Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

У Parimatch прокоментували отримання першої букмекерської ліцензії в Україні

Владислав Стародубцев
Після отримання першої профільної ліцензії для роботи на гральному ринку України беттингова компанія Parimatch чекає якомога швидшого розв’язання питання з податковим навантаженням для сфери азартних ігор. Про це розповів керівний партнер букмекера Максим Ляшко.
У Parimatch прокоментували отримання першої букмекерської ліцензії в Україні

У Parimatch прокоментували отримання першої букмекерської ліцензії в Україні

За його словами, система оподаткування сфери азартних ігор повинна бути логічної та прозорою. Лише за цих умов на наш гральний ринок прийдуть іноземні інвестори. 

«Наразі триває робота з лібералізації податкових ставок для гемблінг-операторів. Це допоможе гральному ринку України стати більш привабливим для іноземних компаній у розрізі інвестицій. 

Система оподаткування повинна бути прозорою та логічною. Зокрема, не створювати додаткових бар’єрів для іноземних інвестицій. На цю мить висока вартість ліцензій у купі з високими податковими ставками роблять ринок азартних ігор не надто привабливим для інвестування. Україна може програти іншим країнам у боротьбі за інвесторів. 

За сприятливих юридичних умов об’єм ринку і кваліфікація фахівців дозволять Україні стати гральним центром Східної Європи. У країни є потенціал для того, щоб стати експертним центром гральної індустрії, на кшталт Мальти або Маніле», – підсумував пан Ляшко. 

Притік іноземних інвесторів також посприяє розвитку технологій, котрі допоможуть Україні конкурувати на міжнародній арені бізнесу у сфері гемблінгу. 

Нагадаємо, Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей прийняла позитивне рішення щодо видачі ТОВ «ПАРІМАТЧ», афілійованій компанії холдингу Parimatch, гральних ліцензій на букмекерську діяльність та онлайн-казино. Вартість дозвільних документів на букмекерську діяльність, згідно з профільним законом про легалізацію азартних ігор, дорівнює 30 тисяч мінімальних заробітних плат (180 млн гривень – «РБ»). Найближчим часом  ТОВ «ПАРІМАТЧ» має сплатити ліцензійний платіж на рахунки держказначейства. 

Як раніше інформував «Рейтинг Букмекерів», державна скарбниця уже отримала більше як 70,2 млн гривень від продажу гемблінг-ліцензій. Зазначені кошти будуть спрямовані у спеціальний фонд підтримки медицини, спорту, освіти, культури та науки. 

Державний бюджет на цей рік передбачає доходи у розмірі 7,4 млрд гривень від продажу ліцензій гральним операторам. На які саме статті видатків бюджету витратять кошти від продажу ліцензій – читайте за посиланням

Підписуйтеся на наші сторінки у Telegram та Instagram.

Кучухідзе пояснив, чому тіньовикам і лотерейникам вигідно гальмувати відкриття легального грального бізнесу

Рада не усунула юридичні колізії у законі про легалізацію азартних ігор

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт