Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

В Україні зафіксували підозрілі ставки на спорт

Сергій Гумен
У спеціальному звіті міжнародної асоціації чесності ставок (International Betting Integrity Association, IBIA) говориться, що в третьому кварталі 2020-го року було виявлено 76 випадків підозрілих ставок на спортивні турніри.
В Україні зафіксували подозрілі ставки на спорт

В Україні зафіксували подозрілі ставки на спорт

Кількість зауважень про сумнівні ставки на спорт збільшилася у третьому кварталі поточного року. До переліку країн, де були зафіксовані порушення в беттингу, потрапила Україна.

У спеціальному звіті міжнародної асоціації чесності ставок (International Betting Integrity Association, IBIA) говориться, що в третьому кварталі 2020-го року було виявлено 76 випадків підозрілих ставок на спортивні турніри. Варто нагадати, що минулого року за аналогічний період їх нарахували 50, а в другому кварталі 2020-го – 58.

У третьому кварталі 2020-го року в лідери традиційно вийшли футбол і теніс – по 25 зауважень у кожного. Водночас у даному списку присутні не дуже популярні до пандемії види спорту, наприклад, є сім попереджень про підозрілі поєдинки з настільного тенісу в турнірах, що проходили на території Україні та Росії. Також у звіті міжнародної асоціації чесності ставок говориться про 14 попереджень щодо укладених парі на кіберспортивні події, проте в асоціації вважають, що їх кількість в найближчому майбутньому може зменшитися, тому що статистика демонструє різке падіння активності в кіберспортивному беттингу після поновлення основних видів спорту після карантину.

В третьому кварталі перше місце у звіті посіла Європа з 34 зауваженнями, 13 із яких були пов’язані з тенісом, а 11 припали на футбол. На Росію загалом випало шість попереджень – по три з футболу та настільного тенісу, Німеччина отримала чотири зауваження, Румунія – три.

На Азію припало 15 сумнівних ставок, 13 із них були зроблені на футбольні події. 12 попереджень для Північної Америки стосувалися тенісних турнірів, одне для Південної Америки – ставок на футбольний матч.

Із січня до кінця вересня цього року International Betting Integrity Association отримала 195 попереджень. Це свідчить про певне збільшення кількості підозрілих ставок у порівнянні з аналогічним періодом минулого року – тоді їх було 138. Втім, якщо озирнутися на 2018-й рік, зростання не буде таким значним – 184 попередження про нечесний беттинг за підсумками трьох кварталів.

Як заявив генеральний директора IBIA Халіда Алі, зростання кількості зауважень у третьому кварталі 2020-го було частково пов’язано з тим, що цього року до асоціації долучилися чотири нових учасники.

Букмекери оцінили шанси України здобути очки в матчі з Німеччиною

Рада зареєструвала законопроєкт, що повинен усунути протиріччя у законі про азартні ігри

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт