Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

В’ячеслав Заховайло: «Динамо» в Лізі чемпіонів може лише приємно здивувати»

Рейтинг Букмекерів
Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло в ексклюзивному коментарі bookmaker-ratings.com.ua поділився своїми думками щодо жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів для українських клубів.
В’ячеслав Заховайло: «Динамо» в Лізі чемпіонів може лише приємно здивувати»

В’ячеслав Заховайло: «Динамо» в Лізі чемпіонів може лише приємно здивувати»

– Як вам група Ліги чемпіонів, яка дісталася «Динамо»?

– На папері жеребкування має страхітливий вигляд. У групі Е зібраний увесь бомонд європейського футболу. Втім, тим легше буде киянам, я притримуюсь такої думки. Зрозуміло, що динамівці гратимуть не першим номером, а так як вони звикли минулого сезону – від надійного, шукаючи своє щастя на контратаках. Мене такий квартет не лякає. Якщо «Динамо» програє комусь, то цей результат не вважатиметься ганебним. Я з оптимізмом чекаю груповий етап ЛЧ. На мій погляд, команда Луческу може лише приємно здивувати.

«Барселоні» без Мессі буде лише краще, як у нас кажуть: «Баба з возу – кобилі легше»

Безумовний фаворит групи – «Баварія». «Бенфіка» зараз у хорошому стані, а «Барселона» завжди залишається собою, є Мессі чи немає. Я вважаю, що каталонцям без Ліонеля буде лише краще. Мессі – зірка, яку потрібно обслуговувати та задовольняти її потреби. Втім, як у нас кажуть: «Баба з возу – кобилі легше». «Барселона» лише виграє від цього, а новий «Мессі» все одно з’явиться.

 – А як щодо квартету «Шахтаря» в ЛЧ?

– Це майже повторення торічного сценарію, хоча спростилася ситуація з четвертою командою. Хоча не вважаю, що «Шериф» буде грати безнадійно. Думаю, що команда Вернидуба боротиметься за місце в Лізі Європи. Тираспольці пройшли гідних суперників у кваліфікації Ліги чемпіонів, тому заслуговують на повагу. Тим паче, що Юрій Миколайович як ніхто знає можливості гравців «Шахтаря».

Для «Гірників» вихід з третього місця – це обов’язкова програма. Якщо «Динамо» також обійме третю сходинку та вийде в Лігу Європи, я вважатиму це успіхом.

Будуть цікаві матчі. До Києва прилетять багато зіркових команд і футболістів. Вітаю українців, які отримають хороше шоу.

– Що скажете про рішення УЄФА додати ще один турнір – Лігу конференцій?

– Це було правильне рішення. До того ж збільшилася кількість учасників єврокубків. Не можна сказати, що в Лізі конференцій слабкі учасники – там є «Рома» та «Тоттенхем». Приміром, «Славія» може в цьому турнірі досягнути великих результатів.

Водночас Ліга Європи стала престижнішою, майже не залишилося прохідних команд, тому змагання будуть мати пристойний вигляд. Отож підтримую рішення розділити клуби на три категорії.

Ліга чемпіонів – це ліга мільйонерів. І приємно, що в найсильнішому турнірі беруть участь одразу дві українські команди. Хочеться, щоб «Динамо» та «Шахтар» не зганьбилися. Більше того, сподіваюся, що вони чинитимуть гідний супротив грандам.

Жереб не дуже: «Динамо» та «Шахтар» дізналися суперників у Лізі чемпіонів, які думки букмекерів?

Олег Федорчук: «Третє місце в групі для «Шахтаря» – це норма, а для «Динамо» – подвиг»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 1
  • VH

    А зарахунок чого/кого здивувати?Ну реально,а?
    Луческу в тому сезоні витиснув максимум з клубу.Той самий склад другий сезон не вистрелить(аксіома).
    Український футбол на підйомі:Ворскла,Колос,Зоря.Динамо (з більшою вірогідністю) продовжить традицію наших попередніх клубів.Шахтар з горем пройде у ЛЄ.Це наш сьогоднішній рівень футболу з рукожопими керівниками та корапшином.За Шахтар хтось тримав товсту свічку(але йому прийдеться скоро відповідати за халяву в середу).
    Є чуйка,що Динамо поб’є “рекорд” Шахтаря (минулорічний з Менхедбладбахом).Їм накинуть в групі від 14 до 17 м’ячів.
    Не буде навіть шансів з Орлами.Жезус другий сезон після повернення і клуб на хорошому ходу.+ в них календар хороший в чемпіонаті(якщо будуть в лізі грати за старим форматом,то перед останнім туром ЛЧ в чемпі Бенфіка прийматиме Спортінг)
    В жовтні на Динамо очікують ігри з Шахтарем та Дніпром(дніпряни можуть жорстко вимахати Київ).

Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт