Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Ліга Європи: як змінилися котирування на прохід після перших матчів 1/4 фіналу?

Владислав Стародубцев
Учора були зіграні перші поєдинки чвертьфінального раунду Ліги Європи. «Рейтинг Букмекерів» розповідає, як оцінюють шанси кожної з команд на вихід до півфіналу.
Ліга Європи: як змінилися котирування на прохід після перших матчів 1/4 фіналу?

Ліга Європи: як змінилися котирування на прохід після перших матчів 1/4 фіналу?

«Арсенал» у Лондоні розписав закономірну нічия з празькою «Славією» (1:1) – усе вирішилося в останні 5 хвилин зустрічі, коли спершу івуарієць Ніклас Пепе відкрив рахунок, а під час додаткового часу захисник гостей Томаш Холеш відновив паритет. Як підсумок – 1:1, підопічні Їндржиха Трпішовського можуть бути задоволені таким результатом на виїзді. 

«Манчестер Юнайтед» завдяки голам в кожному з таймів зумів здобути звитягу на іспанській землі в матчі з «Гранадою». На 31-ї хвилині Маркус Рашфорд відкрив лік забитим голам у протистоянні, а на останній хвилині основного часу Бруну Фернандеш зробив комфортним гандикап «Червоних дияволів», вдало реалізувавши пенальті (2:0). Втім, у мережі не стільки обговорюють перебіг поєдинку, скільки витівку оголеного чоловіка, який вибіг на зелений газон «Нуєво Лос Карменеса». 

«Вільярреал» у непоступливій боротьбі мінімально переграв загребське «Динамо». Єдиний результативний удар з одинадцятиметрової позначки завдав форвард збірної Іспанії Жерар Морено. 

А у четвертій парі чвертьфіналу «Аякс» в Амстердамі приймав «Рому». Як і очікувалося, саме в цій парі уболівальники побачити найбільшу боротьбу і непоступливість, позаяк колективи приблизно однакового рівня, але трошки більше пощастило підопічні Паулу Фонсеки. Першим забити вдалося господарям – у потрібно місці, потрібний час опинився Деві Классен. По перерві в «Аяксидів» була прекрасна нагода подвоїти рахунок, проте ветеран Душан Тадич не зміг переграти Лопеса на пенальті. 

«Ромі» вистачило двох точних ударів, щоб вирвати вольову перемогу: на 57-й хвилині Схерпен діставав м’яч з сітки воріт після удару Лоренцо Пеллегріні, а за пів години потому оборонець Роджер Ібаньєс відзначився переможним голом – 2:1.  

Зважаючи на такі результати аналітики букмекерської компанії Favbet переглянули шанси команд на вихід до 1/2 фіналу Ліги Європи. Тож на цю мить найвища імовірність пройти далі у «Манчестер Юнайтед» (95%), «Вільярреала» (91%), «Роми» (75%) і «Арсенала» (67%). А андердогами пар вважаються відповідно «Гранада» (5%), «Динамо» Загреб (9%), «Аякс» (25%) і «Славія» (33%). 

Матчі-відповіді будуть зіграні наступного четверга, 15-го квітня. Цьогоріч вирішальний поєдинок 50-го розіграшу Кубка УЄФА/Ліги Європи зіграють у польському місті Гданськ на місцевому муніципальному стадіоні. Базова дата фіналу – 26 травня. 

Як інформував «РБ», букмекери обвалили коефіцієнт на призначення головним тренером збірної Німеччини керманича «Баварії» Ганса-Дітера Фліка. 

Перший матч – 2:3: як змінились котирування на вихід у півфінал в парі «Баварія» – «ПСЖ»?

Як змінилися шанси «Реала» на вихід у 1/2 фіналу після перемоги над «Ліверпулем»?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт