Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери назвали фаворита матчу «Боруссія» Менхенгладбах – «Шахтар»

Владислав Стародубцев
У матчі четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів «Шахтар» завітає до Німеччини, де спробує переграти «Боруссію» Менхенгладбах. Які коефіцієнти на це протистояння підготували у компанії Favbet – читайте у бетторському прев’ю від «Рейтингу Букмекерів».
Букмекери назвали фаворита матчу «Боруссія» Менхенгладбах - «Шахтар»

Букмекери назвали фаворита матчу «Боруссія» Менхенгладбах – «Шахтар»

До Менхенгладбаха підопічні Луїша Каштру вирушили з подвійною мотивацією, адже донеччани прагнуть реабілітуватися за минулий матч з німцями, який завершився принизливим рахунком для чинних чемпіонів України (0:6). До речі, ця поразка – найбільше домашнє фіаско «Шахтаря» за усю історію виступів у Лізі чемпіонів.

Втім, за оцінкою аналітиків, і у матчі-відповіді у «Гірників» буде обмаль шансів на позитивний результат, позаяк «Жеребці» є беззаперечним фаворитом майбутнього поєдинку.

На перебіг подій, за яким «Боруссія» Менхенгладбах здобуде три очки, пропонують укласти парі за 1.57, тоді як шанси «Шахтаря» тріумфувати оцінили коефіцієнтом 5.40. Зіграє ставка за 4.75, якщо арбітр зафіксує нічийний результат на табло. У відсотковому співвідношенні перемога німецької команди 62% ймовірності, нічия – 20% ймовірності, перемога української команди – 18% ймовірності.

52% (коефіцієнт – 1.91) – шанси, що підопічні Марко Розе переграють суперника з гандикапом у два м’ячі (фора -1), 11% (коефіцієнт 8.80) – імовірність аналогічного результату, але на користь команди Луїша Каштру. Відповідно до розрахунків фахівців, уболівальникам варто очікувати результативний футбол: зіграє парі за 1.50 (63%), якщо команди проб’ють тотал більше 2,5 голів. Водночас на низовий рахунок можна «зарядити» за 2.59 (32%).

Ставку за 1.60 (59%) розрахують як виграшну, якщо обидва колективи заб’ють, тоді як на сценарій, за яким голкіпер бодай однієї з команд залишить власні ворота «сухими», пропонують котирування 2.35 (41%). У складі «Боруссії» Менхенгладбах найкращі шанси відзначитися голом має Маркус Тюрам (2.0, 50%), а за «Шахтар» найбільше шансів стати автором забитого м’яча у Жуніора Мораєса (3.50, 28,5%).

Статистичні факти про матч «Боруссія» Менхенгладбах – «Шахтар» 

  • У попередньому матчі між «Шахтарем» та «Боруссією» Менхенгладбах на «Олімпійському» (0:6) «Жеребці» здобули найбільш результативну перемогу у клубній історії під час виступів у ЛЧ. Водночас «Гірники» зазнали найбільшої домашньої поразки на європейській арені;
  • У двох стартових турах ЛЧ (проти «Реала» (2:2) та «Інтернаціонале» (2:2)) «Боруссія» Менхенгладбах неодмінно пропускала щонайменше 1 гол після 86-ї хвилини;
  • «Жеребці» виграли три з шести попередніх матчів у єврокубках (Н2 П1), але при цьому здобували перемогу тільки у чотирьох з останніх шістнадцяти поєдинків (Н8 П4);
  • «Шахтар» у третьому розіграші єврокубків поспіль зустрічається з німецькими командами. У минулому сезоні «Гірники» за сумою двох матчів пройшли «Вольфсбург» у 1/8 фіналу ЛЄ.

Матч 4-го туру квартету B між «Боруссією» Менхенгладбах та донецьким «Шахтарем» зіграють у середу, 25-го листопада, на стадіоні «Боруссія-Парк». Початок – о 19:55. Поєдинок обслуговуватиме бригада арбітрів з Туреччини на чолі з досвідченим Джюнейтом Чакиром. На лініях працюватимуть Тарік Енгюн і Бахаттин Дуран. Четвертий рефері – Халіл Мелер. За VAR відповідатимуть Абдулкадир Битиген і Мете Калкаван. Зустріч у прямій трансляції покажуть телеканал «Футбол 2», відеосервіс MEGOGO та платформа Oll.tv.

Після трьох турів «Шахтар» посідає другу сходинку у групі B, маючи в активі 4 очки. На третій сходинці розташувався мадридський «Реал» (4 очки), що поступається донеччанам за додатковими показниками. «Інтернаціонале» з 2-ма пунктами перебуває на останньому щаблі квартету, а «Боруссія» Менхенгладбах завдяки перемозі у Києві стала лідером – у доробку команди Марко Розе 5 очок.

«Динамо» – «Барселона»: прогноз і ставки Ігоря Циганика

«Динамо» – «Барселона»: прогноз і ставка В’ячеслава Заховайла

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт