Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Вілліан, найімовірніше, залишиться в «Челсі»

Сергій Гумен
Аналітики букмекерської компанії Tennisi схиляються до того, що лондонський клуб і Вілліан продовжать співпрацю. Зробити ставку на те, що сторони укладуть нову угоду, можна з котируванням 1,5, що дорівнює 67% ймовірності. Головним конкурентом «Челсі» в боротьбі за бразильця вважається інший англійський клуб – «Арсенал». Шанси на перехід гравця в колектив Мікеля Артети оцінюються в 50% ймовірності (коефіцієнт – 2,0).
Вілліан, найімовірніше, залишиться в «Челсі»

Вілліан, найімовірніше, залишиться в «Челсі»

У бразильського півзахисника Вілліана закінчується термін трудової угоди з лондонським «Челсі» після завершення поточного розіграшу англійської Прем’єр-ліги. Останні кілька місяців сторони вели переговори щодо пролонгації співпраці, проте досі не змогли домовитися про деталі контракту. Головною розбіжністю в переговорах став термін нового договору: 31-річний вінгер розраховує підписати трирічну угоду, в той час як керівництво «Пенсіонерів» готове запропонувати гравцеві контракт на два роки. Днями Вілліан заявив, що навіть не думатиме про відхід, якщо лондонці передумають і виконають його умову.

«Поки що у мене немає конкретних пропозицій, але чутки завжди з’являються. Я чекаю. Мій агент поки не повідомляв мені ніяких новин. Чекаю його дзвінка. Я спілкувався з клубом кілька місяців тому ще до призупинення сезону. «Челсі» запропонував мені контракт тільки на два роки, а я попросив на три. Моя мета щодо наступного контракту – три роки, так що я ще не домовився. Якщо «Челсі» запропонує трирічний контракт, я візьму ручку і підпишу його відразу», – сказав Вілліан в інтерв’ю на каналі De Sola в YouTube.

Експерти букмекерської контори Tennisi схиляються до того, що «Челсі» та Вілліан зможуть знайти компроміс і продовжать співпрацю. Зробити ставку на те, що сторони підпишуть новий контракт, кожен охочий має можливість з коефіцієнтом 1,5, що становить 67% ймовірності. Головним конкурентом «Пенсіонерів» в суперечці за бразильського півзахисника вважається інший лондонський клуб – «Арсенал». Шанси на перехід Вілліана у команду Мікеля Артети оцінюються в 50% ймовірності (котирування – 2,0). Також серед можливих варіантів продовження кар’єри гравця називаються «Тоттенхем» (4,0 – 25%), каталонська «Барселона» (8,0 – 12,5%) та «Ньюкасл» (15,0 – 7%).

Вілліан виступає у складі «Челсі» з 2013-го року. До переходу в лондонський топ-клуб бразилець грав за «Корінтіанс» (2005-2007), донецький «Шахтар» (2007-2012) і махачкалинський «Анжі» (2013). У сезоні 2019/2020 англійської Прем’єр-ліги півзахисник зіграв 36 матчів, в яких записав на свій рахунок дев’ять забитих м’ячів (чотири – з пенальті) і дев’ять результативних передач.

Раніше букмекерська контора Tennisi оцінила ймовірність звільнення Жозе Моурінью з посади головного тренера «Тоттенхему» до старту наступного сезону.

Букмекер високо оцінив шанси Бейла залишитися в «Реалі»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт