Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Захисник «Металурга» Віталій Лисицький про можливий договірний матч: «Якщо йду на детектор брехні, то я б хотів, щоб його пройшли 5-6 молодих футболістів і деякі тренери»

Олександр Веселов
Досвідчений захисник запорізького «Металурга» Віталій Лисицький прокоментував конфліктну ситуацію, яка склалася всередині команди після підозрілого матчу проти одеського «Чорноморця» (5:2).
Запорізький «Металург». Віталій Лисицький (капітан), Валеріане Гвілія (присів, крайній зліва)

Запорізький «Металург». Віталій Лисицький (капітан), Валеріане Гвілія (присів, крайній зліва)

Нагадаємо, що поєдинок «Чорноморець» – «Металург», зіграний в Одесі 18-го жовтня в рамках 11-го туру української Прем’єр-ліги, мав ознаки договірного матчу. Ситуація ускладнилася вже після завершення гри, коли на командних зборах «Металурга» деякі футболісти запорізького колективу звинуватили один одного в здачі гри.

«На зборах команди встали молоді футболісти на чолі з Гвілією (Валеріане Гвілія, 21-річний півзахисник «Металурга») і пред’явили нам, що ми здали гру. На питання про те, чому вони так вирішили, вони відповідають, що їм подзвонили і сказали друзі», – прокоментував ситуацію 33-річний Віталій Лисицький.

«З мого боку прозвучала фраза «детектор брехні». Я поставив умову: якщо я невинний – оплачуйте цю послугу. Плюс, якщо йду на детектор брехні, то я б хотів, щоб його пройшли п’ять-шість молодих футболістів і деякі тренери. У відповідь почув: «У вас є гроші, ви можете купити детектор брехні». Потім вони говорили, що немає сенсу. За великим рахунком, правда нікому не потрібна», – цитує слова досвідченого захисника «Металурга» сайт Matchday з посиланням на програму «Профутбол».

Зазначимо, голова міжнародної організації Federbet, яка бореться з договірними матчами по всьому світу, Франческо Баранка в інтерв’ю «Рейтингу Букмекерів» повідомив: на матч «Чорноморець» – «Металург» було зафіксовано незвично великий об’єм ставок, і цей факт підтверджує підозри щодо гри.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт