Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Олег Федорчук: «Шанси «Динамо» збільшуються, адже «Баварія» не до кінця вмотивована»

Рейтинг Букмекерів
23 листопада для «Динамо» відбудеться по суті вирішальний матч у груповому раунді Ліги чемпіонів. Підопічним Мірчі Луческу бажано вигравати у «Баварії» (можливі варіанти і за програшу німецькій команді, але для цього потрібно, щоб «Барселона» вдома виграла у «Бенфіки»). Про шанси «Біло-синіх» у поєдинку із чинним чемпіоном німецької Бундесліги сайту bookmaker-ratings.com.ua розповів відомий футбольний експерт Олег Федорчук.
Олег Федорчук: «Шанси «Динамо» збільшуються, адже «Баварія» не до кінця вмотивована»

Олег Федорчук: «Шанси «Динамо» збільшуються, адже «Баварія» не до кінця вмотивована»

— Олеже Вікторовичу, з оптимізмом чи з песимізмом ви чекаєте на практично вирішальний матч для «Динамо» в нинішній Лізі чемпіонів?

— Оптимізм та песимізм не дають багато варіантів у футболі, тому, скоріше, з інтересом. Іноді навіть поразки дають більше оптимізму, ніж вимучена чи випадкова перемога. Ось, наприклад, нічия з Болгарією дала стільки оптимізму збірній України, що вплинула на подальшу гру з Боснією та Герцеговиною. Тому хотілося б бачити поступальний рух щодо розвитку гри київського «Динамо». Західнонімецькі клуби, особливо «Баварія», дуже незручні для всіх пострадянських команд. Німці прагматичні, під них дуже складно підлаштовуватися, а якщо додати сюди високий рівень атлетизму, то буде зрозуміло, чому вони перестрибують автобуси біля воріт суперника (посміхається).

Якби ця гра була б тижнів зо три тому, то я б сказав, що шансів нема, але зараз пазли складаються непогано.

— Чи пішов на користь «Динамо» матч чемпіонату проти «Чорноморця», в якому підопічні Мірчі Луческу фактично не зустріли спротиву?

— Я не акцентував би на цьому увагу. Це абсолютно різні поєдинки та пріоритети у них. В мене вселяє стриманий оптимізм те, що «Баварія» має певні кадрові проблеми. До того ж мюнхенці в минулому турі програли в чемпіонаті «Аугсбургу». І це лише друга поразка за півроку. Але програли підопічні Юліана Нагельсмана по справі. А якщо ще зважити на те, що «Баварія» вирішила для себе питання з виходом у наступний раунд Ліги чемпіонів, то шанси «Динамо» трохи збільшуються. Що б хто не говорив, але суперник може бути не до кінця вмотивований.

— «Баварія» може бути злішою після поразки в чемпіонаті.

— Згоден. Для цієї команди нехарактерно поступатися. Для них програш як стрес. Безперечно, «Баварія» не приїде в гості за київськими тортами. «Динамо» буде непросто, але шанси є. Якби ця гра була б тижнів зо три тому, то я б сказав, що шансів нема, але зараз пазли складаються непогано.

— Якою може бути запорука успіху у поєдинку з таким монстром?

— Це наднадійна гра в обороні на чолі з Бущаном, і за кожної можливості потрібно контратакувати. Просто відбиватися точно не вийде, бо, як я вже сказав, «Баварія» перестрибне динамівський автобус. «Аугсбург» відмінно зіграв проти іменитого противника, на дві атаки мюнхенців, відповідаючи одним своїм небезпечним випадом.

«Баварія» не катає м’яч. Футбол Хосепа Гвардіоли у них не прижився. У Мюнхені полюбляють атлетичний, вертикальний футбол. Команда не зупиняється, вони рухатимуться, і на цьому опонента можна зловити. Команда, яка багато атакує, більш уразлива в обороні.

Сподіватимемося, що й у гарної зброї бувають осічки.

— В іншому матчі нашої групи «Барселона» — «Бенфіка» треба вболівати за каталонців?

— Думаю, так. Оскільки з «Барселоною» ми вже зіграли, а ось із «Бенфікою» ще доведеться зустрітися в останньому турі. Тому за вдалого результату поєдинку з «Баварією» «Динамо» має шанс вирішувати свою долю в останньому поєдинку проти португальців.

— Яким буде ваш прогноз на матч «Динамо» — «Баварія»?

— 1:1. Сподіватимемося, що й у гарної зброї бувають осічки. Звичайно, хочеться вірити в диво, чи говорити про те, що ми всіх обіграємо, але реалії такі, що нічийний результат матчу проти «Баварії», навіть на своєму полі, був би позитивним для підопічних Мірчі Луческу.

Прогнози на майбутнє Артема Мілевського – «Танці із зірками» чи «Холостяк»?

Левандовський і Клопп робили ставки один проти одного

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 1
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт