Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Екс-футболіст збірної України зробив прогноз на матч «Вольфсбург» – «Шахтар»

Сергій Гумен
Колишній футболіст національної збірної України, а нині футбольний експерт Максим Калиниченко поділився очікуваннями від першої зустрічі між німецьким «Вольфсбургом» і донецьким «Шахтарем» в плей-оф Ліги Європи.
Екс-футболіст збірної України зробив прогноз на матч «Вольфсбург» - «Шахтар»

Екс-футболіст збірної України зробив прогноз на матч «Вольфсбург» – «Шахтар»

Колишній півзахисник збірної України Максим Калиниченко поділився прогнозом на перший поєдинок 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому німецький «Вольфсбург» на своєму полі прийме донецький «Шахтар».

«Вольфсбург» серйозного успіху в поточному сезоні не має – команда Олівера Гласнера в Бундеслізі поки лише сьома. Поборотися за путівку в Лігу Чемпіонів «Вовки» вже навряд чи зможуть – четвертий «Баєр» перебуває на відстані 11 очок, а ось нав’язати боротьбу «Шальке» їм цілком під силу, враховуючи розрив в один бал.

«Шахтар» в 1/16 фіналу грав з «Бенфікою» та на своєму полі здобув перемогу 2:1, яку було дуже непросто відстояти в Лісабоні, але нічия 3:3 дозволила їм пройти далі.

«Вольфсбург» наразі у відмінній формі – «Вовки» зім’яли «Мальме» в попередньому раунді Ліги Європи, та й в Бундеслізі виглядають вельми солідно. Однак «Шахтар» має серйозну перевагу в досвіді і класі над «Вольфсбургом» – в минулому раунді «Гірники» розправилися з куди більш грізною «Бенфікою», так що «Вовки» не мають стати проблемою для них. Пропоную поставити фору (0) на «Шахтар», – наводить слова Калиниченка видання Vseprosport.

Фаворитом поєдинку вважається «Вольфсбург», згідно з котируваннями лінії букмекерської контори Favbet. На перемогу німецької команди дають коефіцієнт 2,06 (47%). Перемога «Шахтаря» та нічия оцінюються однаковим котируванням – по 3,65 (26,5%). Ставка на «Гірників» з форою (0), яку запропонував зіграти Калиниченко, йде з коефіцієнтом 2,66 (36%).

Матч «Вольфсбург» – «Шахтар» відбудеться в Німеччині на стадіоні «Фольксваген Арена» в четвер, 12-го березня, початок о 22:00. Поєдинок пройде при порожніх трибунах через спалах коронавірусу в Європі.

У «Шахтаря» низькі шанси перемогти «Вольфсбург» на виїзді

«Вольфсбург» – «Шахтар». Прогноз і ставка Юрія Шевченка

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт