Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Беттори почали масово ставити на перемогу «Евертона» в АПЛ

Владислав Стародубцев
«Евертон» – єдина команда в англійській Прем’єр-лізі, що ще жодного разу не втратила очок у стартових турах. Переконлива гра підопічних Карло Анчелотті змусила букмекерів переглянути котирування на перемогу «Ірисок» в чемпіонаті.
Беттори почали масово ставити на перемогу «Евертона» в АПЛ

Беттори почали масово ставити на перемогу «Евертона» в АПЛ

Після чотирьох зіграних матчів «Евертон» є лідером чемпіонату Англії. У активі команди 12 очок. Мерсисайдці здобули перемогу в кожному з поєдинків. При цьому «Іриски» забили 12 голів, а пропустили лишень 5.

Перед початком сезону 2020/2021 років шанси «Евертона» фінішувати на першій сходинці оцінювали коефіцієнтом 501.0 (0,2% ймовірності), тоді як зараз на перебіг подій, за яким цей колектив стане чемпіоном АПЛ, пропонують укласти парі за 15.0 (7% ймовірності) – 19.0 (5% ймовірності) в залежності від обраного букмекера.

Ба більше, вболівальники на Туманному Альбіоні почали масово «заряджати на перемогу «Ірисок» в національному чемпіонаті. Відповідно до даних порталу Oddschecker, «Евертон» – лідер за обсягом ставок у лінії на чемпіонство за останній тиждень.

31% від загальної кількості бетторів укладають парі саме на команду Карло Анчелотті. До прикладу, у відсотковому співвідношенні «Ліверпуль» має 15% ставок. Наразі це наразі другий показник серед усіх команд ліги.

Вболівальники «Евертона», які місяць тому й подумати не могли про чемпіонство, зараз гучно про це говорять. Мовляв, їм під силу повторити успіх «Лестера» у сезоні 2015/2016 років, який скористався певними труднощам команд, що вважалися фаворитами тієї кампанії.

Форвард «Ірисок» та збірної Англії Домінік Калверт Льюїн теж феноменально розпочав сезон: у його доробку 6 забитих м’ячів у 4-х матчах. Зважаючи на таку результативність букмекери були вимушені підкоригувати його шанси в боротьбі за «Золоту бутсу» в АПЛ.

Перед початком сезону шанси 23-річного страйкера стати найкращим голеодором чемпіонату оцінювалися у 1% ймовірності (коефіцієнт 101.0). Водночас на цю мить на сценарій, за яким Калверт Льюїн, заб’є найбільшу кількість голів, пропонують укласти парі за 6.50 (15% ймовірності).

У наступному матчі «Евертона» в АПЛ поціновувачів британського футболу чекає мерсисайдське дербі. «Ліверпуль» у суботу, 17-го жовтня, приїде на «Гудісон Парк». Після приниження від «Астон Вілли» (2:7) команда Юргена Клоппа прагнутиме реабілітуватися перед власними вболівальниками, тому варто очікувати на вкрай цікавий футбол.

Букмекери оцінили шанси Бейла стати найкращим бомбардиром АПЛ

Букмекер пропонує спрогнозувати, хто фінішує у топ-4 АПЛ

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт