Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Переможця лотереї, котрий виграв понад 6 мільйонів євро, не було знайдено

Олександр Веселов
Національна лотерея Бельгії зафіксувала безпрецедентний випадок, що вражає своєю таємничістю і фінансовою вагою – щасливчик, який виграв 6 176 202 євро, так і не знайшовся, хоча несправжніх претендентів було вдосталь.
Переможця лотереї знайти не вдалося

Переможця лотереї знайти не вдалося

У розіграші Національної лотереї Бельгії, що відбувся 26-го березня поточного року, було зафіксовано переможний квиток, на якому співпали всі шість цифр, і це означало, що його володар має отримати джек-пот розміром понад 6 мільйонів євро. Проте час йшов, а за виграшем, що здатен змінити життя, так ніхто і не з’явився, – розповідає RTBF.

Тому 1-го серпня керівництво лотереї оголосило активний пошук: згідно правил, до 13-го серпня (включно) переможець мав перевести кошти на власний рахунок, у противному разі виграш назавжди залишається у казні Національної лотереї.

Охочих отримати великий куш було чимало, на адресу лотереї надійшло сто письмових запитів і понад тисячу телефонних дзвінків, але ніхто з них не зміг довести справжність власної перемоги. Більшість шахраїв, які випробовували вдачу, відсіювали за допомогою простого питання: «В якому місці вони придбали виграшний квиток, котрий загубили».

Час остаточно вийшов, але переможця так і не знайшли, хоча Національна лотерея доклала для цього неабиякі зусилля: повідомлення про пошук були поширені навіть у французьких, голландських та німецьких ЗМІ, не кажучи про Інтернет та пункти продажу лотерейних квитків (3400 торгові точки). Після дедлайну оприлюднили інформацію про те, що переможний квиток було придбано у брюссельському регіоні.

Це був лише другий випадок в історії Національної лотереї, коли не вдалося знайти переможця найвищого рангу – але в першому випадку, що стався у 2008 році, йшлося про виграш «лише» у мільйон євро. На жаль, це життя, а не детективний сюжет, тому подробиць історії ми так і не дізнаємось.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року громадянин Іраку виграв у американській лотереї 6.4 мільйона доларів, хоча все це «квіточки» у порівнянні з найбільшим джек-потом в історії лотерей США, який становив 1.59 мільярди.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт