Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Зеленський прагне домогтися безвізу зі США: букмекери оцінили імовірність такого сценарію

Владислав Стародубцев
Букмекерська компанія Favbet у спеціальній лінії запропонувала клієнтам спрогнозувати, чи вдасться Україні домовитися про туристичний безвіз зі Сполученими Штатами Америки.
Зеленський прагне домогтися безвізу зі США: букмекери оцінили імовірність такого сценарію

Зеленський прагне домогтися безвізу зі США: букмекери оцінили імовірність такого сценарію

Зіграє парі за 5.0, що відповідає 20% ймовірності, якщо Україна до 31-го грудня 2024-го року підпише зі США угоду щодо безвізового режиму з метою туризму для громадян нашої країни. 

Контекст

Днями президент України Володимир Зеленський дав розлоге інтерв’ю американському виданню The New York Time, в якому, серед іншого, заявив про намір домовитися зі США про безвізовий режим. 

«Дуже хотів би, щоб, крім тих фундаментальних речей у промисловості, в машинобудуванні, ми просунулися з точки зору наших відносин у туризмі, з точки зору безвізового режиму зі США, щоб наші люди могли спокійно їздити – хоча б ті, які чудово працюють в Україні, Сполучених Штатах і мають спільні компанії, спільні бізнеси. Почати хоча б із цього. Мені здається, це відкрило б двері для поліпшення наших відносин. 

Я хотів би побудувати Голлівуд в Україні, я вважаю, що це круто. У Європі є дуже непогані (майданчики. – прим.) – у Празі, в Угорщині. Україна, повірте мені, багата, щоб тут був такий майданчик. Ми для цього проголосували закон про рібейти. Я думаю, тут місце для інвестицій, рекламні та інші зйомки – теж гарний напрямок. 

Я хотів би, щоб в Україні з’явився Діснейленд. Дуже хотів би. Я справді вважаю, що наші діти заслуговують цього, а от дозволити собі летіти до Сполучених Штатів Америки або в Париж можуть далеко не всі. Мені здається, що планів багато», – підсумував пан Зеленський. 

Наразі, щоб потрапити на територію Сполучених штатів Америки, громадянин зобов’язаний отримати візу в одному з дипломатичних представництв. 

Але існує спеціальна безвізова програма в’їзду, до якої наразі приєдналися 39 країн світу. Якщо ви – громадянин держави, що долучилася до відповідної програми, а мета приїзду – бізнес чи туризм, у вас є можливість перебувати на території США без візи протягом 90 діб. 

Станом на сьогодні до безвізової програми були включені наступні країни: Андорра, Австралія, Австрія, Бельгія, Бруней, Чилі, Чехія, Данія, Естонія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Греція, Угорщина, Ісландія, Ірландія, Італія, Японія, Південна Корея, Латвія, Литва, Ліхтенштейн, Люксембург, Мальта, Монако, Нідерланди, Нова Зеландія, Норвегія, Польща, Португалія, Сан-Марино, Сінгапур, Словаччина, Словенія, Іспанія, Швеція, Швейцарія, Тайвань, Великобританія. 

Раніше «Рейтинг Букмекерів» інформував, що аналітики оцінили шанси України стати повноправним членом НАТО до початку 2025-го року. 

Букмекери обвалили коефіцієнт на легалізацію марихуани в Україні

Петренко: «Можливо, Зеленський підштовхне депутатів до ухвалення законопроєкту №2713-Д»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт