Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Співак Кріс Рі поставив £1 на чемпіонство «Лестера» і виграв £820

Рейтинг Букмекерів
 «Лисиці», достроково завоювавши трофей в АПЛ, принесли виграші не тільки звичайним людям, а й знаменитостям. Відомий британський музикант Кріс Рі поставив £1 на чемпіонство «Лестера» і виграв £820 ($1.1 тис.).
Музикант зробив ставку на «Лестер» під час Різдва

Музикант зробив ставку на «Лестер» під час Різдва

65-річний Кріс Рі, відомий своїм хрипким голосом і майстерним володінням слайд-гітарою, народився і виріс в Мідлсборо. За клуб з цього міста він і вболіває. Виступ «Лестера», проте, надихнув його на ставку на цей клуб, розповів музикант агентству BBC.

За словами співака, він в таємниці від всіх поставив один фунт на чемпіонство «Лестера» під час різдвяних свят, коли «Лисиці» вже впевнено займали перше місце в турнірній таблиці. У травні Кріс Рі отримав виграш в розмірі £820 ($1.1 тис.).

Пояснювати, як в голову прийшла ідея зробити ставку на підопічних Клаудіо Раньєрі, музикант не став. «Може бути, з тієї ж причини я до сих пір живий, незважаючи на важкі операції», – розповів Кріс Рі.

Автор хітів «The Road to Hell» та «Driving Home for Christmas» вже давно бореться з раком. На рубежі століть йому видалили підшлункову залозу. За останній час він пережив багато складних операцій.

Зазначимо, що в квітні знаменитий голлівудський актор Том Хенкс сказав журналістам на прем’єрі фільму «Голограма для короля», що поставив 100 фунтів на перемогу «Лестера» на початку сезону. Однак через місяць, коли «Лисиці» достроково оформили чемпіонство, представники Хенкса повідомили, що він пожартував.

Все про ставки на головну сенсацію футболу в поточному сезоні читайте в нашому спеціальному матеріалі «Букмекери плачуть. Як «Лестер» приніс мільйони теслярам і студентам».

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт