Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Євген Левченко: «Матч у Німеччині – шанс «Шахтаря» повернути повагу в Європі»

Рейтинг Букмекерів
У середу, 25 листопада, донецький «Шахтар» на виїзді зіграє свій черговий матч в груповому раунді Ліги чемпіонів. Після принизливої поразки (0:6) від «Боруссії» Менхенгладбах «Гірники» спробують взяти реванш у німецької команди. Чи вийде це у них, для bookmaker-ratings.com.ua спробував спрогнозувати колишній півзахисник збірної України Євген Левченко.
Євген Левченко: «Матч у Німеччині – шанс «Шахтаря» повернути повагу в Європі»

Євген Левченко: «Матч у Німеччині – шанс «Шахтаря» повернути повагу в Європі»

— Євгене, що означає для «Шахтаря» майбутній матч з «Боруссією»?

— Це шанс повернути повагу в Європі, оскільки матч на НСК «Олімпійський» показав, що у нас не все гаразд. Розвал в грі підопічних Луїша Каштру був серйозний. Якщо згадати пропущені м’ячі, то практично всі вони сталися через індивідуальні помилки «Гірників» в обороні.

Поразка 0:6 просто так не забувається. Це був серйозний удар по психології. Мені важко сказати, чи оклигали хлопці після такого удару.

— Що потрібно зробити, щоб не повторився сценарій першої гри?

— Важливо не допустити тих помилок, які мали місце в київській грі. На перше місце вийде злагоджена колективна гра. «Боруссія» дуже здорово переміщається по полю. У них завжди є чіткий план дій. Вони правильно натискали на больові точки «Шахтаря». У нас провалювався правий фланг, погано зіграв центр оборони, і Трубін в деяких пропущених м’яч міг зіграти по-іншому. Повторюся, головне прибрати індивідуальні помилки і не дати німецькій команді розбігтися, оскільки кожна швидка атака «Боруссії» несла небезпеку біля воріт донеччан.

— Як ви гадаєте, під час виходу на поле в Німеччині у футболістів «Шахтаря» буде в голові рахунок 0:6?

— Так. Така поразка просто так не забувається. Це був серйозний удар по психології. Мені важко сказати, не перебуваючи в середині колективу, чи оклигали хлопці після такого удару. Після цього «Шахтар» хоч і обіграв «Динамо» в чемпіонаті, нічия з «Олександрією» знову залишила питання щодо монолітності команди Луїша Каштру. Гра проти «Боруссії» дасть відповідь на питання, в якому стані зараз перебувають «Гірники». Німці не просто так займають перше місце в нашій групі. Їхня гра зараз виглядає найбільш оптимальною серед всіх учасників квартету.

Якщо зважувати на всі плюси і мінуси, думаю, і нічия на виїзді з такою сильною командою — непоганий підсумок для «Гірників».

— Під питанням участь в матчі Тайсона. Це може стати істотною проблемою для Луїша Каштру?

— Так, безумовно. Бразилець добре вміє розганяти атаки своєї команди. Але якщо говорити глобально, то питання в іншому, чи зможе «Шахтар» повною мірою показати свій футбол, знайти слабкі місця в обороні господарів. У першому матчі підопічні Луїша Каштру цим похвалитися не могли. Це говорить про те, що суперник добре готовий фізично, німці швидко перебудовуються, як в атаках, так і в захисті, тому розривати таку оборону було вкрай складно.

— Яким буде ваш прогноз на цей поєдинок?

— Звичайно, дуже хотілося б, щоб «Шахтар» виграв, але якщо зважувати на всі плюси і мінуси, думаю, і нічия на виїзді з такою сильною командою — непоганий підсумок для «Гірників». Ставлю на 1:1.

Букмекери назвали фаворита матчу «Боруссія» Менхенгладбах – «Шахтар»

«Боруссія» Менхенгладбах – «Шахтар»: прогноз і ставки Євгена Левченка

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт