Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Хто стане найкращим гравцем року в АПЛ? Огляд букмекерських котирувань

Владислав Стародубцев
Букмекерська компанія 1xBet пропонує спрогнозувати, хто цьогоріч виграє нагороду найкращому гравцеві англійської Прем’єр-ліги за версією PFA.
Бруну, Рубен чи Харрі - Хто стане найкращим гравцем року в АПЛ?

Бруну, Рубен чи Харрі – Хто стане найкращим гравцем року в АПЛ?

Відповідно до котирувань аналітиків, на цю мить найвища імовірність перемоги у трьох футболістів. Це півзахисник «Манчестер Юнайтед» Бруну Фернандеш, оборонець «Манчестер Сіті» Рубен і лідер «Тоттенхема» Харрі Кейн. 

Як обирають найкращого? 

Переможця визначають за підсумками голосування серед членів профсоюзу футболістів Англії – Професійної футбольної асоціації (PFA). Щороку кожен із членів PFA голосує за двох найкращих, на їхню думку, футболістів. Отож той, хто набере найбільшу кількість голосів, і стане тріумфатором. У середовищі гравців нагороду вважають дуже цінною, адже це свого роду визнання від колег. 

Цьогоріч проведення церемонії, на якій буде оголошений переможець, заплановане на початок червня. Список номінантів зазвичай публікують наприкінці квітня. Чинним володарем цього звання є хавбек «Манчестер Сіті» Кевін де Брюйне. 

Кевін з нагородою

Кевін з нагородою

Бруну Фернандеш 

Португалець – перший за шансами на те, щоб стати найкращим гравцем року в АПЛ (коефіцієнт – 1.91, 52%). Бруну став рятувальним кругом для «Манчестер Юнайтед» у пучині намагань зв’язати середню і атакувальну лінію «Червоних дияволів». 

Фернандеш одразу став лідером манкуніанців – зараз вже важко собі уявити команду Уле Гуннара Сульшера без нього. У цьому сезоні 26-річний плеймейкер має просто прекрасні статистичні показники: 26 голів і 16 гольових передач у 52-х матчах у всіх турнірах. 

Ще одне підтвердження неймовірного прогресу Бруну – стрімке зростання його трансферної вартості: з €48 млн у момент переїзду на Туманний Альбіон до нинішніх €90 млн + €42 усього за рік. Зрештою, результати «Манчестер Юнайтед» після появи Фернандеша красномовні – друге проміжне місце в АПЛ та з імовірністю у 99% вихід у фінал Ліги Європи. 

Прикметно, що найбільшу кількість нагород найкращим гравцю чемпіонату Англії за версією PFA отримували саме представники «Червоних дияволів» (12). Востаннє такої честі удостоївся тоді ще молодий Вейн Руні (сезон 2009/2010 років). 

Рубен Діаш 

Букмекери обвалили коефіцієнт на Діаша після феноменального перформансу у двоматчевому протистоянні з «ПСЖ» у 1/2 фіналу Ліги чемпіонів. На цю мить сценарій, за яким Рубен виграє цю нагороду, оцінюють у 25% (4.0) – це другий показник у лінії. 

Діаш, як і Фернандеш для «Манчестер Юнайтед», став справжньою панацею для «Манчестер Сіті» у захисті. Схоже, Гвардіола нарешті знайшов гравця, який зможе на роки, а, може, і десятиріччя, закрити питання оборони. Як приклад позитивного впливу португальця варто згадати кількість пропущених м’ячів «Містянами» цього сезону – лишень 33 у 56-ти поєдинках. 

У 21-му сторіччі тільки двоє гравців його амплуа стали найкращими в Англії за версією PFA – це багаторічний капітан «Челсі» Джон Террі (сезон 2004/2005) і найсвіжіший приклад – лідер оборони «Ліверпуля» Вірджил ван Дей (сезон 2018/2019). 

Можна сказати, що «Ман Сіті» знайшов гідну заміну Венсану Компанії. Завдяки холоднокровності і впевненості у своїх діях поряд із Діашом краще заграла фактично уся лінію захисту – від Джона Стоунза до Сашка Зінченка. 

Харрі Кейн 

Замикає трійку головних претендентів за версією букмекерів багаторічний лідер «Тоттенхема» Харрі Кейн, імовірність звитяги якого складає 22% (4.50). У цьому сезоні англієць традиційно тішить уболівальників «Шпор» прекрасними індивідуальними показниками: 31 забитий м’яч і 16 гольових передач у 45-ти поєдинках у всіх турнірах.

27-річний нападник, маючи в активі 21 гол, є проміжним лідером бомбардирської гонки АПЛ. Також варто враховувати, що Харрі увесь сезон працював під керівництвом Жозе Моурінью, який в останні роки, м’яко кажучи, не проповідує атакувальний стиль, сподіваючись більше на оборону і контратаки. 

Кейн разом з «Тоттенхемом» міг виграти перший турнір з 2008-го року, проте лондонці у фіналі мінімально програли «Манчестер Сіті». Не виключено, що цей факт негативно вплине на його шанси у боротьбі за цю нагороду. 

У інших футболістів, що фігурують у лінії, на кшталт Ілкая Гюндогана, Кевіна де Брюйне, Філа Фодена, Маркуса Рашфорда та інших шанси мінімальні (<10%). 

Як повідомляв «РБ», фахівці оцінили шанси «Челсі» переграти «Манчестер Сіті» у фіналі Ліги чемпіонів. Підписуйтеся на наші сторінки у Instagram та Telegram.

Букмекери оцінили шанси Моурінью виграти Серію А

Перший англійський клуб підтримав ініціативу заборони реклами букмекерів під час матчів

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт