Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Найкращий бомбардир УПЛ: 64%, що Циганков вперше у кар’єрі стане найрезультативнішим гравцем сезону

Владислав Стародубцев
За оцінкою аналітиків букмекерської компанії Favbet, лідер «Динамо» Віктор Циганков – фаворит у бомбардирських перегонах чемпіонату України сезону 2020/2021 років, повідомляє «Рейтинг Букмекерів».
64%, що Циганков вперше у кар’єрі стане найрезультативнішим гравцем сезону

64%, що Циганков вперше у кар’єрі стане найрезультативнішим гравцем сезону

Проміжним лідером загального заліку найкращих голеодорів ліги є вінгер киян Віктор Циганков, який у сезоні 2019/2020 фінішував на другій сходинці, віддавши пальму першості Жуніору Мораєсу. Наразі, схоже, усе йде до того, що 23-річний футболіст вперше у кар’єрі стане найрезультативнішим гравцем сезону, принаймні про це свідчать котирування букмекерів. 

Віктор Циганков

  • Команда: «Динамо»
  • Кількість голів: 10 (4*)
  • Зіграних матчів: 16
  • Хвилин: 1190 (119 хв на гол)
Віктор Циганков

Віктор Циганков

За 6 турів до завершення першості для уболівальників киян усе складається ідеально: улюблене «Динамо» перебуває на першій сходинці, а Циганков очолює список найкращих бомбардирів. Ні для кого не секрет, що Віктор – один з ковалів лідерства столичного клубу, котрий уміло завершує комбінації, чимало асистує та безпомилково реалізовує одинадцятиметрові покарання суперникам. 

Він, безперечно, головний актив сьогоднішнього «Динамо», а його шанси стати найкращим бомбардиром ліги оцінюють у 64% (коефіцієнт – 1.57), хоча ще кілька турів тому імовірність перемоги півзахисника дорівнювала 57% (1.75). 

Владислав Кулач

  • Команда: «Ворскла»
  • Кількість голів: 9 (3*)
  • Зіграних матчів: 13
  • Хвилин: 982 (109 хв на гол) 
Владислав Кулач

Владислав Кулач

«Ворскла» – одне з відкриттів цього сезону. Підопічні Юрія Максимова вгризаються за очки у кожному поєдинку незважаючи на статус суперника. 

Разом із полтавцями ренесанс у кар’єрі переживає Владислав Кулач – 27-річний форвард після численних травм зумів не тільки відновитися, а й набрав солідну ігрову форму. А цифра 9 у графі «забиті м’ячі» – зайве тому підтвердження. 

Його шанси по завершенні сезону очолити бомбардирський список – 18% (5.50). 

Захедітабар Шахаб

  • Команда: «Олімпік»/«Зоря»
  • Кількість голів: 9 (2*)
  • Зіграних матчів: 16
  • Хвилин: 954 (106 хв на гол)
Захедітабар Шахаб

Захедітабар Шахаб

У першій частині сезону іранець виблискував у складі «Олімпіка», забивши за донеччан 8 голів у 11 матчах. Така результативність не зашилися непоміченою, тож уже взимку Шахаб перебрався до більш іменної команди – луганської «Зорі». 

Так, він продовжує адаптацію у команді Віктора Скрипника, і поки що не є основною опцією в атаці, проте за його кар’єру можна не перейматися – цей хлопець ще себе проявить у Запоріжжі. Favbet дає 34% (2.95), що Захедітабар стане найрезультативнішим гравцем футбольного року. 

Олександр Гладкий

  • Команда: «Зоря»
  • Кількість голів: 8 (*0)
  • Зіграних матчів: 15
  • Хвилин: 1017 (127 хв на гол)
Олександр Гладкий

Олександр Гладкий

Після переходу у другий за силою дивізіон чемпіонату Туреччини здавалося, що ми більше не згадаємо про бомбардирські навички Гладкого, однак йому вдалося довести зворотнє, адже після переходу у «Зорю» Сашко переживає справжню другу молодість. 

У далекому сезоні 2006/2007 з 13-ма влучними пострілами йому вже вдавалося стати найкращим голеодором, тож чому б йому не поборотися за це звання зараз – у 2021-му році, зважаючи що досвіду йому не позичати. 

10% (10.0) – шанси на виграш 33-річного нападника. 

Анатолій Нурієв

  • Команда: «Минай»
  • Кількість голів: 8 (*5)
  • Зіграних матчів: 16
  • Хвилин: 1367 (170 хв на гол)
Анатолій Нурієв

Анатолій Нурієв

Замикає п’ятірку головних претендентів головна надія «Миная» в атакувальній лінії – Анатолій Нурієв. Ви тільки вдумайтеся: 24-річний уродженець Мукачева забив 75% голів закарпатської команди в УПЛ – 8 з 12 забитих м’ячів. 

Нура, як його кличуть у команді, – справжня панацея «Миная». У його активі 16 реалізованих пенальті поспіль! У компліментах Анатолію розсипався навіть Артем Володимирович Мілевський. А сьогодні Нурієв отримав запрошення до національної збірної Азербайджану – півзахисник народився в Україні, але його прадід родом звідти. 

6,6% (15.0) – шанси Нурієва у дебютному сезоні УПЛ виграти бомбардирські перегони.

У минулому розіграші чемпіонату України звання найкращого снайпера завоював форвард «Шахтаря» Жуніор Мораєс. Втім, у цій кампанії етнічний бразилець не вражає показниками: 2 голи у 13-ти матчах. Букмекери оцінюють його шанси захистити титул найкращого бомбардира у 2% (50.0). 

Як інформував «Рейтинг Букмекерів», компанія Favbet оновила котирування у лінії на чемпіонство: вперше зі старту УПЛ київське «Динамо» стало фаворитом в боротьбі за здобуття золотих нагород. 

«Шахтар» – «Динамо»: котирування букмекерів на Суперкубок України

Несенюк: «Запитання до Ярославського: хто заплатив гравцям «Карпат» 110 тисяч доларів?»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт