Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

НБА довічно дискваліфікувала баскетболіста через махінації зі ставками

Ярослав П'ятницький
Керівництво Національної баскетбольної асоціації прийняло рішення про довічну дискваліфікацію для гравця «Торонто Репторс» Джонтея Портера за грубі порушення правил щодо беттингу.

портер

Розслідування НБА дійшло висновку, що Портер розголошував конфіденційну інформацію третім особам, які роблять ставки, а також сам неодноразово укладав заборонені парі.

Було встановлено, що перед однією грою баскетболіст поділився конфіденційною інформацією про стан свого здоров’я з беттором, який поставив чималі кошти на «низові» індивідуальні тотали гравця. В тій грі Джонтей Портер провів на паркеті лише 3 хвилини, показавши найгірші особисті показники по нижній межі букмекерських котирувань.

Джерела ресурсу ESPN у беттинг-індустрії стверджують, що на «низові» тотали Портера вантажили суми від 10 000 до 20 000 доларів. Деякі вболівальники розповідали згодом, що гравець «Торонто» в одному з матчів навіть не намагався кидати з дальньої відстані.

«Немає нічого важливішого за захист чесності змагань НБА для наших уболівальників, наших команд та всіх, хто пов’язаний зі спортом!

Ось чому кричуще порушення Джонтеєм Портером наших правил щодо азартних ігор карається найсуворішим покаранням», — йдеться у заяві комісара НБА Адама Сільвера.

Ліга також повідомила, що протягом трьох місяців 2024-го року баскетболіст зробив 13 ставок на матчі НБА, використовуючи обліковий запис іншої людини. Він поставив загалом 54 000 доларів і виграв чистими майже $22 000.

Зазначається, що жодна з безпосередньо його ставок не стосувалася матчів, у яких брав участь сам Портер, проте гравець ставив на поразку власної команди в поєдинках, де він був відсутній.

У США відбувся підозрілий баскетбольний матч з дивним рухом коефіцієнтів

Іменитий вільний борець Чамісо розповів про пропозицію програти бій за $300 000

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт