Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекер оцінив імовірність звільнення Моурінью з «Тоттенхему» до старту нового сезону

Сергій Гумен
Якщо ви вважаєте, що керівництво лондонського клубу прийме рішення звільнити Жозе Моурінью до початку наступного розіграшу чемпіонату Англії, то вашій увазі надане котирування 7,8, що дорівнює 12% ймовірності. Сценарій, за якого «Тоттенхем» почне сезон 2020/2021 під керівництвом португальського наставника, оцінюється в 88% ймовірності (коефіцієнт – 1,05).
Букмекер оцінив імовірність звільнення Моурінью з «Тоттенхему» до старту нового сезону

Букмекер оцінив імовірність звільнення Моурінью з «Тоттенхему» до старту нового сезону

Лондонський «Тоттенхем» проводить вкрай невдалий сезон в англійській Прем’єр-лізі. За тур до завершення розіграшу турніру команда під керівництвом португальського фахівця Жозе Моурінью перебуває за межами топ-6 турнірної таблиці. Крім того, «Шпори» завершили свій виступ в Лізі чемпіонів на стадії 1/8 фіналу, де без шансів поступилися німецькому клубу «РБ Лейпциг» за сумою двоматчевого протистояння. На своєму полі англійці мінімально програли з рахунком 0:1, а в матчі-відповіді у Німеччині були розгромлені – 0:3.

У зв’язку з невдалими результатами букмекерська контора Tennisi припускає, що власник лондонського клубу Даніель Леві може задуматися про відставку Моурінью, який очолив команду в кінці листопада минулого року. Чинний трудовий договір між «Тоттенхемом» та 57-річним тренером розрахований до закінчення сезону 2022/2023.

Якщо ви вважаєте, що керівництво «Шпор» прийме рішення звільнити португальського наставника до початку наступного розіграшу Прем’єр-ліги, то вашій увазі наданий коефіцієнт 7,8, що відповідає лише 12% ймовірності. Сценарій, за якого лондонський колектив стартує в сезоні 2020/2021 під керівництвом Моурінью, оцінюється в 88% ймовірності (котирування – 1,05).

Нагадаємо, що до працевлаштування в «Тоттенхемі» португалець відзначився роботою в багатьох європейських топ-клубах. Жозе тренував «Порту» (2002-2004), лондонський «Челсі» (2004-2007, 2013-2015), міланський «Інтер» (2008-2010), мадридський «Реал» (2010-2013) і «Манчестер Юнайтед» (2016-2018). На рахунку Моурінью чемпіонські титули в Португалії, Англії, Іспанії, Італії, а також перемоги в Лізі чемпіонів і Лізі Європи.

За один тур до завершення сезону англійської Прем’єр-ліги «Тоттенхем», набравши 58 балів, розташовується на сьомій позиції в турнірній таблиці. В останньому поєдинку поточного розіграшу змагань лондонська команда на виїзді зіграє проти «Крістал Пелас».

«Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що лондонський «Челсі» з імовірністю у 80% підпише півзахисника леверкузенського «Байєра» Кая Хаверца.

Букмекер високо оцінив шанси Бейла залишитися в «Реалі»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт