Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: форвард «Ворскли» став фаворитом гонки бомбардирів УПЛ

Владислав Стародубцев
Букмекери переглянули шанси футболістів у лінії на найкращого бомбардира чемпіонату України за чотири тури до фінішу. Завдяки хет-трику у минулому турі на першу сходинку за шансами увірвався нападник «Ворскли» Владислав Кулач.
Кулач вперше у кар'єрі стане найкращим голеодором УПЛ?

Кулач вперше у кар’єрі стане найкращим голеодором УПЛ?

Минулої суботи окрім українського »Класичного» відбувся ще один надважливий поєдинок у контексті боротьби за бронзові нагороди – «Ворскла» у Полтаві переграла «Зорю» (4:2). Підопічні Юрія Максимова активно розпочали матч: до середини першої 45-хвилинки господарі забили два м’ячі, а на 33-й хвилині рахунок став розгромним – 3:0.

Команда Віктора Скрипника почала оговтуватися за рахунку 0:2, проте гольовий гандикап не скорочувався, а навпаки – зростав. Головний арбітр зустрічі зафіксував підсумковий рахунок 4:2, а полтавці впритул наблизилися до луганців у турнірній таблиці. Шикарний перформанс видав нападник Владислав Кулач, який за 76 хвилин перебування на полі встиг оформити перший у кар’єрі хет-трик (24`,33`,49`). 

Завдяки такій результативності 27-річний форвард, в активі якого 13 голів у 17 матчах, став одноосібним лідером гонки бомбардирів. Найближчі переслідувачі – вінгер «Динамо» Віктор Циганков (10 м’ячів) і лідер атак «Миная» Анатолій Нурієв (10 м’ячів). 

Відповідно до котирувань букмекерської компанії Favbet, ще кілька турів тому лідером за імовірністю перемоги у боротьбі за звання найкращого голеодора утримував півзахисник «Біло-синіх», але зараз розклад сил у лінії змінився – лідером за шансами став Владислав Кулач (80%, коефіцієнт – 1.25), а Віктор Циганков перемістився на другу позицію (28,5%, 3.50). Натомість замикає трійку головних претендентів на тріумф Анатолій Нурієв (16,5%, 6.0).

Хто ж фінішує на вершині?

Хто ж фінішує на вершині?

До завершення національної першості залишилося зіграти чотири тури. Кулач матиме змогу покращити показники у протистояннях з «Колосом», «Динамо», «Десною» і «Минаєм», Циганков спробує наздогнати лідера у матчах проти «Інгульця», «Ворскли», «Маріуполя» та «Колоса», а Нурієв намагатиметься забивати «Дніпру-1», «Зорі», «Шахтарю» і «Ворсклі». 

У минулому розіграші найкращим снайпером ліги став бразилець з українським паспортом Жуніор Мораєс, у доробку якого було 20 голів у 27 матчах. Цей сезон видався не найкращим для 34-річного нападника – 6 голів у 17 зустрічах. 

Сьогодні стало відомо, що БК Favbet достроково розрахувала ставки на чемпіонство «Динамо» в УПЛ.  

Букмекери назвали імовірність повернення Ярмоленка в «Динамо»

Як змінилися котирування на переможця Ліги чемпіонів після матчів 1/4 фіналу?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт