Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Лілль» – лідер Ліги 1. Які шанси «ПСЖ» не стати чемпіоном Франції?

Владислав Стародубцев
Інтрига з’явилася навіть там, де її очікуєш найменше – у Лізі 1. «Рейтинг Букмекерів» розповідає, як аналітики оцінюють шанси «Лілля», який втримує першу сходинку, перервати чемпіонську гегемонію парижан.
«Лілль» - лідер Ліги 1. Які шанси «ПСЖ» не стати чемпіоном Франції?

«Лілль» – лідер Ліги 1. Які шанси «ПСЖ» не стати чемпіоном Франції?

У 31-му турі французької першості «ПСЖ» очний поєдинок проти одного з лідерів чемпіонату – «Лілля». Перед очним поєдинок в обох колективів було по 63 очки, тож матч мав надважливе стратегічне значення. І матч виявився дійсно вартим уваги: команди не цуралися атакувальної гри, постійно загострювали та створювали моменти. 

Повернення Неймара, як не дивно, зіграло злий жарт з «ПСЖ». Спершу бразилець не зміг стримати емоцій після надцятого порушення на собі, схопивши суперника за обличчя, а під завісу зустрічі, яка виявилася досить нервовою, і зовсім утнув щось дивне: 29-річний нападник уже за межами поля грубо відштовхнув футболіста «Лілля», за що побачив перед собою другу жовту картку. І це при тому, що «ПСЖ» з 20-ї хвилини був у статусі команди, що повинна наздоганяти. 

Як підсумок, команда Крістофа Гальтьє втримала перемогу, посівши одноосібне перше місце (66 балів) за 7 турів до завершення Ліги 1. Парижани розташувалися на другій проміжній позиції (63 очки), а «Монако» (62 очки) і «Ліон» (61 очко) продовжують намагатися наздогнати лідерів.

За розрахунками аналітиків компанії 1xBet, підопічні Маурісіо Почеттіно попри усі проблеми продовжують вважатися фаворитом: шанси парижан на чемпіонство – 53% (коефіцієнт – 1.74). Натомість у 32% (2.93) оцінюють імовірність виграшу Ліги 1 «Ліллем». «Ліон» Руді Гарсії (9%, 10.50) замикає трійку головних претендентів на золоті нагороди. 8% – що «Монако» виграє чемпіонат Франції (12.0).

Востаннє чемпіоном Ліги 1 був не «ПСЖ» у сезоні 2015/2016 років, коли «Монако» ще з Мбаппе у складі «привезло» парижанам 8 очок відриву за підсумками розіграшу. Нагадаємо, у середу команда зі столиці Франції зіграє перший матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів з Баварією. Факт участі парижан у плей-оф найпрестижнішого клубного турніру Європи може неабияк повпливати на розклад сил у боротьбі за чемпіонство. 

Підписуйтеся на «РБ» в Instagram та Telegram.

Букмекери: «Барселона» випередила «Атлетіко» за шансами на виграш Ла Ліги

Заміна Агуеро: букмекери обвалили коефіцієнт на трансфер Холанда в «Манчестер Сіті»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт