Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери назвали наступного головного тренера «Реала»

Владислав Стародубцев
Італієць Массіміліано Аллегрі стане наступником Зінедіна Зідана на тренерському містку «Королівського клубу». Про це свідчать коефіцієнти букмекерської компанії 1xBet.
Букмекери назвали наступного головного тренера «Реала»

Букмекери назвали наступного головного тренера «Реала»

За інформацією авторитетного інсайдера Фабріціо Романо, Зізу вирішив достроково припинити дію угоди з «Вершковими», про що буде офіційно повідомлено найближчими днями. 48-річний француз 100% покидає Мадрид.

Натомість керівництво «Реала» на чолі з Флорентіно Пересом, схоже, було готове до такого перебігу подій, позаяк ще у березні віцечемпіон Ла Ліги почав контактувати з Массіміліано Аллегрі, який перебуває у статусі безробітного протягом останніх двох років. Втім, варіант з працевлаштуванням у столиці Іспанії не єдиний для 53-річного фахівця – він також веде перемовини з «Ювентусом» і «Інтернаціонале». 

За розрахунками аналітиків, імовірність появи Массіміліано Аллегрі біля керма мадридців – 93% (коефіцієнт – 1.075). Його співвітчизник Антоніо Конте, який у минулому сезонів здобув разом з «Інтером «Скудетто – другий за шансами (24%, 4.18). 

Далі йдуть одразу чотири кандидати, працевлаштування кожного з яких оцінюють у 4,8% (21.0). Мова про коваля успіхів «Вулверхемптона» Нуну Ешпіріту Санту, легенду «Вершкових» Ікера Касільяса, керманича «Аталанти» Джан П’єро Гасперіні і Сантьяго Соларі, з яким «Реал» вже мав неприємний досвід співпраці. 

Зінедін вже буцімто повідомив про своє рішення футболістам «Королівського клубу», доповнює AS. Джерело підтверджує, що «Вершкові» докладуть максимум зусиль, щоб переманити у Мадрид Массіміліано Аллегрі. 

За підсумками сезону 2020/2021 «Реал» до останнього боровся за чемпіонство у Ла Лізі, доля якого вирішувалася у заключному турі, проте усе ж програв у цій гонці «Атлетіко». У Лізі чемпіонів мадридці не змогли подолати півфінальний бар’єр, поступившись у двоматчевій дуелі із загальним рахунком 1:3. Нагадаємо, Зізу вдруге повернувся на посаду головного тренера клубу зі столиці Іспанії у березні 2019-го року. Під час другої каденції він виграв золоті нагороди чемпіонату Іспанії (сезон 2019/2020). 

Як інформував «РБ», букмекери визначили головних претендентів на підписання Харрі Кейна, який вирішив змінити клубну прописку після восьми років перебування у розташуванні «Шпор». 

Найгучніший трансфер літа? Букмекери високо оцінили шанси «Реала» підписати Мбаппе

Букмекер пропонує ставки на дії Зінченка у фіналі Ліги чемпіонів

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт