Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери оцінили шанси «Ліверпуля» оформити требл

Владислав Стародубцев
Букмекерська компанія «Фан Спорт» пропонує спрогнозувати кількість трофеїв, що здобуде «Ліверпуль» у сезоні 2020/2021 років. За оцінкою аналітиків, з імовірністю у 54% підопічні Юргена Клоппа стануть володарям щонайменше одного титулу у поточній кампанії.
Букмекери оцінили шанси «Ліверпуля» оформити требл

Букмекери оцінили шанси «Ліверпуля» оформити требл

Укласти парі на сценарій, за яким «Червоні», виграють як мінімум один титул за підсумками поточного сезону, можна за 1.70 (54%), тоді як ставку за 2.03 (46%) розрахують як виграшну, якщо чинний чемпіон англійської Прем’єр-ліги не зможе виграти жодного трофею.

Якщо ви впевнені, що «Ліверпуль» зможе вдруге поспіль виграти АПЛ або тріумфувати у Кубку Англії, до вашої уваги коефіцієнт 1.95 (47%). Зіграє парі за 1.76, якщо жоден із зазначених титулів не підкориться мерсисайдському клубу.На перебіг подій, за яким команда Юргена Клоппа не зможе здобути жодного трофею, можна «зарядити» за 2.0 (50%).

На перемогу в АПЛ та Кубку Англії встановлене котирування 13.0 (8%), аналогічно оцінили імовірність завоювання перемоги в чемпіонаті Англії та Лізі чемпіонів (13.0, 8%). Менш імовірні варіанти – звитяга у Кубку англійської ліги та Лізі чемпіонів (31.0, 3%), тріумф у Кубку Англії та Лізі чемпіонів (34.0, 3%).

Водночас шанси «Ліверпуля» оформити требл (перемога у національному кубку, АПЛ та Лізі чемпіонів) оцінили коефіцієнтом 60.0 або трохи більше як 1,5% ймовірності. Найнижча імовірність перемоги «Червоних» у Кубку ліги, чемпіонаті Англії та Лізі чемпіонів (90.0, 1%).

Після чотирьох турів в АПЛ «Ліверпуль» посідає 5 сходинку. У доробку команди 9 очок. На груповому етапі Ліги чемпіонів команда у квартеті D протистоятиме нідерландському «Аяксу», італійській «Аталанті» та данському «Мітьюлланду».

Востаннє англійський клуб зумів оформити требл у сезоні 1998/1999 років. Тоді «Манчестер Юнайтед» виграв чемпіонат та Кубок Англії, а також Лігу чемпіонів.

«Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що «Ліверпуль» став фаворитом в боротьбі за чемпіонство в АПЛ після непереконливих стартових матчів у виконанні «Манчестер Сіті», котрий перед початком сезону вважався головним претендентом на перемогу у лізі.

Букмекери оцінили шанси «Ювентуса» зробити требл у дебютному сезоні Пірло

Беттори почали масово ставити на перемогу «Евертона» в АПЛ

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт