Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: «Ліверпуль» став фаворитом на чемпіонство АПЛ після фіаско «Ман Сіті»

Владислав Стародубцев
Букмекери переглянули котирування на чемпіона Англії сезону 2020/2021 років після непереконливого старту «Манчестер Сіті» та перемог «Ліверпуля» у стартових трьох турах.
 Букмекери: «Ліверпуль» став фаворитом на чемпіонство АПЛ після фіаско «Ман Сіті»

Букмекери: «Ліверпуль» став фаворитом на чемпіонство АПЛ після фіаско «Ман Сіті»

Днями «Манчестер Сіті» вдома зазнав розгромної поразки від «Лестера» (2:5), а «Ліверпуль» переграв «Арсенал» (3:1). Невпевнена гра змусила низку букмекерських компаній скоригувати коефіцієнти на користь команди Юргена Клоппа, повідомляє портал Oddschecker.

До прикладу, перед стартом сезону на перебіг подій, за яким «Манчестер Сіті» посяде підсумкове перше місце пропонувалося укласти парі за 2.10 (48% ймовірності), тоді як після стартових матчів на тріумф підопічних Хосепа Гвардіоли встановлене котирування 2.37 (42%).

Діаметрально протилежна ситуація у «Ліверпуля»: на чемпіонство мерсисайдців перед стартом АПЛ можна було «зарядити» за 2.37 (42%), а зараз на варіант, за яким «Червоні» захистять чемпіонський титул, пропонується поставити  за 1.90 (53%).

Водночас букмекери обвалили коефіцієнт на чемпіонство «Лестера» з 201.0 (0,5%) до 34.0 (3%). Таке суттєве підвищення шансів «Лисиць» пояснюється тим, що впродовж доби після перемоги над «Манчестер Сіті» понад 40% бетторів, які ставили на чемпіонські перегони, укладали парі саме на колектив Брендана Роджерса.

«Перед стартом англійської Прем’єр-ліги чимало бетторів були здивовані, коли побачили у лініях букмекерів коефіцієнт 3.25 (31%) на чемпіонство «Ліверпуля». І той, хто встиг укласти парі на «Червоних», перебуває у непоганому становищі», – розповів представник Oddschecker Каллум Вілсон. 

Шанси «Челсі», «Арсенала» або «Манчестер Юнайтед» стати чемпіоном Англії майбутнього сезону оцінюють коефіцієнтами 21.0 (5%), 26.0 (4%) та 26.0 (5%) відповідно.

За підсумком трьох турів на вершині турнірної таблиці перебуває «Лестер», в активі якого 9 очок. На другій позиції розташувався «Ліверпуль», а на третьому щаблі опинився «Евертон». Усі три колективи здобули перемоги у стартових зустрічах. Замикає топ-4 «Астон Вілла», у доробку якої 6 очок.

Сезон 2020/2021 років в АПЛ передбачає проведення 38 турів. Торік чемпіоном ліги став «Ліверпуль», який на 18 очок випередив на 18 очок «Манчестер Сіті», що фінішував на другій позиції.

«Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що аналітики букмекерської компанії 1xBet оцінили шанси вінгера «Тоттенхема» Гарета Бейла стати найкращим бомбардиром чемпіонату Англії після повернення з «Реала».

«Тоттенхем» – «Челсі»: котирування букмекерів на матч Кубка ліги

Букмекери: «ПСЖ» – фаворит в боротьбі за підписання Деле Аллі

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт