Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери назвали нового фаворита чемпіонату світу

Тарас Гончар
Німеччина більше не головний фаворит чемпіонату світу! Непереконливий старт більшості грандів змусив букмекерів переглянути котирування на переможця мундіалю.
brazil

Букмекери назвали нового фаворита чемпіонату світу

У першому турі групового етапу чемпіонату світу було чимало сенсацій, через які аналітики Parimatch переглянули шанси команд-фаворитів на тріумф. Наприклад, тепер головний претендент на перемогу в турнірі – Бразилія. Сьогодні коефіцієнт на «Пентакампеонів» – 4,75 (ймовірність події – 21%), а був – 6,0 (17%).

Втратила лідерство за котируваннями Німеччина, ставки на команду Йоахіма Льова приймаються вже з коефіцієнтом 8,5 (12%), тоді як до старту чемпіонату світу були 5,5 (18%). І це навіть не друге місце, воно зараз у іспанців – 5,5 (було – 8,0, 13%). За «Червоною фурією» йде Франція – 7,0 (було – 6,5) і лише потім німці. А ось на п’яте місце вирвалася Бельгія – 9,0 (було – 12,0), вона потіснила Аргентину – 12,0 (було – 9,0).

Поки команди не радують уболівальників великою кількістю голів, мабуть, не хочуть розкривати всі карти завчасно. Так, в перших 16-ти матчах найпопулярніший рахунок був 1:0 (шість разів), причому практично всі перемоги були «в суху» (9 з 13). На другому місці рахунок 2:1 (чотири рази). В цілому, учасники чемпіонату світу дуже неохоче йдуть на «мирові», всього в трьох випадках справа завершилася нічиєю. І в кожному випадку не пощастило комусь із фаворитів турніру.

З 38 м’ячів більшість були забиті в другому таймі – 23. При цьому перший тур видався багатим на автоголи (їх було відразу чотири) і пенальті. Арбітри сім разів призначали одинадцятиметрові удари, правда, реалізувати їх футболістам вдалося тільки тричі. Червону картку в першому турі арбітр показував лише раз, зате вистачало жовтих – 50. Їх не було лише в матчі Аргентина – Ісландія.

Читайте також: Хто виграє «Золоту бутсу» ЧС-2018? та Скільки коштує перемога на чемпіонаті світу?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт