аналітиків, звання найрезультативнішого гравця майбутнього сезону в АПЛ розіграють форварди Харрі Кейн і Мохаммед Салах. 

Шанси англійця стати найкращим голеадором – 23% (4.30), єгиптянина – 22% (4.50). Фіксуємо фактично рівність за ймовірністю звитяги. Це і не дивно, адже у травні практично до останнього туру Кейн і Салах з’ясовували між собою, хто ж очолить загальний залік бомбардирів. 

Переможцем з цієї боротьби вийшов нападник «Тоттенхема», який лишень на один гол обігнав лідера атак «Ліверпуля» – 23 забиті м’ячі проти 22. Щоправда у Мохамеда було на два зіграних матчі більше, але і гольових передач більше. 

Нападник «Челсі» Тімо Вернер – третій за шансами у лінії з 6,6% (15.0), у лінії також фігурують Габріель Жезус (5,9%, 17.0), Бруну Фернандеш з «Манчестер Юнайтед» (4,8%, 21.0) і одноклубник Салаха Садьйо Мане (4,8%, 21.0). 

Які команди потраплять у четвірку найкращих? 

Доля місць, що гарантують путівку до Ліги чемпіонів, фактично вирішена. Принаймні про це свідчать котирування: найвищі шанси потрапити у топ-4 у «Манчестер Сіті» (94%, 1.06), «Челсі» (80%, 1.25), «Ліверпуля» (80%, 1.25) і «Манчестер Юнайтед» (78%, 1.28). 

У інший команд, на кшталт «Тоттенхема», «Лестера», «Арсенала» або «Евертона», ймовірність потрапляння у зону Ліги чемпіонів = або <20%

В минулому сезоні до топ-4 потрапили саме «Ман Сіті», «Ман Юнайтед», «Ліверпуль і «Челсі». Хоча інтрига трималась до заключного поєдинка:  «Аристократи» випередили «Лестер» на 1 очко, а «Вест Хем» – на 2. 

Перша сенсація футбольного сезону в Англії вже відбулася. У суботу «Лестер» мінімально переграв напів резервний склад «Манчестер Сіті» (1:0) у зустрічі за Суперкубок. До слова, перший тур АПЛ буде зіграний 13-15 серпня. 

Як інформував «РБ», новачок АПЛ підписав угоду про співпрацю з прогресивним букмекером. 

Англійський «Брентфорд» підписав угоду з екзотичним букмекером

Комісія з азартних ігор Великої Британії зафіксувала зміни у культурі беттингу країни

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт