Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Тухеля можуть звільнити: букмекер пропонує ставки на наступного тренера «ПСЖ»

Владислав Стародубцев
Букмекерська компанія 1xBet приймає ставки на наступного тренера «ПСЖ» на тлі чуток про можливе звільнення Томаса Тухеля з тренерського містка парижан.
Букмекер пропонує ставки на наступного тренера «ПСЖ»

Букмекер пропонує ставки на наступного т

Цьогоріч чинний чемпіон Ліги 1 вперше у клубній історії пробився до фіналу Ліги чемпіонів, в якому мінімально поступився мюнхенській «Баварії» з рахунком 0:1. Втім, успішний виступ у найпрестижнішому клубному турнірі Європи не гарантує, що керманич команди Томас Тухель залишиться у Парижі.

Керівництво французького клубу всерйоз роздумує над звільненням німецького фахівця з посади головного тренера. Боси у розпачі після поразки від «Баварії» та не розуміють, чому Тухель вирішив кинути в бій на останніх хвилинах Шупо-Мотінга, позаяк на лавці запасних був досвідчений та забавний бомбардир Мауро Ікарді, який би завдяки досвіду зміг перевернути гру.

За повідомленнями французької преси, головним претендентом на тренерський місток «ПСЖ» є колишній головний тренер низки італійських клубів Массіміліано Аллегрі. У його запрошенні на «Парк Де Пренс» буцімто зацікавлений спортивний директор команди Леонардо, який успішно працював пліч-о-пліч з цим спеціалістом під час роботи у «Мілані».

Згідно з розрахунками аналітиків, саме у 53-річного Аллегрі, який останні два роки перебуває без роботи після відходу з «Ювентуса», найкращі шанси очолити «ПСЖ». На відповідний перебіг подій пропонується укласти парі за 2.50 (40% ймовірності).

Серед інших можливих варіантів наступного наставника парижан фігурують імена Маурісіо Почеттіно, який також є безробітним, (4.30, 23%), головного тренера збірної Франції Дідьє Дешама (8.0, 12,5%), Лорана Блана (15.0, 7%), Рафаеля Бенітеса (21.0, 5%) та навіть коваля перемог «Реала» Зінедіна Зідана (21.0, 5%).

Томас Тухель став головним тренером «ПСЖ» понад 2 роки тому – у липні 2018-го. За цей час команда під його керівництвом відіграла 104 матчі (81 виграла, 14 програла та ще 9 зіграла внічию). Німець став дворазовим тріумфатором Ліги 1, дворазовим володарем Кубка Франції. Одного разу перемагав у Суперкубку країни та Кубку французької ліги.

Його контракт з парижанами діє до 30-го червня 2021-го року.

Трансфер Роналду в «ПСЖ»: коефіцієнт обвалився до рекордно низького

Коефіцієнти, що зіграли в матчі «ПСЖ» – «Баварія» (0:1)

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт