Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Фанати звинувачують «Фенербахче» в підкупі суддів після матчу з «Карагюмрюк» (ВІДЕО)

Ярослав Перканюк
Матч «Фенербхаче» – «Карагюмрюк» завершився для турецького футболу черговим скандалом. Захисник «Фенербхаче» рукою відбив м’яч у штрафному, але суддя не призначив пенальті, навіть після перегляду VAR.

«Фенербахче»

Кожен тур у чемпіонаті Туреччини завершується новим скандалом. Про договірні матчі заявляють не тільки фанати, а й представники суддівського корпусу, один із яких подав у відставку. УЄФА не реагує на звернення фанатів, незважаючи на їхню велику кількість.

Сьогодні, 26 листопада, відбувся поєдинок між командами «Фенербхаче» та «Карагюмрюк». Господарі поля невдало провели перший тайм, але на старті другого швидко відігралися.

За рахунку 1:1 на полі стався спірний інцидент. Гравець «Карагюмрюк» отримав нагоду пробити по воротах із близької дистанції, але удар був відбитий рукою захисника, непритиснутою до корпусу (таймкод на 4:44, відео працює):

Система VAR проаналізувала про спірний інцидент, тому суддя скористався повтором. Але це ніяк не вплинуло на його рішенні. Через кілька хвилин «Фенербахче» забив переможний м’яч.

У мережі Інтернет завірусився ролик із тим, як захисник «Фенербахче» рукою відбиває м’яч. Вболівальники знову масово звертаються до представників УЄФА, ми вибрали деякі повідомлення:

Anti İstanbul: «УЄФА врятуйте турецький футбол від договірних матчів, врятуйте його від «Фенербахче», врятуйте його від суддівської банди, врятуйте його від букмекерської мафії».

Harun Denver: «Фенербахче» – клуб, що займається договірними матчами. Граючи з цією командою, суперникам також доводиться перемагати суддів».

Zafer: «У турецькому футболі «Галатасарай» і «Фенербахче» вже 35 років займаються договірними матчами. ТФФ, прокуратура, поліція, президент, міністри, УЄФА, ФІФА, всі дивляться, ніхто нічого не робить, ми до цього звикли, ви теж повинні звикнути».

TonyCastrow: «Чи можете ви, люди з ФІФА або УЄФА, перевірити турецькі футбольні ліги на предмет договірних матчів? Тут договірні матчі та продажні судді, у мене все».

Прогнози на сьогодні доступні у нашій рубриці.

Учасника ЧС із дартсу Джиму відсторонено за договірні матчі (ВІДЕО)

Фанати звернулися до УЄФА з проханням розслідувати договірні матчі в Туреччині

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт