Нагору

Відгуки про букмекерську контору Фан Спорт

Залиште відгук

54 відгука

Epok Epok Новачок
5/5

я не правильно выполнил условия для первого депозита, но написав в саппорт они мне очень быстро и вежливо ответили и начислили бонус. очень доволен службой поддержки. ставки пока не делал, но коэффициенты адекватные и бонусы заманчивые.

11.08.2017 із 10:07

Всегда мечтал, чтоб в Украине появился беттер аналогчиный по росписи и линии 1 хбету. И вот наконец-то такой есть! Короче, все внимательные беттеры заметили, что “Фан-спорт” есть дочерней компанией 1хбета, только в Украине. Даже в адресной строке иногда проскакивет 1хбет иногда. Ну и линия одинаковая абсолютно!

Плюсы:
Есть будки во многих районах Киева, линия жирная и хорошая роспись (аналогична 1хбет). Бабки выплачивают. Я и закидывал и снимал.

Минус: единственный недостаток, как и в 1хбете – за 5 минут до конца матча могут банить тоталы. Мне это не нравится.

Вывод: одна из лучших контор для ставок в Украине и для украинцев (с будками) учитывая богатейшую роспись и разнообразие кефов, которые не снились НИ ОДНОМУ другому конкуренту в Украине.

21.06.2017 із 10:51
  • Александр, здравствуйте! Спасибо большое, что отметили и оценили наши преимущества. Мы действительно стараемся создавать качественный и интересный продукт для наших клиентов. Хочу заметить, что мы не не являемся ничьей дочерней компанией. Мы пишем свою историю как самостоятельный бренд, который работает над своей самобытностью и эксклюзивностью на украинском рынке.

Первый раз решила поиграть, дополнительной мотивацией стало участие в конкурсе, нужно было угадать победителя ЛЧ, конкурс разыгрывала данная БК, очень быстрая и удобная регистрация, чутка не удобный сайт в плане визуализации, но это дело привычки, раньше играла на Пари матче, но и эта контора ничем не хуже, как итог помимо выигрыша ставки я выиграла и в конкурсе, итоги дали относительно быстро, приз выплатили тоже быстро, не кинули, приятно удивилась в наше то время…)

Играйте и выигрывайте с фан спортом!

20.06.2017 із 19:16
Павло Новачок
4.1/5

Зареєструвався десь пів року тому. Все влаштовувало буквально до вчора. Хотів вивести 10 000грн, видавало помилку, що не достатньо коштів. Потім виявилось, що потрібно загрузити фото паспорта. Відправив в службу безпеки. Сказали ще прислати фото картки, з якої платив. Зробив. Захотіли, щоб зробив з банку виписку по картці. Зробив. Тепер хочуть, щоб сфотографувався з паспортом в руках на фоні переписки з ними. Що буде далі? Чому відразу не попросити це зробити? На питання в переписці служба безпеки відповідає просто скопіювавши знову попередню вимогу. Кошти виводив до того неодноразово, востаннє позавчора. Так в чому проблема? Дуже неприємний досвід. Рахунок 26574855.

19.04.2018 із 12:29
Sergeu Fabos Новачок
3.7/5

мой счет 41455369. Лично я очень возмущен надежностью конторы (только надежностью). Зарегистрировался , сделал депозит, отыграл бонус ну и как нормальный игрок нужно часть вывести ( а вдруг заблочат и т.д). через час зашел на счет , а сума не та что была. посмотрел историю переводов и тут шок… ( как мы знаем что вывод можно делать только по тем реквизитам с которых ты делал ввод). ..Последний вывод подтвержден оператором на совсем неизвестный номер. Обидное то что служба безопасности отвечает (-Вывод был сделан вами так как подтвержден смс и возвращать нечего не будут). ( но у меня только один вопрос, -даже если я ввел неверный номер на вывод , то как система допустила такую ошибку то). от и думайте держать ли здесь надежно деньги или нет…
П.С.: а так роспись и онлайн очень хороша.

19.04.2018 із 12:30
3.7/5

Довгий час я граю в 1Хbet. Хороші коефіцієнти, велика лінія, хороший лайв, зручний інтерфейс, в загальному, мрія беттора. І ось з’являється в Україні клон цієї контори, ФанСпорт. Все один до одного, за винятком пари акцій. Зареєструвався я і там, пограв трошки, що виграв, то і програв, в результаті на рахунку залишився “0”. Деякий час я не грав на ФанСпорт і ось сьогодні поповнив рахунок і кинувся в бій. Я люблю грати в лайв і функція “Ставка в 1 клік” дуже зручна для цього. Для інформації: мінімальна ставка на 1Хбет- $ 0.3, мінімальне поповнення рахунку – $ 1.5; на ФанСпорт відповідно – 5 і 13 гривень. Спробував я змінити сьогодні на ФанСпорт значення в 100 грн., що стоїть за умовчанням в “Ставці в 1 клік”, але безуспішно. Пробував довго і з іншого браузера заходив, але ніяк, стоїть “100” і все. Звернувся до оператора. Відповідь була така, що стоячу за замовчуванням “сотку” змінити ніяк не можна. Як же так??? Адже раніше було можна. Ставиш “п’ятірочку” і граєш собі. Я знову запитав у ясена, тобто у оператора, як же так і чому саме 100? Відповідь мене вбила: “100 – це саме оптимальне число для ставок в один клік!” Де логіка??? Мінімальний депозит 13 гривень, мінімальна ставка 5 гривень, а в один клік – 100 !!! До речі, якщо не в один клік, то 5 гривень на лайв-подію поставити можна, але набагато довше. Загалом це в народі називається “Бред сивої кобили.”
А в 1Хбет як і раніше можна ставити по 30 центів в один клік. І ФанСпорт хоче більше клієнтів? Програю гроші і піду. Всім удачі!

25.08.2017 із 13:53
3.6/5

Качественный продукт, рад, что в Украине пошла тенденция по развитию гемблинга. Ставок не делал, играю в другом месте. Но вижу, что линия норм, кэф терпимый и сразу можно отметить высокий уровень службы поддержки. Очень быстро получил всю инфо, документы не требовали.

05.10.2017 із 16:45
Roma Новачок
3.4/5

Професионали дайте ответ.Считаеться ли вилкой(арбитражной ситуацией) если в лайве на разних бк(например баскетбол)четверть началась команда проигрывает 5-0 в этот момент кэф будет 2,8-3,5 делаем на нее ставку в розмере 100у.е, потом ждем когда она начинает догонять и счет стает 5-4, то кэф на противоположну команду будет около 2х, и на другой бк мы ставим 100 на кэф 2.

08.10.2019 із 15:48
3.3/5

Самая несолидная кантора!!! заблокировали счет и забрали себе 6тыс грн! Обвинили в мошенничестве! Ставки были на футбол, желтые карточки и фолы! никаких “договорняков”, непонятных лин! игры топ чемпионатов и еврокубки ! Выигрывали и проигрывали! попросили выслать все что только можно, а потом заблокировали и все!все как просили сделали, а они захотели забрать-забрали!! Не играйте в этой канторе!!!!!деньги не вернуть

10.03.2020 із 10:09
3.1/5

Дуже надійна кантора( як для мене) з виплатами проблем ніколи не було 1-15 хв і гроші на рахунку, додаток також радує! А от с бонусами нада працювати!

07.02.2020 із 12:26
Fred WwW Новачок
3/5

На первый взгляд хорошая БК много событий, нплохие максы, но могут н заплатить

05.10.2019 із 11:01
  • Добрый день,
    Спасибо за ваш отзыв, и положительную оценку нашей работы.

    Если у вас была проблема с выплатой, рекомендуем указать номер вашего игрового счета и описать сложившуюся ситуацию. Мы рассмотрим ваше обращение в ближайшее время.

    Мы благодарны за любые отзывы, как положительные так и негативные. Они помогают улучшить наш сервис для наших игроков.

    С уважением компания Фан Спорт.

Стас Орлов Новачок
3/5

Немного лучше чем париматч но далеко не идеал, лучше играть в забугорных БК.

05.04.2019 із 17:16
2.3/5

Грав на цій канторі давно,з виплатами проблем не було, все влаштовувало, але як тільки пішов стабільно в +, зробив серію виплат, як тут заборонили вивід, написали, що рахунок в злотих, і не я не маю права виводити. Таке в мене було колись з 1х бет. Це така сама шарага

13.03.2020 із 08:13

Доброго дня номер ігрового рахунку 62240841 власник Микола Перцович в даній букмекерскій конторі граю десь напротязі пів року широка ліня та багато подій на статистику постійно грав в мінус однак нещодавно почало крупно везти я виграв крупну суму грошей порядку 30 тисяч гривен як тільки поставив гроші на вивод 4 тисячі запросили паспорт . Паспортні дані я відправив на пошту секюрити потім довга історія з виписками по 3 рази надавав необхідні виписки ще згодом попросили фото паспорта на фоні переписки з секюрити та мене , знову відправив необхідні дані Приходить відповідь ваші дані знаходяться на варифікації очікуєте . Згодом приходить відповідь вам потрібно надати фото про сплату комунальних послуг за останні 3 місяці щоб було вказано в цьому чеку місце реєстрації фото відправив в хорошій якості відповідно до всіг вимог З моменту відправлення документу пройшло більше 75 -х годин відповіді я не отримав вивод на акаунті заблокований Допоможіть у вирішенні даної ситуації

05.07.2019 із 20:16

На днях завел счет в этой конторе. Простой парень без отца из многодетной семьи. Повелся на бонус. Кинул 1000грн. Сделал 1500 в тот же день. Но счет заблочили. Кинул им и фото паспорта и карты. Но пока не очем. Что делать хз. Подам в суд наверное. Может в ТСН сделают минут 5 в эфире про эту БК(благо есть у знакомых друзья которые работают там)
А РБ – за то что рекомендуют их.
Всего хорошего вам(….

12.12.2018 із 17:40
2.1/5

Клон 1хбет будьте обережні можуть не заплатити, краще йдіть в пінакл або бетфаер якщо ставите великі сумми.

21.10.2019 із 14:36
2.1/5

Аферисти! Грала суто в лайві біля місяця! Закинула 5500 грн. і виграла біля 25000! При спробі зняти гроші, запросили документи, виписку по карті з банку, фото з перепискою! Все відіслала, а вони відповіли:
Доводим до Вашего сведения, что нами было принято решение о прекращении сотрудничества с Вами
(закрытии игрового счета) на основании Общих положений правил БК:
Если участник пари совершает мошеннические действия в отношении букмекерской компании (мультиаккаунт, использование ПО для автоматизации ставок, игра на арбитражных ситуациях, если игровой счет не используется для совершения ставок, злоупотребление программами лояльности и т.д.), то букмекерская компания оставляет за собой право пресечь такие мошеннические действия путём:
– отмены ставок;
– закрытия счета клиента с возвратом денежных средств;
– обращения в правоохранительные органы по факту совершения мошеннических действий таким клиентом.
Решение было принято после тщательного расследования ситуации нашей Службой Безопасности.
Просим Вас не создавать игровых счетов в нашей компании. Обращаем Ваше внимание на то, что новые
счета, созданные Вами, будут закрыты, ставки отменены, внесенные средства не будут возвращены и пойдут в счет погашения издержек, связанных с расследованием и блокировкой.
Ввиду того что Ваши действия являются грубейшим нарушением правил нашей компании, решение о прекращении сотрудничества окончательно и пересмотру не подлежит.
Все запросы от Вас по теме блокировки будут проигнорированы.
Вы можете вывести средства в размере суммы внесенного депозита.

26.01.2018 із 13:34

Мой счет 22545471 играл какое то время в конторе Фан спорт то выигрывал то проигрывал как всегда последний месяц в основном проигрывал играю я по мелочи 20 30 максимум 100-200 грн и много раз пополнял свой аккаунт захотел вывести мелочь 220 грн на карманные расходы но потребовали документы я выслал фотографии паспорта карточек разных выписок с банков. Но их все не устраивает и качество фотографий не то и печати не те вроде бы я професиональный фотограф у меня нет фотоаппарата за 100000 грн. Затребовали какую то печать оригинальную в банке которых не существует в природе. Я так понял что это будет длится до бесконечности. Звонил на горячую линии много раз но все тщетно. Я буду жаловатся спортивным журналистам поеду на базу Динамо в Конче Заспу. Сума у меня там мизерная но ради принципа надо предупредить людей что в этой конторе творится беспредел даже мизерные сумы не хотят отдавать что говорить о тех кто выигрывает крупные выиграши. Прошу рейтинг букмекеров повлиять на эту контору и снизить рейтинг до 1.

21.06.2018 із 11:34
Богдан Новачок
1.9/5

Регулярно совершал ставки в лайве (иногда по линии) на кассе в конторе Фан Спорт в Киеве по улице Борщаговская 128.

Позже в данной БК открыл игровой счет-онлайн №24325163. Иногда также создавал временные счета, для удобства ставок

(временный счет приравнивается к ставке на кассе, и создается для того чтобы была возможность поставить без очереди или когда кассир вышел) – данная информация указана даже на рекламных листовках Фан Спорта.

Вначале, когда периодически проигрывал, БК была “счастлива” и дарила несколько раз билеты на матчи Динамо, ставки принимались без проблем и по максимальным лимитам.

Позже, после удачной серии выигрышей, ставки как на кассе, так и онлайн были ограничены в размере 3000 грн и 1600 грн соответственно.

При первом выводе с онлайн счета, БК запросила фото паспорта, после отправки которых сразу же верифицировали счет и разрешили вывод.

Заводил на счет около 15 тыс грн, вывели 30 тыс.

После этого пополнил онлайн счет на эти же 30 тыс (по 10 тыс с интервалом после проигрышей).

С этих 30 тыс. стабильно играл в БК, баланс на счету постоянно колебался. В итоге получилось наиграть сумму 34600 грн., после чего все ставки были запрещены (максимальная сумма любой ставки как в лайве так и по линии составляла 0 грн).

Запросил на вывод 12 тыс, после чего получил отказ (хотя счет был верифицирован ранее с подтверждающими фото паспорта), с требованием прислать селфи.

Обратившись в поддержку, узнал что нужно отправить фото с паспортом в руках на фоне переписки и выслать службе безопасности.

Данные фото были немедленно сделаны и отправлены. Качество фото не устроило СБ. Такие фото я отправлял 3 раза, последние в идеальном качестве подошли и мне написали что идет проверка счета.

Парараллельно с проверкой онлайн счета, при попытке вывода средств (выиграно около 3 тыс грн.) с ВРЕМЕННОГО счета (срок действия которого 24 часа), я так же получил отказ, с указанием что необходимо заполнить анкетные данные экранной клавиатурой непосредственно в конторе (хотя временный счет не подразумевает заполнение анкетных данных ни в одной БК).

Я все данные заполнил, после чего был запрошен паспорт!

Я сообщил поддержке, что у них есть мой паспорт, так как у меня верифицирован онлайн счет, но они настаивали на повторной отправке. Паспорт был отправлен и поддержке и СБ. На следующий день вывод с временного счета был разрешен.

Таким образом, “по-технике”, БК ФАН Спорт подвела меня к нарушения правил БК, связанную с мульти-аккаунтами.

По выводу со своего онлайн счета, мне было отправлено письмо, в котором сказано что в связи с жестким нарушением правил БК, мне разрешен вывод в размере 13400 грн. (вместо 34600 грн.). Тоесть БК просто отняли с онлайн счета 21200 грн.

Хочу отметить, что я никакие правила не нарушал, счет был открыт и пополнен мною, я практически ежедневно совершал ставки в кассе БК, ставил с временного счета непосредственно в конторе по улице Борщаговская 128.

Чувствуя, что БК пытается что-то придумать, я сделал скриншоты счета с подтверждением что у меня на счету 34600 грн, скрины переписок, ставок и тд.

Также есть вся совершенная переписка с СБ Фан Спорта и выписка по всем ставкам.

На лицо обычное мошенничество со стороны БК. В случае неудовлетворения моей жалобы, буду писать заявления во все возможные правоохранительные органы, так как правда на моей стороне на 100%.

25.10.2017 із 10:30
  • Здравствуйте,Богдан! Согласно правил “Фан- Спорт” Компания оставляет за собой право закрыть игровой счёт, при обнаружении мошеннических действий аккаунта. Информация общедоступна на сайте в разделе о “общих положениях”. Команда “Фан-Спорт” заботится о безопасности Наших клиентов, а так же о финансовой безопасности честных игроков.

1.7/5

Доброго дня… КАТЕГОРИЧНО НЕ РАДЖУ ДАНУ БУКМЕКЕРСЬКУ КОНТОРУ….. Так як вона просто кидає людей на гроші!!!
Мій ігровий рахунок 17458275…
Іграв в даній БК в 2017 році… Все було добре поки рахунок був програшним, але одного разу коли вийшов в плюс, на рахунку стало приблизно 120 000 гривень почалося: надайте дані для верифікації, на рахунок зайти не можна так як триває перевірка по рахунку, а після цього всього без будь-яких пояснень та доказів…
Доводим до Вашего сведения, что нами было принято решение о прекращении сотрудничества с Вами
(закрытии игрового счета) на основании Общих положений правил БК:
Если участник пари совершает мошеннические действия в отношении букмекерской компании (мультиаккаунт, использование ПО для автоматизации ставок, игра на арбитражных ситуациях, если игровой счет не используется для совершения ставок, злоупотребление программами лояльности и т.д.), то букмекерская компания оставляет за собой право пресечь такие мошеннические действия путем:
– отмены ставок;
– закрытия счета клиента с возвратом денежных средств;
– обращения в правоохранительные органы по факту совершения мошеннических действий таким клиентом.
Решение было принято после тщательного расследования ситуации нашей Службой Безопасности.
Просим Вас не создавать игровых счетов в нашей компании. Обращаем Ваше внимание на то, что новые
счета, созданные Вами, будут закрыты, ставки отменены, внесенные средства не будут возвращены и пойдут в счет погашения издержек, связанных с расследованием и блокировкой.
Ввиду того что Ваши действия являются грубейшим нарушением правил нашей компании, решение о прекращении сотрудничества окончательно и пересмотру не подлежит.
Все запросы от Вас по теме блокировки будут проигнорированы.

Крім того так як я грав там декілька місяців закидав і знімав кошти невеликими сумами… Мені останій лепозит забрати не дозволили… А просто заблокували счет і більше я на нього зайти не зміг…!!!
Так, що люди минайте дану БК… далекою дорогою… Просто розвод і Ви нічого не докажете…
А ще це БК яка у 2017 році була спонсором Динамо Київ… можливо і ще є..!!!

22.09.2018 із 20:30

Робив ставку а лайві на футбол на 7 хвилині матчу Младость Лучани – Мачва на нічию сумма 268 грн коефіцієнт 2.44, номер рахунку 17928861 номер ставки № 3205152977 матч завершився з рахунком 0-0 ставка виграла, але коли я зайшов на рахунок то побачив що контора дала мені виграш по коефіцієнту 1.3!!!1 Я написав в службу підтримки там сказали, що я ставив не по актуальному коефіцієнту, а актуальний 1.3!!!! Як на нічию в футболі на 7 хвилині актуальним може бути коефіцієнт 1.3!!! Данна БК обманює клієнтів прохання понизити їй оцінку!!!

08.05.2018 із 16:49
Андрій Фок Новачок
1.7/5

Це не контора а просто жах!!!!! Вибрав їх через зручність поповнення є наземні пункти, плюс коефіцієнти хороші, думав поповнюючи через касу, зможу і зняти там прийшовши показавши свої документи та забрати виграш але не все так просто! Тепер опишу свою ситуацію. Грав 2 місяці зробив 45 ставок все було добре робив ставки тільки на НХЛ та КХЛ за цей період вийшло награти солідну суму а саме 229505 грн, вирішив частину забрати і тут почалось, потрібно скинути купу документів, фото з паспортом та перепискою, все надав рахунок відправили на верифікацію яка тривала майже тиждень (хоча в правилах сказано до 72 годин), рахунок мій перевіряли різні спеціалісти і тут захожу на рахунок і пошту всі ставки анульовані і мені пропонують вивести тільки депозит, я пишу в службу безпеки вони не відповідають скинули п 2.21 правил що нібито я їх порушив. Пишу в супорт і тут починається саме цікаве мені відписують по справі якогось Воробйова Р.В потім пишуть що сталася помилка ці листи мені дублюють два рази, я їм пишу якщо сталася помилка то поверніть мій виграш нащо вони відписують що ми все одно хочемо розірвати з вами угоду згідно пункту 2.19 правил, я відписую що я розумію що ви хочете розірвати угоду але поверніть мій виграш так як я не порушив ваших правил. Нащо мені супорт скидає знову пункт 2.21 без пояснень що саме я порушив і без аргументів плюс дописує до нього свій текст:
> Support Agent, 17 нояб., 15:38 EET
>
> Шановній Андрій Володимирович!
> Службою безпеки було прийнято рішення: розірвати з Вами співпрацю з
можливістю вивести кошти, які Ви вносили на рахунок.
> Службою безпеки було виявлено порушення Вами таких правил:
> Розділ 2, п. 21
> «Якщо учасник парі здійснює шахрайські дії щодо Оператора (мультиакаунт,
використання ПЗ для автоматизації прогнозів, гра на арбітражних
ситуаціях, якщо ігровий рахунок не використовується для здійснення парі,
зловживання програмами лояльності і т.п.), то Оператор залишає за собою
право припинити такі шахрайські дії наступним чином:
> • відміною парі;
> • закриттям рахунку клієнта з поверненням внесених коштів.»
2.21 Звучить так:
Якщо учасник парі здійснює шахрайські дії щодо Оператора (мультиаккаунт, використання ПЗ для автоматизації прогнозів, гра на арбітражних ситуаціях, якщо ігровий рахунок не використовується для здійснення парі, зловживання програмами лояльності і т.п.), то Оператор залишає за собою право припинити такі шахрайські дії наступним чином:
відміною парі;
закриттям рахунку клієнта з поверненням грошових коштів.
Я думаю що є трохи різниця між поверненням внесених коштів і просто поверненням коштів, навіть якщо вони хочуть звинуватити мене по цьому пункту то вони не мають права анулювати мої ставки і мають повернути мій виграш в повному обсязі спочатку всі звинувачення йшли по пункту 2.21 що від служби безпеки що від супорта. І потім супорт додає ще пункт 2.24 не пояснюючи нічого, і тепер ніхто не виходить на контакт! Я не розумію як Рейтинг букмекерів дає їм оцінку 4 і радить їх як надійного букмекера! Так без пояснень і доказів не даючи мені навіть надати якихось аргументів вони анулювали мій виграш і не йдуть на контакт. По такій схемі як вони зробили зі мною вони можуть будь якому успішному гравцеві анулювати всі ставки і не виплатити йому виграш. Я залишив скаргу на РБ надіюсь хоч ви зможете на них по впливати і я таки отримаю свій виграш. З моєї сторони я готовий надати все необхідне як для РБ так і для Фанспорт!

20.11.2017 із 14:52
  • Добрий день, Андрій Фок! ФАН СПОРТ обслуговує тільки чесних гравців, які покладаються на власну думку при здійсненні ставок. Наша Компанія жорстко реагує на будь-які нечесні методи гри незалежно від суми. Всі пункти, якими ми керуємося описані в наших правилах, з якими Гравці можуть ознайомиться до початку гри.
    На жаль, ми зобов’язані реагувати на випадки, коли очевидно і явно, в один і той же час (що зафіксовано технічними засобами), здійснюється поповнення акаунтів групою осіб (2 і більше) для здійснення однотипних прогнозів. При цьому, такі особи явно пов’язані спільними інтересами (місцезнаходження, дружба, соціальні мережі, дзвінки).
    Хронологія подій:
    З одного пристрою, з якого Ви були зареєстровані вперше, крім Вас заходили на сайт ще два гравці.
    Рахунок №1: рахунок зареєстрований 22.09.2017. 13.10 – початок активного використання рахунку. 14.10 до нього були застосовані обмеження за гру на арбітражних ситуаціях, а також виставлена ​​прохання верифікувати рахунок.
    Рахунок №2: Дата реєстрації аккаунта – 16.09.2017, гра на арбітражних ситуаціях, реєстрація в один клік. 19.09.2017 застосовані обмеження до рахунку.
    Рахунок №3: Реєстрація рахунка доводиться на 27.09.2017, манера гри ідентична – гра на арбітражних ситуаціях.

no_ love Новачок
1.7/5

На@баловоБет, по другому назвать невозможно..зарегался, сделал две ставки на ММА, по обеим дали возврат мотивируя єто тем, что у них там что то необновилось! по сути таким правилом можно валить возврат по любой ставке и чувствовать себя в шоколаде, никому ничего не віплачивая! Служба поддержки – сборище некомпетентных клоунов!

09.10.2017 із 17:25
Павло П Новачок
1.6/5

Доброго дня всім!
Зареєструвався нещодавно в даній конторі – і одразу зіткнувся із неприємними моментами.
Все попорядку – поповнив свій рахунок на 10000 грн – програв, бонус – програв, через місяць поповнив на 10000 грн – програв, того ж дня поповнив ще на 10000 грн.
З останніх 10000 грн вже майже відіграв все до кінця дня – і мені порізали неймовірно коеф. там в мене 1,65 до 1,65 йшло. Окрім того зменшили максималку до 300-1600 грн. в залежності від події. Походу я вже опустився на балансі до 12 000 грн.
І вирішив се на щось одне поставити.
І саме цікаво що зробили з моєю останньою ставкою –
09.08.2018 грали бейсбол Чемпіонат Японії – Чунічі Драгонс – Хіросіма. Під час восьмого інінгу, коли дві бази зайнято Хіросімою – на єврогандикап П1 при форі 1:0.
Коефіцієнт повністю ринковий – так як ранери присутні на двох базах!!!
Коефійієнт – 2.1 (це на моєй порізаній сторінці, в реалі там 2.4 було.)
Це ставка № 3782201447 зроблена о 14:35
Далі Хіросіма займає третю базу при одному ауті – на її перемогу коеф. стає 1,3 у всіх канторах!!!
А в мене стоїть Х2 грубо кажучи за 2,1 коеф.!!! Це якщо представники контори скажуть що коеф не ринковий!!!
І так далі – під час цього в мене залишається ще 8000 грн, які я доставляю на дану подію – на коеф 2,18!!! (після того коли ставиш на порізаній сторінці на коеф наприклад 2,4 – він для тебе стає вже 2 приблизно) уявіть який там був коефіцієнт насправді!
В силу того що в мене максималка на подію 1600 грн – це пять ставок (3782246099, 3782247241, 3782248837, 3782249879, 3782251295) всі зроблені приблизно о 14:44.
Всі ставки виграють після закінчення мені дають виплату з коеф. 1
Просто гра в одні ворота – прікольний ігровий бізнес в Україні)
Ти завжди можеш дати коеф. 1 за любу подію і будеш мати рейтинг 4 і тебе рекомендуватимуть.
Я не писав БК на службу підтримки – так як все думаю марно.
На яку оцінку заслуговує дана БК?
Скільки зірочок ставити?

30.08.2018 із 18:23
Maksym Hnutel Новачок
1.4/5

Играл проигрывал и было все хорошо, как только отыграл 2 предыдущих депозита и сразу проверка документов, верефикацию прошел и конечно же заблокировали счет. Но они написали:
Просим Вас не создавать игровых счетов в нашей компании. Обращаем Ваше внимание на то, что новые счета, созданные Вами, будут закрыты, ставки отменены, внесенные средства не будут возвращены и пойдут в счет погашения издержек, связанных с расследованием и блокировкой.

Это значит что конфискуют баланс когда я создам новые счета, тогда онм должны перевести остаток на счете который остался на балансе но я так понимаю что они этого не сделают. Не советую играть в это бк ни кому, слишком не надежная бк

03.08.2018 із 15:21
slavik chotky Новачок
1.3/5

Жесть…практически у всех отписавшихся негативный опыт работы с данной БК..тем не меннее РБ их рекоммендует….”оценка 4 нет риска для денег игроков….”вы это о чем???практически у всех отписавшихся деньги отобрали….

09.01.2019 із 20:06
1.1/5

Правила букмекерской конторы противоречат законодательству Украины, они не утверждены и не зарегистрированы ни в каком контролирующем, регулирующем государственном органе. Контора работает вне правового поля Украины. Никому не подчиняется, ни кем не проверяется. Творят что хотят.
Это личное дело конторы- отказать игроку в приеме дальнейших ставок. Есть только одно большое “Но”. Ставки, УЖЕ принятые, обязательно должны быть рассчитаны согласно официальных результатов и все средства на счету игрока обязаны ему быть выплачены по первому требованию.
Общение и переписка с конторой фан-спорт, так же как и с 1хбет и другими конторами-клонами не имеет никакого смысла. Их ответы- это копирования шаблонов о том что они всегда правы.
По поводу верификаций. Контора для начала должна себя верифицировать. Предоставить свой юридический адрес, свой фактический адрес. Какой то анонимный голос из интернета просит высылать им фото документов. Прозрачный и честный бизнес так не работает, как ведет себя контора фан-спорт.
Это является нарушением закона Украины о защите персональных данных граждан Украины.

05.10.2018 із 17:53
За Правду Новачок
1/5

Как тоько начинаеш выигровать делают тебе максимум 50 гривен как такая высокая оценка?

29.06.2020 із 10:01

Клоны 1хбет, такие же кидалы и мошенники как иксы, будьте осторожны

26.06.2020 із 11:32
1/5

Скам! Больше нечего сказать. Лимиты подрезали так, что играть дальше уже просто нет смысла!

09.06.2020 із 06:12
Оцінка «РБ» 5/5
Бонус 1000 ₴
Перейти на сайт
3/5
Помилка
Не вдалося отримати дані. Спробуйте ще раз.
Поставити запитання представнику БК Фан Спорт

Ваше запитання з'явиться в розділі «Питання-відповідь». Представник БК отримає повідомлення про ваше питання, і коли ви отримаєте відповідь на ваше запитання, ми надішлемо повідомлення вам на пошту.

Заголовок
Опис запитання
Отримати список дзеркал

Введіть ваш email, щоб ми могли вислати вам список

Ваш email
Запитання відправлено
Ваше запитання було успішно додане і опубліковане.
Дякуємо за використання нашого сервісу!
Список дзеркал відправлено
Список дзеркал був успішно відправлений на ваш email.
Дякуємо за використання нашого сервісу!
Сайт не підтверджено,
РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Ви будете перенаправлені на сайт
Бажаємо приємної гри!.
Перейти на сайт