Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Гора» проти «Звіра»: букмекери назвали фаворита бою Бйорнссон – Холл

Сергій Гумен
Восени наступного року відбудеться поєдинок за правилами боксу між стронгменами Гафтором Юліусом Бйорнссоном і Едді Холлом. Букмекерська контора Parimatch приймає ставки на майбутнє протистояння. Явним фаворитом бою вважається Бйорнссон.
«Гора» проти «Звіра»: букмекери назвали фаворита бою Бйорнссон – Холл

«Гора» проти «Звіра»: букмекери назвали фаворита бою Бйорнссон – Холл

Шанувальників боксу чекає новий цікавий поєдинок – ісландський стронгмен Гафтор Юліус Бйорнссон, відомий за роллю «Гори» в популярному серіалі «Гра престолів», проведе бій за правилами боксу проти британського силача Едді Холла на прізвисько «Звір». Обидва спортсмени вже підтвердили, що готові з’ясувати стосунки один з одним на ринзі. Організатором боксерського вечора виступить промоутерська компанія Core Sports, яка також проводить змагання зі змішаних єдиноборств і силового атлетизму.

«Мені запропонували контракт на семизначну суму, це найграндіозніший контракт в моєму житті. Я його вже підписав. Готовий побити Едді Холла на ринзі. Треба підкріпити твої гучні слова кулаками. Я готовий. З нетерпінням чекаю моменту, коли моя сім’я займе місце біля рингу і побачить мене в дії. Я доберуся до тебе, Едді Холл», – сказав Бйорнссон.

«Справа не в грошах. Річ у тому, що ти назвав мене шахраєм на змаганнях стронгменів. Я не можу перестати думати про це, не можу про це забути. Люди, може, і забули, але ти досі не вибачився. На твій великий зріст, на те, що ти справжній гігант, мені байдуже. Я буду тренуватися з максимальною завзятістю і зроблю все, що в моїх силах, щоб вийти на ринг і відірвати тобі голову. Загалом, давай, Тор, тренуйся. Побачимося на ринзі», – відповів Холл.

Явним фаворитом майбутнього поєдинку, згідно з оцінкою букмекерської контори Parimatch, вважається Бйорнссон. Імовірність перемоги «Гори» в поєдинку складає 72% ймовірності (коефіцієнт – 1,27). Якщо цей бій виграє Холл, буде успішним парі з котируванням 3,75 (25%). На нічийний результат встановлений коефіцієнт 31,0 (3%).

Зустріч Бйорнссона і Холла розкручується як самий «важкий» боксерський бій в історії, і це звучить правдоподібно. Ісландський спортсмен важить близько 205 кг, а його майбутній суперник з Великобританії – 164 кг. Раніше найважчим боксером в історії вважався росіянин Микола Валуєв, який перед своїм поєдинком з Аларімом Уйсалом показав на зважуванні 158 кг. При цьому Бйорнссон і Холл складуть і одну з найвищих пар в боксі – їх зріст становить 206 і 190 сантиметрів відповідно.

Обидва спортсмени ще ніколи не билися на ринзі та вважали за краще демонструвати свою міць на змаганнях із силових видів спорту. Холл після завоювання титулу «Найсильніша людина планети» у 2017-му році відійшов від змагань, побоюючись за своє здоров’я, але заради боксерського поєдинку повернувся у світ спорту. Бйорнссон наразі є чинним стронгменом, у якого за плечима не один світовий рекорд і безліч перемог на турнірах по силовому атлетизму.

Бій Бйорнссона проти Холла відбудеться восени 2021-го року в Лас-Вегасі штат Невада (США).

Раніше стало відомо, що букмекерська контора Favbet приймає ставки на боксерський поєдинок між Менні Паккьяо і Конором Макгрегором.

Букмекер: 76% – шанси «Лейкерс» перемогти «Маямі» у фінальній серії НБА

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт