Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери оцінили шанси України здобути очки в матчі з Німеччиною

Владислав Стародубцев
Збірна України на виїзді спробує зачепитися за очки в матчі п’ятого туру групового етапу Ліги націй проти збірної Німеччини. За оцінкою аналітиків букмекерської компанії «Фан Спорт», підопічні Андрія Шевченка – явний андердог майбутнього протистояння.
Букмекери оцінили шанси України здобути очки в матчі з Німеччиною

Букмекери оцінили шанси України здобути очки в матчі з Німеччиною

Відповідно до котирувань букмекера, у «Синьо-жовтих» обмаль шансів здобути три очки у Лейпцигу. На перебіг подій, за яким збірна Німеччини переграє суперника, пропонують укласти парі за 1.32. Шанси, що команди не зможуть виявити сильнішого оцінили коефіцієнтом 5.60, а на звитягу збірної України можна зробити ставку за 8.40.

У відсотковому співвідношенні перемога господарів – 72% ймовірності, нічия – 17% ймовірності, перемога гостей – 11% ймовірності.

У цій зустрічі варто очікувати результативний футбол, принаймні про це свідчать котирування фахівців: зіграє парі за 1.46 (65%), якщо колективи проб’ють тотал більше 2,5 голів, тоді як на «менше» пропонують «зарядити» за 2.71 (35%). Якщо ви впевнені, що обидві команди неодмінно заб’ють бодай гол, до вашої уваги коефіцієнт 1.79, що відповідає 52% ймовірності. Водночас 48% (коефіцієнт – 1.97) – імовірність сценарію, за яким або збірна Німеччини, або збірна України залишить власні ворота недоторканими.

У складі «Бундестім» найкращі шанси забити гол має форвард «Челсі» Тімо Вернер (60%). Що стосується «Синьо-жовтих», то у складі нашої збірної найбільше шансів відзначитися голом мають одразу двоє гравців – наконечник атак «Шахтаря» Жуніор Мораєс (3.60, 27,7%) і форвард «Коньяспора» Артем Кравець (3.60, 27,7%).

Ймовірність перемоги команди Йоахіма Льова з перевагою щонайменше у два м’ячі складає майже 69%, що відповідає котируванню 1.45. Натомість виграшним виявиться коефіцієнт 6.80 (14,7%), якщо за підсумками зустрічі підопічні Андрія Шевченка щонайменше не програють (фора 0).

Статистичні факти про матч Німеччина – Україна 

  • Збірна України жодного разу ані в офіційних, ані в товариських матчах не перемагала Німеччину  – 4 поразки та 3 нічиї.
  • Востаннє на виїзді «Бундестім» забивав нинішній головний тренер «Синьо-жовтих» Андрій Шевченко. Сталося це у стиковому матчі-відповіді кваліфікації до ЧС-2002, який українці програли з рахунком 1:4 у листопаді 2001-го року. Загалом на виїзді наша команда не здобула жодного очка у трьох матчах (поразки 2:0, 4:1 і 2:0).
  • Торік «Бундестім» не втратив жодного очка на «Ред Булл Арені» (дві перемоги у двох матчах).
  • У попередніх чотирьох матчах цих команд три рази був зафіксований тотал більше 2,5 голів.
  • Попередній матч між Україною та Німеччиною, що відбувся у Києві на «Олімпійському», завершився мінімальною перемогою других з рахунком 2:1. Єдиний гол за «Синьо-жовтих» забив півзахисник «Аталанти» Руслан Малиновський, реалізувавши пенальті.

Кадрові втрати

За збірну Німеччини не зіграють Ніклас Зюле, Кай Хаверц, Олівер Бауман – в усіх діагностували COVID-19. У лазареті перебувають Юліан Дракслер, Йозуа Кімміх і Суат Сердар. Не викликали на збір голкіпера Марк-Андре тер Штегена і Марко Ройса.

Україні у суботній зустрічі не допоможуть Микола Шапаренко, Владислав Супряга, Євген Шахов, Денис Попов, Георгій Бущан, Віталій Миколенко, Олександр Караваєв. Заліковують травми Олександр Тимчик і Віктор Корнієнко. Під величезним питанням участь Артема Кравця, який теж зазнав пошкодження.

Матч групового етапу Ліги націй Німеччина – Україна зіграють у суботу, 14-го листопада, на стадіоні «Ред Булл Арена». Початок – о 21:45. Зустріч обслуговуватиме бригада арбітрів з Румунії під керівництвом Овідіу Хацегана, який є фартовим для українських клубів в єврокубках, адже за 10 матчів було зафіксовано лишень 1 поразку.

Збірна Німеччини поки що жодного разу не відчула гіркоту поразки в чотирьох матчах Ліги націй. Команда Льова йде другою у квартеті (6 очок), випереджаючи команди України (6 очок) лише за додатковими показниками. Лідирує у групі 4 збірна Іспанії (7 очок), національна команда Швейцарії – абсолютний аутсайдер (2 очки).

Німеччина – Україна: прогноз і ставка Роберто Моралеса

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт