Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

75% гравців зі США не можуть відрізнити легального букмекера від нелегального

Владислав Стародубцев
Некомерційна організація Conscious Gaming анонсувала на території низки штатів Америки старт програми Bettor Safe, головна мета якої – мінімізувати кількість бетторів, що користуються нелегальними букмекерськими компаніями, інформує Associated Press.
75% гравців зі США не можуть відрізнити легального букмекера від нелегального

75% гравців зі США не можуть відрізнити легального букмекера від нелегального

В рамках програми гравцям розповідатимуть про головні переваги легального сегмента беттингу. Особливу увагу приділятимуть ризикам та проблемами, з яким стикається беттор у нелегальних букмекерів: незахищеність особистих даних, неконтрольовані крадіжки депозитів, відсутність у клієнта таких «компаній» будь-яких прав. Словом, докладатимуть максимум зусиль, щоб продемонструвати переваги гри у легальному сегменті. 

Цікава ситуація склалася у штатах Нью-Джерсі та Пенсильванії: згідно з результатами роботи соціологів з Conscious Gaming, що опитали 500 бетторів, лишень кожен четвертий, а це усього 25%, може відрізнити легального букмекера від нелегального. Інші 75% – не бачать різниці.

Також 25% опитаних у Нью-Джерсі та 30% у Пенсильванії або не знали про законність укладання парі на території штату, або і взагалі думали що це поза законом, хоча там онлайн-ставки були легалізовані ще у 2018-му році. Ба більше, за інформацією національної торгової групи Американської гральної асоціації, понад 35% гравців не знають про легітимність ставок у своєму штаті. Цей фактор успішно використовують нелегальні оператори, що схиляють людей до нелегального сегмента, де відсутнє будь-яке оподаткування. 

Сет Паланскі, колишній керівник служби онлайн-гемблінгу в Caesars Entertainment, наголошує на важливості навчити людей користуватися послугами легальних онлайн-букмекерів.

«Наразі усі спортивні фанати Америки готуються до старту баскетбольного турніру NCAA. На тлі пандемії COVID-19 кількість гравців, що користується онлайн-сервісами для ставок, невпинно зростає, тому зараз як ніколи важливо навчити та надати людям низку інструментів для відповідальної гри. З цієї точки зору програма Bettor Safe має ключове значення», – сказав містер Паланскі.

Як раніше інформував «Рейтинг Букмекерів», у Великобританії колишні беттори вийшли на вулиці міст із закликом про припинення реклами ставок на спорт. 

Підписуйтеся на наші сторінки у Telegram та Instagram

Після нападу на Капітолій: букмекери пропонують ставку на розділення США на окремі держави

Зеленський прагне домогтися безвізу зі США: букмекери оцінили імовірність такого сценарію

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт