Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Як втратити чемпіонство та £367 тисяч за 5 хвилин: шалена історія фанатки «Ліверпуля», яка проігнорувала Cash Out

Олександр Дузь
Для Тані Хенлі останній тур англійської Прем’єр-ліги, який відбувся у неділю, став справжнім провалом. Її команда якимось дивом не стала чемпіоном Англії. Крім того, не зайшла ставка, яка могла принести понад 367 тисяч фунтів стерлінгів.

Як втратити чемпіонство та £367 тисяч за 5 хвилин: шалена історія фанатки «Ліверпуля», яка проігнорувала Cash OutВболівальниця зробила своє перше в житті парі, обравши перемогу «Ліверпуля» у всіх чотирьох доступних турнірах. Звитяги у Кубку Англії та Кубку ліги мерсисайдці вже оформили, тож залишалося забрати АПЛ і Лігу чемпіонів та увійти в історію. Жодна з англійських команд таких здобутків не мала. Як вже відомо, не вдалося це й підопічним Юргена Клоппа.

Таня поставила 100 фунтів. Не дуже велика для Британії сума. Однак у разі перемоги мерсисайдців вболівальниця клубу могла б отримати шалену виплату – 367 200 фунтів. Після цього, напевно, вона б любила свою команду ще палкіше. Однак трохи не склалося.

Сама Таня прокоментувала свій вибір наступним чином:

Як втратити чемпіонство та £367 тисяч за 5 хвилин: шалена історія фанатки «Ліверпуля», яка проігнорувала Cash Out

До чогось «дійсно великого» залишались лічені кроки. Єдиний конкурент мерсисайдців у боротьбі за чемпіонство – «Манчестер Сіті», на 76 хвилині програвав «Астон Віллі» з рахунком 0:2, в той час як команда з батьківщини «Бітлз» грала внічию з «Вулверхемптоном» 1:1.

Враховуючи поточні результати, в останню чверть команди входили з рівною кількістю очок. Проте манчестерці ставали чемпіонами завдяки кращій різниці забитих та пропущених м’ячів. «Ліверпулю» була потрібна перемога і вони її здобули. На 84 хвилині відзначився Салах, після чого ситуацію закріпив Робертсон. Все зрештою закінчилося з рахунком 3:1.

Ті, хто не стежили за грою «Сіті» після 0:2, напевно, подумки вже вітали мерсисайдців з чемпіонством. Однак недовго – поки не відкрили скоринговий сервіс. В паралельній грі «містяни» зробили щось нереальне, забивши три голи в проміжку між 76 та 81 хвилиною. Дублем відзначився Гюндоган. Ще один гол в активі Родрі з передачі нашого Зінченка. Отож – 3:2 і підопічні Гвардіоли оформили чергове чемпіонство.

Цікаво, що ще до матчу Таня мала можливість скористатися опцією Cash Out, зафіксувавши серйозний прибуток. Навіть працівники Betfair їй про це регулярно нагадували та транслювали у своєму офіційному Twitter-акаунті все, що відбувалося:

Проте дівчина вирішила не забирати частину прибутку за ставкою та дочекатися повної перемоги. Вашій увазі інфографіка, яка демонструє потенційний заробіток героїні нашого матеріалу в різних часових проміжках:

Як втратити чемпіонство та £367 тисяч за 5 хвилин: шалена історія фанатки «Ліверпуля», яка проігнорувала Cash Out

Хоча суттєво заробити Таня могла й до старту ігор, однак максимальний Cash Out був зафіксований на 69 хвилині матчу «Манчестер Сіті» – «Астон Вілла», коли Коутінью зробив рахунок 0:2. За кілька хвилин після цього «містяни» почали масово забивати. Проте навіть у компенсований час щось можна було забрати та вийти в плюс, враховуючи суму парі.

Як втратити чемпіонство та £367 тисяч за 5 хвилин: шалена історія фанатки «Ліверпуля», яка проігнорувала Cash Out

Навіть складно уявити розпач Тані після фінального свистка, але у ситуацію втрутився колишній гравець «Тоттенхема» та «Манчестер Юнайтед» Дімітар Бербатов. Один з найвідоміших футболістів Болгарії останніх десятиріч зараз співпрацює з Betfair та має своє онлайн-шоу VARBatov. Він звернувся до представників беттингової компанії та попросив піти дівчині назустріч, зробивши виплату:

Як втратити чемпіонство та £367 тисяч за 5 хвилин: шалена історія фанатки «Ліверпуля», яка проігнорувала Cash Out

Тепер у Тані є гроші на відпустку, про яку вона мріяла. Звісно, 1 125 фунтів – це не 367 тисяч. Однак, якщо брати до уваги суму ставки у 100 фунтів – досягнення дуже пристойне.

Нагадаємо, вже найближчої суботи «Ліверпуль» може дещо покращити настрій собі та своїм вболівальникам, перегравши «Реал» у фіналі Ліги чемпіонів.

Все про матч «Ліверпуль» – «Реал» Мадрид

Коли ставиш 100 тисяч доларів на «Камінь, ножиці, папір»: історія Майкла Джордана

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт