Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Президент ФФУ Андрій Павелко: «Азіатський ринок ставок, який має обіг $80 млрд. на тиждень, «промацав» Україну»

Олександр Веселов
Минулого тижня Верховна Рада України підтримала закон, який повинен стати основним інструментом у боротьбі з корупцією в спорті, зокрема, з договірними матчами в футболі. Голова ФФУ Андрій Павелко розповів, яку проблему в першу чергу будуть вирішувати за допомоги нового нормативно-правового акту.
Андрій Павелко: «Раніше Україна перебувала в зоні безвідповідальності»

Андрій Павелко: «Раніше Україна перебувала в зоні безвідповідальності»

«Збагачення шляхом гри на тоталізаторі – це найбільша наша проблема на сьогоднішні, оскільки азіатський ринок ставок, що має обіг 80 мільярдів доларів на тиждень, «промацав» нашу країну з метою захоплення території для своїх мереж і агентів. Від УЄФА, який веде боротьбу з футбольною корупцією, та наших європейських друзів до нас надходять щодо цього різні сигнали», – наводить слова Павелка видання «Спорт-Експрес в Україні».

«Як працювала дана схема? В Азії розуміли, що Україна перебувала в зоні безвідповідальності. У них не було страху працювати з агентами, посередниками в нашій країні, які виходили на групу футболістів, щоб ті забезпечили не просто результат, а потрібний рахунок. В цьому плані багато гравців в молодому віці починають шукати собі такого роду додаткові заробітки, але найгірше, що вони потім потрапляють в молодіжні та національні збірні, продовжуючи залишатися на гачку у цих агентів. Що буде далі – можемо тільки здогадуватися», – пояснив президент Федерації футболу України.

На питання, чи є вже інформація про будь-які підозрілі інциденти, що конкретно зафіксували, Андрій Павелко дав таку відповідь:

«За старими справами виявлені агенти, люди, помічені в таких діях. Є напрацювання. Закон зворотної сили немає, і з того дня, коли він набуде чинності, буде підписаний Президентом країни і опублікований в «Голосі України», вся інформація буде відпрацьовуватися разом з правоохоронними органами».

Зазначимо, Андрій Павелко переконаний, що до людей, які справді мають стосунок до корупції в українському футболі, потрібно застосовувати жорсткі санкції.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт