Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Коли ставиш 100 тисяч доларів на «Камінь, ножиці, папір»: історія Майкла Джордана

Олександр Дузь
Про любов легенди «Чикаго Буллз» до азартних ігор розказали його колеги по команді.
Коли ставиш 100 тисяч доларів на «Камінь, ножиці, папір»: історія Майкла Джордана

Коли ставиш 100 тисяч доларів на «Камінь, ножиці, папір»: історія Майкла Джордана

За словами баскетболіста Джея Вільямса для подкасту The Brilliant Idiots, у часи активної ігрової кар’єри у Джордана було маніакальне бажання ставити на все підряд. Для нього був важливим сам процес, а не його результати. Виграші та програші особливої ролі не грали.

Легенда «Чикаго Буллз» могла годинами просиджувати у казино. Навіть перед важливими матчами. Коли такої можливості не було, Джордан полюбляв битися об заклад з усіма, з ким тільки міг. Навіть гра у гольф з друзями на вихідних не проходила без якихось парі. Будь-які протистояння для нього не мали сенсу без фінансових ставок.

Це новий рівень азарту. У банальній грі «Камінь, ножиці, папір» Майкл міг робити ставки по 20 000 доларів та програвати по 100 000. Просто через нудьгу.

У свої розваги Джордан втягував всіх, хто поруч. Навіть тих, хто не був дуже азартним. За словами Вільямса, Майкл міг і махлювати:

Якось Джордан побився об заклад з одноклубниками, що його багаж прибуде першим. Він домовився з працівниками аеропорту, щоб зрештою виграти парі.

Ще один колега Джордана Антуан Вокер згадав у ефірі CBS про 36-годинний марафон в одному з ресторанів, у якому він грав у карти разом з Майклом та ще кількома хлопцями. Ставки були шалені, мінімум складав 20 000 доларів.

Ми грали у парі. Майкл вже засинав. Тоді на двох ми програли близько 180 000.

Були у Джордана й проблеми з владою через свій азарт. За інформацією західних ЗМІ різних років, кілька разів чеки на величезні суми, підписані легендою, знаходили в процесі обшуків помешкань особистостей зі світу криміналу. Таким чином він віддавав борги за програші. Проте зірковий статус все це вирішував на користь Майкла.

Є й інформація про те, що баскетболіст міг грати матчі НБА за сценарієм, який дозволяв вигравати великі гроші. Однак ніяких серйозних доказів цьому немає, тому немає й сенсу паплюжити ім’я легендарного спортсмена.

Цікаво, що попри свою любов до азарту, Майкл ніколи не рекламував букмекерів чи якісь гральні заклади. Хоча, за інформацією його колег, такі можливості були й суми пропонувалися дуже вагомі. Це були мільйони доларів.

Можливо, у таких діях легендарного баскетболіста була якась соціальна відповідальність. З іншого боку, Джордан є одним з найбільш високооплачуваних спортсменів в історії. Навіщо гроші геблінгових компаній, коли статки оцінюються у понад мільярд доларів?

Нагадаємо, «РБ» збирає історії читачів. Якщо ви бажаєте поділитися своїм досвідом у сфері беттингу або досвідом знайомих, чекаємо на ваші листи. Наша пошта – [email protected]

Легенда збірної Англії Пітер Шилтон багато років страждав на ігроманію

У чому відмінність алкогольної та наркотичної залежностей від лудоманії: роз’яснення психолога

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 5
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт