Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Олег Кузнецов: «У грі «Динамо» були хороші відрізки – це вселяє оптимізм»

Ярослав П'ятницький
Вчора київське «Динамо» матчем проти стамбульського «Фенербахче» стартувало у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів. Сам поєдинок завершився внічию – 0:0. Підбити підсумок цього протистояння портал «Рейтинг Букмекерів» попросив колишнього захисника «біло-синіх» Олега Кузнецова.

Кузнецов-Динамо

— Олеже Володимировичу, «Динамо» виглядало солідно, враховуючи, що останній офіційний матч команда провела ще у грудні минулого року?

— Цілком. Гра була практично рівною. Видно було, що ні «Динамо», ні «Фенербахче» не досягли своїх оптимальних кондицій. Хіба що кінцівка поєдинку була за турками.

Внаслідок замін їхній наставник зумів освіжити дії своїх підопічних, хоча говорити про якісь серйозні гольові моменти біля воріт «Динамо» не доводиться.

— Найактивніше кияни провели дебют другого тайму, чи спрацювали корективи наставника?

— Думаю, нікого не здивував стартовий склад «Динамо». Наставник киян Мірча Луческу, за винятком Владислава Дубінчака, зробив ставку на перевірених виконавців, які діяли за рахунок досвіду.Коли треба було – зіграли від оборони, а часом і вмикалися, пресингували, але все одно на 90 хвилин хлопців ще не вистачає. Втім, у грі киян були хороші відрізки, і це вселяє оптимізм перед зустріччю у Стамбулі.

— Правило виїзного гола скасовано. Проте для впевненості колективу рахунок 0:0 краще, ніж, наприклад, 1:1 чи 2:2?

— Це не має значення. Так, добре, що не пропустили, але й не забили, хоча передумови для цього були непогані. Та спишемо це на дуже довгу відсутність у команди офіційних поєдинків.

— Хто, на вашу думку, був найкращим у складі «Динамо»?

— У таких випадках, коли команда не пропустила, потрібно виділяти задню лінію. Георгій Бущан був на висоті. Добре відпрацювали два центральні захисники – Ілля Забарний та Денис Попов.

І, до речі, я відзначив би того ж Владислава Дубінчака. У нього гарна швидкість, ліва нога, і в обороні крайній захисник мав вигляд, наче не перший рік виступає за «Динамо».

— Які перспективи у киян перед грою у Стамбулі?

— Я сказав, що зустрічалися дві рівні команди. Але через те, що матч відбудеться в Туреччині, невелику перевагу я віддам господарям. Тільки внаслідок того, що «Фенербахче» підтримуватимуть їхні темпераментні фанати.

Водночас протягом першого поєдинку було видно, що туркам не вистачає зіграності, бо до команди прийшло багато новачків. Місцеві вболівальники поженуть команду вперед, але мені здається, що гра буде такою ж в’язкою, як і в Лодзі.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт