Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Трансфер Роналду в «ПСЖ»: коефіцієнт обвалився до рекордно низького

Владислав Стародубцев
Лідер атак «Ювентуса» Кріштіану Роналду може змінити клубну прописку. Шанси п’ятиразового володаря «Золотого м’яча» опинитися у «ПСЖ» зросли у понад в чотири рази за останній тиждень.
Трансфер Роналду в «ПСЖ»: коефіцієнт обвалився до рекордно низького

Трансфер Роналду в «ПСЖ»: коефіцієнт обвалився до рекордно низького

«ПСЖ», схоже, працює над трансфером досвідченого португальця чи не щоденно, принаймні про це свідчать котирування букмекерської компанії Tennisi, аналітики якої вже втретє за тиждень підвищують шанси Кріштіану продовжити кар’єру в Парижі.

10-го серпня шанси Роналду на перехід в «ПСЖ» становили лишень 12% ймовірності (8.0), проте вже за кілька днів коефіцієнт на такий трансфер складав 4.58 (22%). Натомість сьогодні на перебіг подій, за яким Кріштіану вдягне футболку чемпіонів Франції, пропонують укласти парі за 1.80 (55,5%).

І це на тлі чуток в італійській пресі, що «Ювентус» прибрав Роналду» зі списку недоторканих. Мовляв, «Зебри» готові розглянути пропозиції щодо форварда. Подейкують, що туринці планують вбити одразу двох зайців за допомогою трансферу португальця: по-перше, відхід Кріштіану дозволить значно розвантажити зарплатну відомість команди, по-друге, чемпіони Італії планують солідну перебудову та омолодження складу, а 60 млн євро від продажу зіркового португальця ніколи не стануть зайвими під час цього кропіткого процесу.

Зарплата португальця у «Ювентусі» становить 23 млн євро на рік, що суттєво б’є по клубному бюджету, який потроху зменшується на тлі пандемії COVID-19 у світі.

Інформацію про можливий відхід Роналду з «Юве» підтверджує авторитетний іспанський журналіст Гільєм Балаге. За його словами, керівництво туринців пропонувало володаря «Золотого м’яча» одразу кільком клубам, серед яких фігурувала навіть «Барселона». Чи не єдиним клубом у світі, який здатен задовольнити фінансові апетити Кріштіану. є саме «ПСЖ».

Цього сезону Роналду відіграв 33 матчі у складі «Зебр». У його активі 31 гол та 6 гольових передач. Контракт португальця з «Ювентусом» чинний ще два роки. За розрахунками фахівців порталу Transfermarkt, вартість капітана збірної Португалії складає 60 млн євро.

Нагадаємо, туринці підписали лідера атак мадридського «Реала» влітку 2018-го року за 117 млн євро. «Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що аналітики оцінили шанси Роналду досягти позначки у 150 забитих м’ячів у Лізі чемпіонів.

На тлі фіаско «Барси» в ЛЧ: букмекери обвалили котирування на трансфер Мессі в «Інтер»

Букмекер: 80% – ймовірність призначення Кумана головним тренером «Барселони»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт