Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Все про матч «Ліверпуль» – «Реал» Мадрид 28.05.2022: прогнози, ставки, коефіцієнти букмекерів — «Рейтинг Букмекерів»

Ярослав П'ятницький
Матч «Ліверпуль» проти «Реал» Мадрид: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від фіналу ЛЧ 28.05.2022.

Все про матч «Ліверпуль» – «Реал» Мадрид 28.05.2022: прогнози, ставки, коефіцієнти букмекерів — «Рейтинг Букмекерів»

Матч «Ліверпуль» «Реал» Мадрид 28.05.2022: прогнози, ставки

До цього поєдинку «Рейтинг Букмекерів» пропонує читачам велику інформаційно-аналітичну статтю. До вашої уваги цінна інформація щодо майбутньої гри – цікава статистика, історія зустрічей, прогнози та коефіцієнти. Дочитайте наш матеріал до кінця, якщо хочете знати все про матч «Ліверпуль» – ФК «Реал» Мадрид фінал Ліги чемпіонів 2021/2022. Прихильники футболу побачать ремейк київського фіналу ЛЧ-2018.

Аналіз матчу «Ліверпуль» «Реал» Мадрид (28.05.2022)

Закінченням клубного футбольного сезону за традицією стане фінал Ліги чемпіонів УЄФА. Цього року він відбудеться у Парижі, на стадіоні «Стад де Франс», де у двобої зійдуться «Ліверпуль» та мадридський «Реал».

Ці команди зустрічалися у вирішальному поєдинку ЛЧ рівно чотири роки тому – на київському НСК «Олімпійський». Багато вболівальників досі пам’ятають деталі того матчу: травма Мохаммеда Салаха у боротьбі з Серхіо Рамосом, незбагненні помилки воротаря мерсисайдців Лоріуса Каріуса, неймовірний гол Гарета Бейла через себе.

З того часу основний кістяк «Ліверпуля» зберігся, доповнивши склад деякими топовими гравцями. А ось у мадридського клубу вже немає Зінедіна Зідана, Кріштіану Роналду, Серхіо Рамоса, Рафаеля Варана, та й Гарет Бейл виходить на поле лише на великі свята.

Натомість форвард «вершкових» Карім Бензема зараз знаходиться у чудовій формі, а Карло Анчелотті прагне виграти свій четвертий кубок Ліги чемпіонів. Втім, футболісти «Ліверпуля» будуть робити все можливе й неможливе, аби цього не сталося. Настрій у «скаузерів» буде максимально бойовим – зокрема Мохаммед Салах в очікуванні реваншу за 2018-й рік, про що сам заявив в інтерв’ю.

салах

Головним арбітром фіналу турніру Ліга чемпіонів 2021 2022 призначений француз Клеман Тюрпен. За ВАР буде відповідати Жером Бріссар.

Прогноз на матч

Важко уявити, що прийдешній матч між командами Анчелотті та Клоппа буде прагматичним і малорезультативним. Так само не віриться, що якась з команд не зможе в цей вечір відзначитися у воротах суперника бодай одного разу.

Безумовно, гольові моменти матимуть обидва колективи – питання лише в тому, кому вдасться краще їх реалізувати. Атака обох команд виглядає потужно, тому є сенс придивитися до голів конкретних футболістів: наприклад, Мохаммеда Салаха, який прагне реваншу, чи Каріма Бензема, котрий в цьогорічному плей-оф ЛЧ 21 22 забиває всім і кожному.

Цікаво, що той поєдинок між «Реалом» та «Ліверпулем» у 2018-му році наразі є останнім лігочемпіонівським фіналом, в якому забивали обидві команди-фіналісти:

лч

Вашій увазі прогнози експертів та партнерів «Рейтингу Букмекерів» на фінал Ліги чемпіонів:

Ставки на матч

Букмекер Parimatch вважає, що «‎Ліверпуль» – фаворит майбутнього поєдинку. Коефіцієнт на його перемогу в основний час – 2.05. «Реал» можна заграти за 3.60, нічия йде за 3.70. Непрограш мадридців за 90 хвилин основного часу беттори можуть взяти за 1.81.

На те, що саме «Ліверпуль» здобуде головний трофей клубного футболу (за підсумками усього матчу, включно з можливою серією пенальті), БК дає кеф 1.58. Тріумф підопічних Анчелотті пропонують обрати за 2.50.

Перемога «скаузерів» у серії пенальті йде за коефіцієнт 12.00, аналогічно з мадридцями. Виграш будь-якого з двох клубів саме у серії одинадцятиметрових оцінюється кефом 6.40.

Індивідуальний тотал «Ліверпуля» більше 1 – коефіцієнт всього 1.33 (повернення грошей, якщо команда заб’є рівно 1 гол). Аналогічну ставку щодо іспанців є можливість заграти вже за непогані 1.77. Також можна взяти «обидві команди заб’ють» з кефом 1.65, тотал більше 2.5 – 1.76.

Цікавий, хоч і дещо ризикований, варіант для бетторів – перемога «Реала» з форою (-1,5) за 7.10.

реал-лч

На думку Parimatch, найбільш імовірні варіанти результату на табло за підсумками основного часу – 1:1, 2:1, 1:0.

Всі прогнози та ставки на матч «Ліверпуль» – «Реал» Мадрид доступні на цій сторінці «Рейтингу Букмекерів».

Аналіз виступів футбольного клубу «Ліверпуль» у турнірі

Мерсисайдці феєрично відіграли груповий етап Ліги чемпіонів – 6 перемог у 6-ти матчах. Хоча в суперниках у них були зовсім не хлопчики для биття, а саме «Атлетіко», «Мілан» та «Порту». В останньому турі «червоні» взагалі обіграли на виїзді надмотивований «Мілан», залишивши «россонері» без єврокубкової весни.

На шляху до фіналу колектив Юргена Клоппа здолав «Інтер», «Бенфіку» та «Вільярреал». Команда виграла 4 із 6 поєдинків проти цих суперників, програвши лише «Інтеру» в домашньому матчі-відповіді на стадії 1/8 (0:1). Втім, та поразка не мала сильного впливу після впевненої виїзної перемоги над «нерадзуррі» (0:2). Так само і нічия з «Бенфікою» (3:3) у другому чвертьфіналі не завадила «скаузерам» пройти далі.

Можемо констатувати, що сітка до фіналу виявилася для «Ліверпуля» досить легкою, особливо у порівнянні з паралельним шляхом мадридського «Реала». Проте прихильники мерсисайдського клубу запевнять – це подарунок долі за абсолютну перемогу в групі смерті восени.

Аналіз виступів футбольного клубу «Реал» Мадрид у турнірі

Мадридський «Реал» також посів перше місце у своїй групі з «Інтером», «Шерифом» та донецьким «Шахтарем». «Бланкос» виграли 5 із 6 матчів – єдина поразка від сенсаційного «Шерифа» під керівництвом Юрія Вернидуба (1:2 на «Сантьяго Бернабеу»).

А ось українському клубу цього року не вдалося відібрати бодай якісь очки у команди Анчелотті – поразка 2:1 у Мадриді з непоганим рівнем гри і тотальний розгром у Києві з рахунком 0:5.

Пройшовши до плей-оф ЛЧ з першого місця в групі, «Реал» витягнув чи не найважчого суперника з другого кошику – «Парі Сен-Жермен». Власне, саме з цього моменту і почався епічний шлях «Королівського клубу» до фіналу.

плей-оф

«ПСЖ», «Челсі» та «Манчестер Сіті» – 3 топ-клуби Європи зіткнулися цього сезону з нездоланною мадридською силою, яку уособили Карім Бензема, Вінісіус Жуніор, Родріго, Лука Модріч, Тібо Куртуа та інші гравці «вершкових». Тепер виходить, що «Реалу» потрібно обіграти 3 перші команди таблиці АПЛ, аби взяти Лігу чемпіонів цього розіграшу. Залишився лише срібний призер англійської Прем’єр-ліги – останній бій, ймовірно, буде найважчим.

Склад команди «Ліверпуль»

Майже всі підопічні Юргена Клоппа готові до фінального поєдинку. Деякі питання є щодо Тьяго Алькантри – іспанець залишив поле у перерві ​​гри з «Вулверхемптоном» через деяке пошкодження.

Тепер півзахисник має п’ять днів, щоб відновитися до протистояння з «Реалом». Крім того, в останньому турі АПЛ був відсутній опорний півзахисник Фабіньйо, який відновлюється після травми стегна. Але сам він розповів в інтерв’ю, що точно зіграє у фіналі ЛЧ.

Орієнтовний стартовий склад «Ліверпуля»:

Аліссон – Александр-Арнольд, Конате, Ван Дейк, Робертсон – Тьяго Алькантра, Фабіньйо, Хендерсон – Салах, Мане, Луїс Діас

Склад команди «Реал» Мадрид

Давід Алаба – єдиний футболіст мадридців, який має проблеми зі здоров’ям. Захисник не виходив на поле з другого півфіналу проти «Ман Сіті», але Карло Анчелотті повідомив, що австрієць зможе зіграти з «Ліверпулем»:

Алаба гратиме у фіналі, він готовий на 100 відсотків. Він не грав із 26-го квітня, але у цьому вирішальному матчі враховується не лише форма, а його майстерність та досвід.

Орієнтовний стартовий склад «Реала»:

Куртуа – Карвахаль, Мілітао, Алаба, Менді – Кроос, Каземіро, Модріч – Вальверде, Бензема, Вінісіус

Факти про команду «Ліверпуль»

  • «Ліверпуль» не може здолати мадридський «Реал» в останніх 5 офіційних матчах. Остання перемога – у 2009-му році (4:0), відтоді «червоні» 4 рази програли іспанцям і 1 раз розписали нічию.
  • В 12 матчах ЛЧ «скаузери» забили 30 голів, в середньому – 2,5 за гру.
  • За статистикою, мерсисайдці в середньому наносять по воротах суперників 16,7 ударів за матч.
  • «Ліверпуль» – перший англійський клуб, який виходив у фінали двох кубкових турнірів Англії та єврокубка в одному сезоні.
  • Юрген Клопп вчетверте у своїй кар’єрі вийшов до фіналу Ліги чемпіонів. У 2013-му році на чолі «Боруссії» поступився «Баварії» (1:2), у 2018-му його «Ліверпуль» програв «Реалу» (1:3). Але через рік у вирішальному ЛЧ матчі мерсисайдський клуб здолав «Тоттенхем» (2:0).

Факти про команду «Реал» Мадрид

  • Фінал ЛЧ проти «Ліверпуля» стане 17-м для «Реала». В 13 випадках «бланкос» святкували перемогу.
  • В 12 поєдинках Ліги чемпіонів мадридці забили 28 голів, в середньому – 2,33 за гру.
  • Підопічні Карло Анчелотті пропускали щонайменше 1 гол у кожному матчі плей-оф.
  • За статистикою, «вершкові» в середньому наносять по воротах суперників 14,8 ударів за матч.
  • Карім Бензема очолює наразі список найкращих бомбардирів ЛЧ – 15 голів. Відібрати перше місце у нього ще може Мохаммед Салах, але для цього йому потрібно забити у фіналі щонайменше 7 голів (на цю мить у єгиптянина 8 забитих м’ячів).
  • Тібо Куртуа лідирує за кількістю сейвів у ЛЧ серед усіх воротарів – 52. Голкіпер «Ліверпуля» Аліссон Беккер тим часом має у своєму активі 15 сейвів. Обидва зіграли по 12 матчів.

бензема

Картки «Ліверпуля»

У нинішньому розіграші Ліги чемпіонів підопічні Юргена Клоппа отримали 14 жовтих карток, в середньому – 1.17 за матч.

Також у їхньому активі жодної червоної картки. Разом з тим гравці мерсисайдського клубу 138 разів фолили проти своїх опонентів на полі.

Картки «Реал» Мадрида

Футболістам іспанської команди в поточному єврокубковому сезоні судді виписали 26 жовтих карток. В середньому – 2.17 за гру.

На їхньому рахунку жодного вилучення і 113 порушень правил проти своїх суперників.

Статистика голів за часом матчу

Розглянемо дану статистику через призму національних чемпіонатів, в яких беруть участь команди-фіналісти.

В активі «Ліверпуля» 94 забиті м’ячі у цьому розіграші АПЛ. Найбільше з них (по 18) прийшлося на часові відрізки 61-75 та 76-90 хвилини. Також команда багато забиває у хвилинний проміжок 16-30 (16 голів). Цікаво, що «червоні» вкрай рідко відзначаються у додатковий час (90+):

лів

Щодо «Реала» – зі старту чемпіонату Іспанії команда 80 разів відзначилася у воротах суперників. Найбільше голів (19) припали на часовий відрізок 76-90. Крім цього, небезпечними для опонентів мадридців є хвилини 31-45 і 46-60. В цей проміжок часу підопічні Карло Анчелотті забили по 13 голів. Також варто відзначити, що футболісти «вершкових» нечасто забивають на перших хвилинах гри (1-15) – 8 забитих м’ячів.

Шанси «Ліверпуля» на перемогу

На відміну від київського фіналу ЛЧ-2018, зараз фаворитом за букмекерськими котируваннями йде саме команда Юргена Клоппа. БК дають більше шансів на перемогу ФК «Ліверпуль» фінал Ліги чемпіонів 2021/2022: ймовірність того, що номінальні господарі поля обіграють суперника в основний час – 47%. Шанси на трофей з урахуванням можливих овертаймів та серії пенальті – 61%.

Останні матчі клубу «Ліверпуль»

  • «Ліверпуль» – «Вулверхемптон» 3:1
  • «Саутгемптон» – «Ліверпуль» 1:2
  • «Челсі» – «Ліверпуль» 0:0
  • «Астон Вілла» – «Ліверпуль» 1:2
  • «Ліверпуль» – «Тоттенхем» 1:1

Шанси «Реал» Мадрида на перемогу

Коефіцієнти «Ліверпуль» – «Реал» Мадрид від букмекерів вказують на те, що шанси іспанців на перемогу в основний час гри є невисокими. Ймовірність такого розвитку подій – 27%.

Щодо шансів «Королівського клубу» на кубок Ліги чемпіонів з урахуванням можливих овертаймів та серії пенальті – ймовірність 39%.

реал-плейоф

Останні матчі «Реал» Мадрида

  • «Реал» – «Бетіс» 0:0
  • «Кадіс» – «Реал» 1:1
  • «Реал» – «Леванте» 6:0
  • «Атлетіко» – «Реал» 1:0
  • «Реал» – «Ман Сіті» 3:1

Часті питання (FAQ)

 

Чи будуть глядачі на матчі «Ліверпуль» – «Реал» Мадрид 28.05.2022?

Так. УЄФА не має жодних обмежень щодо кількості вболівальників на матчах під своєю егідою.

Де знайти останні новини про матч?

Новини, прогнози та інші деталі щодо поєдинку «Ліверпуль» – «Реал» Мадрид ЛЧ 2021/2022 можна знайти на нашому порталі в розділі спортивних новин.

Де буде проходити матч «Ліверпуль» – «Реал» Мадрид 28.05.2022?

Гра відбудеться у Парижі, на стадіоні «Стад де Франс». Початок о 22:00 за київським часом.

На яких ТВ каналах будуть показувати матч «Ліверпуль» – «Реал» Мадрид 28.05.2022?

Трансляцію гри у прямому ефірі можна буде подивитися на відеосервісі MEGOGO, який має ексклюзивні права на показ єврокубків.

Де можна купити квитки на матч «Ліверпуль» – «Реал» Мадрид 28.05.2022?

Квитки можна придбати лише на офіційному сайті УЄФА – uefa.com/tickets. Ціни розділені на 4 категорії: €70, €180, €490 і €690.

Хто фаворит матчу «Ліверпуль» – «Реал» Мадрид 28.05.2022?

На думку букмекерів, фаворитом фіналу Ліги чемпіонів є команда Юргена Клоппа.

Де знайти прогноз на матч Ліги чемпіонів «Ліверпуль» – «Реал» Мадрид?

Прогнози наших експертів на поєдинок «Ліверпуль» – «Реал» можна знайти на цій сторінці «Рейтингу Букмекерів».

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт