Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекер пропонує ставки на дії Зінченка у фіналі Ліги чемпіонів

Владислав Стародубцев
Олександр – третій українець, який матиме можливість зіграти у фіналі найпрестижнішого клубного турніру Європи. Аналогічним досягненням можуть похизуватися чинний керманич збірної України Андрій Шевченко і асистент головного тренера у російському «Зеніті» Анатолій Тимощук.
Букмекер пропонує ставки на дії Зінченка у фіналі Ліги чемпіонів

Букмекер пропонує ставки на дії Зінченка у фіналі Ліги чемпіонів

Найближчої суботи відбудеться непересічна подія в історії нашого футболу – українець втретє може взяти участь у вирішальному поєдинку Ліги чемпіонів. А, зважаючи на прекрасний перформанс Зінченка у другому півфінальному поєдинку з «ПСЖ», можемо сподіватися на появу Зінченка вже зі стартових хвилин матчу проти «Челсі». 

У зв’язку з цим букмекерська компанія Favbet відкрила лінію на дії уродженця Радомишля в майбутній зустрічі. 

Поява на полі

Аналітики високо оцінюють – у 69% (коефіцієнт – 1.45) – імовірність виходу Зінченка у стартовому складі «Манчестер Сіті», тоді як на потенційну появу з лави для запасних пропонують котирування 3.50 або ж 28,5%

Ба більше, Сашко, найімовірніше, проведе на зеленому газоні стадіону «Драгау» щонайменше три чверті зустрічі (щонайменше 76 хвилин) – 59% (1.70). 

Цікавий факт: українці у фіналі Ліги чемпіонів грали 6 разів: 3 матчі у доробку Андрія Шевченка, а ще три – в активі Анатолія Тимощука. В усіх випадках без виключення наші співвітчизники проводили на полі увесь регламентований час (90 або 120 хвилин), якщо опинялися у стартовому протоколі своїх команд. 

Андрій потрапляв у старт двічі: у 2003-му (виграш у «Ювентуса», 120 хвилин) і 2015-му роках (програш «Ліверпулю», 120 хвилин) з «Міланом». Натомість вирішальну зарубу у Москві (2008) між «Челсі» та «Манчестер Юнайтед» (перемога «Червоних дияволів») він споглядав з лави для запасних.  Що стосується Тимощука, то Анатолій лишень одного разу потрапляв у старт – у 2012-му році, коли «Баварія» у драматичній зустрічі поступилася «Челсі». Інші два фінали – «Баварія» – «Інтер» (2010, програш) і «Баварія» – «Боруссія Дортмунд» (2013, виграш) – хавбек провів у запасі. 

Результативні дії Зінченка

14% (7.0) – шанси Сашка забити м’яч або оформити гольову передачу в основний час майбутнього фіналу. Дубль асистів або голів – 1,3% (75.0). 

Цікавий факт: у 2003-му році Шевченко забив «Ювентусу» у фіналі, але той гол був скасований через зафіксований офсайд. А вже за два роки – у тому злощасному для Андрія фіналі з «Ліверпулем» – він віддав гольовий пас на Креспо, коли той забивав другий м’яч. Тимощук не зробив жодної результативної дії у єдиному фіналі, якому він зіграв – проти «Челсі». Хоча і провів той матч на дуже високому рівні. 

Отож, Олександр Зінченко може стати першим українцем в історії, якому вдалося відзначитися голом у вирішальній битві Ліги чемпіонів. 

Дисциплінарні покарання

У 20% (5.0) оцінюють сценарій, за яким Зіна отримає жовту картку, а сума вашого парі помножиться на 25 (4%), якщо головний рефері покаже українцеві червону картку. 

Цікавий факт: у поточному розіграші Ліги чемпіонів у пасиві Олександра тільки один гірчичник, отриманий під час перепалки з футболістами «ПСЖ» у другому матчі півфіналу. За три сезони у цьому турнірі (15 матчів) Зінченко отримав 3 жовті картки. 

Зінченко і КО зупинили Неймара

Зінченко і КО зупинили Неймара

Фінал Ліги чемпіонів між «Манчестер Сіті» і «Челсі» зіграють найближчої суботи, 29-го травня, у португальському місті Порту. Наживо це протистояння покажуть телеканали «Футбол 1» та Vollia Football 1, що можна переглянути на відеосервісі MEGOGO. Торік у цьому турнірі тріумфувала мюнхенська «Баварія» – «Ротен» у фінал виявилися сильнішими за «ПСЖ» (1:0). 

«Манчестер Сіті» – «Челсі»: прогноз і ставки Роберто Моралеса

«Манчестер Сіті» – «Челсі»: прогноз і ставка Олександра Шовковського

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт