Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекер: 76% – шанси «Лейкерс» перемогти «Маямі» у фінальній серії НБА

Сергій Гумен
У вирішальному протистоянні сезону 2019/2020 НБА зустрінуться «Лос-Анджелес Лейкерс» і «Маямі Хіт». Букмекерська компанія Favbet почала приймати ставки на фінал турніру. Явним фаворитом цієї пари, на думку аналітиків, є команда з Каліфорнії, яку очолює Френк Вогель.
Букмекер: 76% - шанси «Лейкерс» перемогти «Маямі» у фінальній серії НБА

Букмекер: 76% – шанси «Лейкерс» перемогти «Маямі» у фінальній серії НБА

У Національній баскетбольній лізі визначилася фінальна пара, яка розіграє чемпіонський титул сезону 2019/2020. У вирішальному протистоянні турніру зустрінуться «Лос-Анджелес Лейкерс», що стали переможцями Західної конференції, і тріумфатори Східної конференції – «Маямі Хіт». Букмекерська контора Favbet приймає ставки на переможця цього протистояння.

Згідно з оцінкою експертів, явним фаворитом вважається каліфорнійський колектив. Шанси на те, що Леброн Джеймс і компанія стануть переможцями турніру, складають 76% ймовірності (котирування – 1,25). Якщо ви вважаєте, що «Маямі» зможе створити сенсацію і перемогти у фінальній серії «Лейкерс», вашій увазі наданий коефіцієнт 4,0, що дорівнює 24% ймовірності.

Перший матч протистояння відбудеться в Лос-Анджелесі у четвер, першого жовтня. У цій зустрічі «Лейкерс» вважаються фаворитами. Зробити ставку на перемогу господарів можна з котируванням 1,51, що відповідає 63% ймовірності. У 37% ймовірності (2,59) букмекерська компанія оцінила шанси гостей з Флориди відсвяткувати «вікторію» на паркеті арени «Стейплс Центр».

Якщо клуб з Лос-Анджелеса зможе пробити фору (-6,5), зіграє парі з коефіцієнтом 2,07 (44%). Шанси «Маямі» утримати запропонований гандикап дорівнюють 56% ймовірності (1,65). У цьому матчі можна зробити ставку на тотал (216,5). Імовірність того, що команди проб’ють цю суму очок, дорівнює 54% (1,71). Якщо в цьому поєдинку буде зафіксований тотал менше, зіграє ставка з котируванням 2,02 (46%).

Нагадаємо, що на шляху до фіналу турніру «Лейкерс» спочатку впевнено перемогли «Портленд Трейл Блейзерс» (4-1), потім у півфіналі Західної конференції здолали «Х’юстон Рокетс» (4-1), а в фіналі розібралися з «Денвер Наггетс» (4-1). Що стосується «Хіт», то команда з Флориди у чвертьфіналі Східної конференції легко розібралася з «Індіаною Пейсерс» (4-0), в 1/2 фіналу підопічні Еріка Споельстри перемогли «Мілуокі Бакс» (4-1), а у фінальній серії «Маямі» обіграв «Бостон Селтікс» (4-2).

«Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що букмекерська компанія Favbet оцінила шанси Конора Макгрегора перемогти Менні Паккьяо за правилами боксу.

Букмекер назвав фаворита чоловічого турніру Roland Garros

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт