Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекер назвав фаворита НБА перед рестартом сезону

Сергій Гумен
Букмекерська компанія Marathonbet оцінила шанси команд виграти чемпіонський титул в поточному сезоні. Аналітики контори не змогли виділити одного фаворита. Вони вважають, що відразу два колективи мають однакові шанси на тріумф. Цими клубами є «Лос-Анджелес Лейкерс» і «Мілуокі Бакс».
Букмекер назвав фаворита НБА перед рестартом сезону

Букмекер назвав фаворита НБА перед рестартом сезону

У п’ятницю, 31-го липня, поновиться регулярний чемпіонат НБА, який був тимчасово припинений в середині березня поточного року через коронавірус у центрового «Юти Джаз» Руді Гобера. Залишок сезону пройде в скороченому форматі на баскетбольній арені в Орландо.

Букмекерська контора Marathonbet оцінила шанси учасників, що залишилися в перегонах, завоювати чемпіонський титул у сезоні 2019/2020. Експерти компанії не змогли виділити одного фаворита, згідно з їхньою оцінкою, відразу два колективи мають однакові шанси на перемогу. Це «Лос-Анджелес Лейкерс» і «Мілуокі Бакс». Шанси кожної з цих команд на тріумф складають 30% ймовірності (коефіцієнт – 3,3). Трохи менші шанси стати чемпіоном в іншого каліфорнійського клубу – «Лос-Анджелес Кліпперс». На успіх «Вітрильників» встановлене котирування 4,2, що дорівнює 24% ймовірності.

У 7% ймовірності (15,0) аналітики оцінили шанси баскетболістів «Х’юстон Рокетс» і «Торонто Репторс» підняти над головою чемпіонський кубок. На перемогу «Бостон Селтікс» пропонують коефіцієнт 17,0 (6%), а на успіх «Філадельфії Сіксерз» дають котирування 21,0 (5%). Найменші шанси відсвяткувати чемпіонство мають «Фінікс Санз» і «Вашингтон Візардс» – 0,4% ймовірності (265,0).

Крім того, букмекерська контора приймає ставки на конференцію команди-чемпіона поточного сезону НБА. У 62% ймовірності (1,5) оцінюються шанси команди із Західної конференції стати чемпіоном. На тріумф колективу зі Східної конференції дають 38% ймовірності (2,41).

Тренувальний табір команд НБА завершився в середу, 29-го липня. Останні матчі регулярного чемпіонату пройдуть з 31-го липня по 14-е серпня. Клуби зіграють по вісім зустрічей, щоб визначити учасників плей-оф і мінітурніру за восьме місце, якщо виникне необхідність. Після вильоту команда негайно залишає кампус НБА. Решта учасників можуть зарезервувати до 17 номерів для гостей, номери оплачують самі гравці.

Вже 17-го серпня розпочнуться поєдинки плей-оф. Очікується, що півфінали конференцій будуть зіграні з 31-го серпня по 13-е вересня. Фінальні серії в Західній і Східній конференціях пройдуть протягом двох тижнів – з 15-го по 28-е вересня. Фінальну серію НБА планують провести в період з 30-го вересня по 13-е жовтня.

Раніше «Рейтинг Букмекерів» писав, що аналітики БК Tennisi оцінили шанси Леброна Джеймса стати найрезультативнішим гравцем в історії НБА.

НБА отримала офіційного беттинг-партнера

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт