Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери оцінили шанси «Барселони» оформити требл під керівництвом Кумана

Владислав Стародубцев
Букмекерська компанія 1xBet пропонує клієнтам спрогнозувати, скільки титулів зможе здобути «Барселона» у дебютному сезоні Рональда Кумана на тренерському містку «Синьо-гранатових».
Букмекери оцінили шанси «Барселони» оформити требл під керівництвом Кумана

Букмекери оцінили шанси «Барселони» оформити требл під керівництвом Кумана

Іспанський гранд під керівництвом новоспеченого головного тренера продовжує підготовку до нового сезону. 57-річний фахівець налаштований рішуче, позаяк планує змінити схему гри «Блаугранас».

За розрахунками аналітиків 1xBet, Куману, найімовірніше вдасться здобути бодай один титул у майбутньому сезоні. На відповідний перебіг подій пропонують укласти парі за 1.75 (54% ймовірності). Натомість виграшною виявиться ставка за 2.08 (46%), якщо каталонці під керівництвом нідерландця не здобудуть жодного трофею у сезоні 2020/2021 років.

На перемогу у Прімері або Кубку Іспанії можна поставити за 1.85 (51%), тоді як на тріумф «Барси» в цих обох турнірах встановлене котирування 7.50 (13%).

Найменш імовірний сценарій – перемога Барселони» у Прімері, Кубку та Лізі чемпіонів. Якщо ви впевнені, що Мессі та компанії вдасться зробити требл, то до вашої уваги коефіцієнт 31.0 або трохи більше як 3% ймовірності.

Востаннє «Блаугранас» могли похизуватися таким досягненням у сезоні 2014/2015 років. На той момент керманичем команди був Луїс Енріке, який наразі працює у збірній Іспанії. Каталонцям вдалося тріумфувати у Лізі чемпіонів, Прімері та виграти Копа дель Рей. Завдяки цьому «Барса» стала першою командою Європи, якій вдалося завоювати зробити «золотий хет-трик» двічі. Цьогоріч досягнення «Синьо-гранатових» повторила мюнхенська «Баварія».

Новий сезон в Іспанії стартує у п’ятницю, 11-го вересня. У першому матчі кампанії 2020/2021 років «Барселона» на «Камп Ноу» протистоятиме «Вільяреалу».

«Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що після призначення Рональда Кумана «Барселона», найімовірніше, підпише бодай одного гравця зі збірної Нідерландів.

Букмекери пропонують ставки на результати Кумана в «Барселоні»

Букмекери: «Ювентус» – новий фаворит у боротьбі за Луїса Суареса

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт